- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- TCL LCD és LED TV-k
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pistakiss
őstag
Háát!
Annak idején a Defy-met is volt aki annak nézte. Onnantól meg is van a véleményem az ilyen vak emberekről."Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
Shyciii
veterán
Emlékszel mikor beszéltünk a webshopok szervízéről, és említettem, hogy a Motorola Defy-m (első generációs) a "Speedshopnál" van bootloopos állapotban már 1 hónapja? Nah azóta az már másfél hónap ez. Tegnap beszéltem velük. Nem tudják megjavítani/megjavíttatni, úgyhogy adnak egy vadi új Motorola Defy+ -t...Több mint korrektek
-
sheep
addikt
válasz Shyciii #1602 üzenetére
az igen...
ez tényleg korrekt hozzáállás!
egyébként a lakótársam kb egy hétig szenvedett a defyjével mire feltámasztotta, bootloopos volt
van vami spanyol "javító rom" hozzá amitől fel tudta éleszteni, és most sikerült cm7-et rakni rá
de azt hittük hogy menthetetlen a telefon...9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
Gery15
addikt
Akkor ez nem csak egyedi eset, már tőlem is kérdezték, hogy iPhone4?
HyperX
-
Shyciii
veterán
Igen van úgynevezet spanyol gyógító rom (meg francia is), de egyik módszer sem vált be. Nem mellesleg a Motorola szakszervíz sem tudta feltámasztani, csak ők pénzért csinálták volna meg úgy, hogy komplettkicserélik az egész belét 45E-ért...pfff
Szal van egy vadi új Defy+ -om. Nem baj, majd felrakom eladásra, mert már szükségtelen nekem -
sheep
addikt
válasz Shyciii #1609 üzenetére
mármint a defy és a defy+?
csak azt hittem hogy a + jobban van optimalizálva, 2.3.6, bayer modulos kamerája volt, 1ghz proci, erősebb akksi
Azt hittem hogy ezek miatt jobb lesz, de nem, ugyanolyan volt mint a sima defy.
Se a kamera, sem az akksi, semmiben nem volt jobb. Akadozott, merült, pocsék képeket lőtt.
Egy hétig bírtam és eladtam...9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
Shyciii
veterán
OFF
Óóóó, +200MHz nem sokat jelent (főleg hogy sima Defy-t is fel lehetett húzni akár 1200MHz-re is). Az hogy Froyo helyett GB-t kapott megint nem sokat jelent, ha Motorola nem foglalkozott vele erősen. Nagyobb akksi viszont mindig jól jön, de ezzel ki is fújt
Mindenesetre jól jön, hogy vadi újat kapok, többért tudom eladni -
-
Shyciii
veterán
Ennyit, hogy a Samsung belenyúl a rendszerbe optimalizálás címszó alatt...
Banális hiba a Samsung TouchWiz-alapú készülékeibenTermészetesen a mi készülékünk is érintve van.
-
wardemi
senior tag
válasz Shyciii #1613 üzenetére
Hát ez enyhén szólva is, gáz. Ilyen biztonsági rést hagyni. Elég kellemetlen pláne ha még a pint átpöckölik csak, hogy kibasszanak az emberrel XD.
Annyi előnye lehet hátha hamarabb kijön a kövi frissítés, és nem csak egy biztonsági frissítést kapnak a telefonok
[ Szerkesztve ]
iphone 5c | Nexus 7 (2013) | Samsung Galaxy Nexus | PW3
-
mikike1997
csendes tag
Sziasztok megtaláltam a problémát arra hogy ne lagojon be a Go launcher az advacen. Lekel tölteni a RAM Booster-t mert mindíg tart egy 300-350 mb nyi ramot és minden sokal szeben fut. Csak amikor felraktad és belelépsz utána csinálj kényszerleálítást majd tedd ki valamejik widget jét az asztalra és onantól ojan lesz a teló mint az álom de ez bármejik telóra igaz pl Huawai Askend G300
-
Shyciii
veterán
Gery15, wardemi
Nem akarlak lelombozni titeket, de nem fog javítás jönni. Így is egyik firmware-e elérhető lett nem olyan rég a GB gyári tuningolt változata, de hogy nem fognak már azzal foglalkozni, hogy foltozzák még a GB-t minden régióban, az szinte biztos. Főleg, hogy már jóideje dolgoznak a JB-n. Remélem inkább ennek hatására felgyorsítják a JB munkálatait, persze ilyen biztonsági rések nélkül...
mikike1997
Mondjuk az igazi megoldás az lenne, hogy ha rendesen megírnák a Go Launcher-t, mert más Launcher-el én nem tapasztaltam lagolást. Igaz régen a Go Launcher is jó volt, míg tele nem pakolták mindenféle szir-szarral...
[ Szerkesztve ]
-
sheep
addikt
válasz mikike1997 #1616 üzenetére
De a go launcher senkinél sem laggol :-)
9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
Rx
aktív tag
válasz mikike1997 #1616 üzenetére
Erre gondoltál?:
[Smart RAM Booster]keep it simple! "Régi rendszer: Rx felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!"
-
dobolson
senior tag
Tényleg jön a JB úgy tűnik! :-)
http://m.mobilarena.hu/hir/galaxy_blog_a_samsung_es_a_jelly_bean_frissitesek.html
-
lacibacsi
addikt
Teljesen gyári, nem rootolt telefonon hogy néz ki a frissítés? Kapok róla valami értesítést, gombnyomás és kész? vagy be kell vinni szervizbe? Bocs a láma kérdésért, de.... de láma vagyok a témában. Köszönöm!
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
-
dobolson
senior tag
Ezt a linket el is felejtettem, pedig olvastam. Mindegy, csak legyen itt hamar.
Egyébként mennyi idő telhet el, mire az első JB megjelenése után ideér hozzánk is a frissítés? Mert Galaxy Ace-nél azért jócskán le voltak maradva. Külföldi szolgáltatóknál már rég volt 2.3.6, nálunk meg kb 5-6 hónap csúszás is volt. -
sheep
addikt
válasz dobolson #1631 üzenetére
hát igen, ez egy jó kérdés...
remélem a jövő év első felében
és akkor még bizakodó voltam...
meg ugye az én telefonom pl. lengyel és független, nem tudom hogy el befolyásolja-e a sw verziót...
a szolgáltatók meg gondolom még később dobják ki az övükét9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
ruzsidoboz
csendes tag
Csak nálam van ez a jelenség?! Levettem töltőről a telót este, 6 óra múlva reggelre 70 % -on volt, pedíg hozzá nem nyúltam. Feltöltöttem újra. Kikapcsoltam és a bekapcsolás után 59 % -ot írt, majd újra bedúgtam a töltőt és 1 perc alatt 100% -on volt. Rohadtul idegesít!
-
ruzsidoboz
csendes tag
Csak nálam van ez a jelenség?! Levettem töltőről a telót este, 6 óra múlva reggelre 70 % -on volt, pedíg hozzá nem nyúltam. Feltöltöttem újra. Kikapcsoltam és a bekapcsolás után 59 % -ot írt, majd újra bedúgtam a töltőt és 1 perc alatt 100% -on volt. Rohadtul idegesít!
-
sheep
addikt
válasz ruzsidoboz #1634 üzenetére
ez azért így nem természetes szerintem...
lehet egy szerviz jót tenne neki9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
tragabi
tag
ezt a tácswizt nem lehet leszedni?
nem értek hozzá
-
sheep
addikt
válasz tragabi #1640 üzenetére
felmész a play áruházba, rákeresel hogy go launcher ex, letöltöd, és tudsz választani hogy a touchwizt vagy a go launchert indítod -e el
teljesen be lehet állítani rajta mindent, ikonokat, widgeteket, effekteket, határ a képzelőerő
de ennek inkább nézz utána, pl. youtube-on van tutorial biztos hogyan kell beállítani a launchereket9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
Vartanus
őstag
Sziasztok!
Oly kérdéssel fordulnék hozzátok,amire nem tudom a választ..a probléma az lenne hogy qwertz billentyűknél ha mondjuk "a"-t megnyomom a virt.bill. feeltt megjelenik egy fekete sáv ami az ékezetes változatai vannak az a-nak,ez a sáv viszont ha nem húzom az ujjam rajta azonnal eltűnik vagy ha hosszabban nyomom nagy A lesz belőle és ez minden más magánhangzónál(e,u,i,a) így van,kivéve az "o" betűt ott ha kicsit tovább nyomom előjön a fekete ékezet választó téglalap viszont ha az ujjam innen leveszem itt ott marad a téglalap az ékezetes o variációkkal és "nem ugrik vissza az o mögé" mint más magánhangzó karaktereknél...ez most valami android bug vagy ti nektek akiknek szintén ilyen telótok van droid 2.3.6-os verzióval is ugyanez megvan Bocsi a kérdésért 10évig nokiás voltam és most symbiről áttérve még nagyon új a rendszer és nem tudom még profin kezelniVálaszokat köszönöm előre is
< AMD RYZEN™ POWERS. YOU DOMINATE. >
-
dobolson
senior tag
válasz Vartanus #1644 üzenetére
Szerintem próbálj ki más billentyűzetet is, ha a gyári ilyesmit produkál. Én nyugodt szívvel ajánlanám a swiftkey-t, szerintem verhetetlen. Most van fent kicsit több, mint másfél hónapja és pont ma írta ki a program, hogy már 10.000 leütést spórolt, mivel kiegészíti, felajánlja a szavakat.
-
dobolson
senior tag
válasz Vartanus #1647 üzenetére
Ezt nekem szántad, nem? Ha igen, akkor menj fel a play-re, írd be keresőbe a swiftkey-t, majd telepítsd. Ez után menj a beállítások-nyelv és billentyűzet menübe és ott tudod beállítani, hogy ez legyen az alapértelmezett billentyűzet, valamint itt tudod testre szabni is.
Van ingyenes verziója is, és valójában nem is tudom, hogy miben tud többet a fizetős. Nekem az van, anno 23 ft-ért vettem akcióban. -
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs