Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mono7806

    tag

    válasz Uuser #19535 üzenetére

    Szia!

    T-s vagyok, a hétvégén frissítettem. Mivel annyira nem értek az Android frissítés menetéhez, én a frissítés előtt is és utána is csináltam egy-egy factory resetet.
    Ha az új rendszer telepítése előtt teljesen formázza azt a partíciót, amin a korábbi verzió volt, akkor felesleges volt a FR. Ha viszont csak cserélget, hozzáír már meglévő fájlokat, akkor azt nem szerettem volna.
    Időmbe belefért és ha esetleg bármilyen anomália lépne fel a későbbiekben, azt biztosan kizárhatom, hogy egy kimaradt factory reset okozná a gondot. Mellesleg kíváncsi voltam arra is, hogy milyen a 7-es Android indítási varázslója.

    Hibás működést nem tapasztaltam - azt leszámítva, hogy ne zavarjanak üzemmódban a csengő hangot nem tudom módosítani - nem hallom a kiválasztott zenét. Illetve a hangerőnél a csengőhang hangereje bárhova is állítom, nem hallatszik, míg alatta a többi (rendszer, értesítés) hangerőit állítgatva halkul-erősödik. De hát ez... :)

    Egyelőre tetszik az új rendszer, üzemidőről nem nyilatkoznék, elég sokat nyomkodtam a váltás óta. Sebességre nem érzek változást, nekem a hatos Android is teljesen gyors volt, ez is az.
    Került bele egy-két szimpatikus funkció, mint pl a kékfényszűrő és az AOD értesítések kijelzése.

    Rettentően irritál, hogy a Viber nem mutatja, hogy hány új üzenetem van a Viber ikonján, csak az értesítési sávban. A telefon, sms, gyári e-mail alkalmazások viszont kiteszik a kis piros körben az új események számát. Bízom benne, hogy erre lesz valamilyen megoldás a jövőben, talán a 7.1-essel...

    Az új felület pedig elég szubjektív. Az értesítő sáv, illetve a beállítások menü nekem nem tetszik annyira, mint a hatosé. Színszegény és kicsi ikonok, fehér alapon minden. A font pedig... vagy megszokom, vagy lecserélem, annyira elsőre nem fogott meg. Szerintetek is olyan, mintha kicsit torz is lenne? Mintha arányaiban magasabbak lennének a betűk/számok, mint kellene. Az értesítési sávban tök jól látszik, az akku százalék és az idő kijelzésénél. Mintha meg lennének nyújtva a számok...

Új hozzászólás Aktív témák