- OLED TV topic
- Apple notebookok
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Pixelkeresés a hardverrengetegben
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerner1
nagyúr
-
nagyúr
Használja valaki a telót Huawei Watch-al? Most tervezek venni egyet, és érdekelne, hogy minden klappol-e.
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Szellem.
nagyúr
Találtam egy fasza témát, ami teljesen olyan mint a Note 7 témája volt.
A témaáruházban a LightEnergy-t kell keresni. Nézzétek meg. Az S tervező ikonján is látható az aznapi dátum. -
Akidobos74
aktív tag
válasz Tybike81 #17196 üzenetére
Nem tudom sajnos, mert nekem pont az a jó, ha nem ébreszti fel.. De van egy olyan sanda gyanúm, hogy csak a rendszer appok képesek erre, a hívást leszámítva. Este lesz időm talán pütyüzni vele.
_________________________________________Kedvenc [élő hátterem], az SIII-on is ez ment nekem már nem tudom honnan van, Play-en nincs fent. Bacik, lehet etetni őket képernyőre bökéssel.
-
Burt1793
veterán
válasz Akidobos74 #17206 üzenetére
Én úgy tudom, a messenger nem tufja felébreszteni a kijelzőt. Nekem nem hiányzik, elég a hang, vagy a LED.
-
cotag
senior tag
Vennék egy duál simest ebből a telefonból, igényes eladótól....
-
freezespider
tag
Van valakinek objektív a telefonhoz?
Milyet érdemes venni ami jó áron van, és jó is? -
bandi0000
nagyúr
már csak a Pixel élő háttérképei hiányoznak nekem
Xbox One: bandymnc
-
600700
senior tag
En ma Happy Halloween temat dobtam ra😅😅
SAMSUNG UN60JS7000 4K LED TV
-
Marquess
tag
Hali
új telefon vásárlása előtt állok és nem tudok dőnteni a s6 edge és a s7 edge között..
Persze a S6 edge oldalán azt mondják a S6 jobb,mint a S7 edge,de nem tudom...
Mennyire igaz,hogy a S7 edge telefon zenei része gagyi és hogy a s6 edge-nek sokkal erősebb és jobb a zenei hangzása? MEg egy olyat olvasstam,hogy mind2 telefon elég könnyen túl melegszik....azt azért nem szeretném,mert az LG telom pont túl melegedés miatt ment tönkre
Az edge 36 jelenleg 120k a s7 edge meg 180k....Good Heal, Long life.....:),The Naaru never forget you:)
-
Burt1793
veterán
válasz Marquess #17223 üzenetére
Helló!
Nekem sima s7esem van. Nem éppen melegedős telefon ez (persze a kemény játékok vagy a rendszerszoftver frissítés langyosítja/melegíti). Zenei részével sincs gond, én poweramp-pal és egy normálisabb, 30 ezres fülessel használom. Szerintem egy jó füles többet számít, nem hiszem, hogy ténylegesen érezhetően jobban szól egy s6, ha meg valaki ennyire audiofil, nem fog telefonon zenét hallgatni, csak vészhelyzetben. Én már nem vennék s6-ot (ha van keret s7-re), mert biztosan nem jobb semmiben.
-
Joe.36
addikt
válasz Marquess #17223 üzenetére
S7 Edge, Bővíthető, IP67, Jobb kamera, modernebb, amiket felsoroltál nem igazak, nincs ilyen gond vele. S7 Edge most a legjobb telefon szerintem.
Én sem vennék már S6-ot.[ Szerkesztve ]
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
Marquess
tag
válasz Joe.36 #17225 üzenetére
Nah ja.... meg sajnos az s6 edge akksija nulla ..állítólag napi 2x kell tölteni....Igazából filmezésre,zenélésre,fényképezésre ,meg netezésre használnám a telot....Jó..csak annyi mindent írnak,hogy ez szar benne meg az nem jó... akkor sporólok egy kicsit és karáconyra meglepem magam ,főleg ha addigra kiadják a Kék színűt
Good Heal, Long life.....:),The Naaru never forget you:)
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz leslien #17040 üzenetére
Fantasztikus, az első gondolatom ez volt, amikor megláttam 3-4 napja több portálon is, hogy végre nem az unalomig lerágott kicseszett szappantartó forma, amit a samsung is évek oda kihány többedmagával.a note7 már szakított volna avval a formával, de annak meg annyi, de ez gyönyörű! Azonnal megrendelem a legjobb változatot, ahogy lehet, remélem a rendszer is oda van téve a hardver alá, mert a dizájnerek most toppon vannak a xiaomi-nál...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz pusihusi #17231 üzenetére
Az első kérdést nem értem. De ha az, hogy számomra milyen a legjobb forma, akkor az a Symetium (kép) lenne és az sem érdekelt volna és nem is fog, ha 500 ezerbe kerül, de nyilván jól elcseszhették valahol a fejlesztést, mert 2015 év vége óta szinte semmi hivatalos infó nincs.... A Svédek szerint (official facebook) viszont a fejlesztés nem állt le csak stagnál, (pletykák szerint snapi 830 jön ki végül, amiből mindjárt 3 lesz benne, hogy a legdurvább pc programokat is simán kezelje) de nem is halad. és végre ez a Xiaomi forma szakít számomra ezekkel a lekerekített unalmas formákkal. Az apple is csak a szappantartóját erőlteti mióta már...
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz migabi24 #17234 üzenetére
Engem nem zavar, ha tehettem mindig szögletes telefonjaim voltak, csak épp évek óta nincs már olyan flagship-ben. Az s7 (edge) talán a legjobb telefon most a világon egyelőre, de a forma nálam sosem volt top, de nincs jobb...Talán a MI MIX most felkavarja ezt az állóvizet, formára nálam mindenképp..
-
vadászcsiga
félisten
-
Nospa
tag
válasz vadászcsiga #17237 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Asrock Z77 Pro 4 M, Core i5 3300, gigabyte R9 280X oc 12Gb DDRIII 1600 Ram,Asus Wh222D moncsi
-
leslien
nagyúr
válasz vadászcsiga #17237 üzenetére
S8E lesz majd különb....
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Galahed
senior tag
válasz tjokai #17152 üzenetére
Sajnos nem oldotta meg a frissítés sem. Nálam ma előjött. se hivni nem tudtak, se hívást inditani nem tudtam 4G esetén. Csak a repülő üzemmód ki-be oldotta meg. Ha visszarakom 3G -re akkor hibátlan...
Gondolkodom rajta, hogy visszaadom a Telekomnak, hogy izéljék meg aztán kérek valami másik telefont, pl egy másik huawei-t... (egy már van) az legalább működik..
Vajon mennyi esély van rá, hogy visszaveszik?
-
leslien
nagyúr
válasz vadászcsiga #17242 üzenetére
abszolút viszi a pálmát ebben az évben S7E..
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Szellem.
nagyúr
válasz leslien #17248 üzenetére
Nem, nem szívatlak. Teljesen komolyan írom. Az előző S7 Edgem híváshibákat csinált, ez meg nem. Semmi nem változott csak a telefon. Azt nem tudom, hogy van-e összefüggés vagy sem. Ezt nem állítom.
Ha meg le akarsz írni valamit akkor azt szépen tedd. Nem szívatok senkit, tényeket írok le. Elég sokszor írtam le korábban az elöző edgemnél, hogy híváshibája volt. Ennek nincs!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- VGA-im eddig - képekkel bővítve
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- OLED TV topic
- Szövetségi felügyelet alá helyeznék a Google-t
- Linux kezdőknek
- Spórolós topik
- Apple notebookok
- Windows 11
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Watch Ultra 2 Cellular 49mm okosóra garanciával hibátlan működéssel (1 hónapos)
- Apple watch series 9 45mm stainless steel ÚJ 1 év Apple jótállás
- Apple watch Ultra megkímélt 2026.01.18-ig jótállás névre szóló számlával!!!
- Apple Watch S9 Stainless Steel 45mm Milanese Loop Silver - Újszerű, Apple garancia, beszámítok
- Apple link bracelet Silver bontatlan 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest