- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen processzort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Samsung LCD és LED TV-k
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grawens
senior tag
válasz CivicEsi #949 üzenetére
Nálam is 60-80 között van, de leggyakrabban 64-68%.
Más!
Repartos romok + pit
Magyar Független: SM-G928F (XEH) XXU1AOH3 (4F+PIT) 5.1.1
Magyar Vodafone: SM-G928F (VDH) XXU1AOH3 (4F+PIT) 5.1.1
Magyar Telekom: SM-G928F (TMH) XXU1AOH3 (4F+PIT) 5.1.1
Magyar Telenor: SM-G928F (PAN) XXU1AOH3 (4F+PIT) 5.1.1 -
CivicEsi
senior tag
Szuper, pont most nézegettem függetlenítős oldalt, mert a céges kártyám Vodás, a teló meg T-s.
Van valahol valami step by step leírás, hogy miután mi jön, stb...?ASUS G75VX-T4080H, Asus ROG G503 Strix, Asus ROG G733 Samsung Galaxy Tab 2, Samsung fold3 5G, Xbox One Gamertag: mikibuza
-
kisbancsa
senior tag
Üdv. Elnézést ha volt már kérdés de hol tudom megnézni hogy a telom független e? (nem magyar szolgáltatótol vettem)
Térdig érő szélben kekszet kaszálni hülyeség, mert néma gyereknek még a vak anyja se látja a fától az erdőt
-
CivicEsi
senior tag
-
Grawens
senior tag
válasz CivicEsi #952 üzenetére
Am... a rom cserével nem oldódik fel a hálózati zár. Tehát ha egy szolgáltatótól vásárolt készülékre felteszel egy gyári függetlenekhez szánt szoftvert, akkor csak a sok szolgáltatós sallang tűnik el (pl. bootlogo, appek) a hálózatzár az marad.
Rengeteg leírás található repartos (4 fájl + pit) rom frissítéshez. Ha még sohasem csináltad, akkor előtte rendesen informálódj, hogy mit szabad és mint nem. Ahogyan kazanka is írta érdemes odafigyelni, mert egy "pipa" a rossz helyen és könnyen tégla lehet a készülékből, vagy akár a garancia is bánhatja.[ Szerkesztve ]
-
CivicEsi
senior tag
Így már világos, azt hittem, hogy ha szolgáltatós telefonra teszek fel független romot az oldja a hálózati zárat is.
Köszönöm a figyelmeztetést, akkor azt hiszem marad a két előbb említett lehetőség!ASUS G75VX-T4080H, Asus ROG G503 Strix, Asus ROG G733 Samsung Galaxy Tab 2, Samsung fold3 5G, Xbox One Gamertag: mikibuza
-
op_reflex
csendes tag
üdv
Múlthéten pénteken én is becsatlakoztam a plusszosok körébe.
Edge-ről váltottam, eddig nagyon megvagyok elégedve a készülékkel, főleg akkumulátor idő tekintetében.
Kissé szokatlan a szélessége, de amint kerül rá egy tok biztos bátrabb leszek ha hozzá kell nyúljak.Egy dolog aggaszt, és eddig nem igazán találtam rá más helyen sem megoldást ez az akksi hasnzálatnál a Cell Standby ( cella készenlétben ) feljebb van mint pl a kijelző.
Tudom hogy kikapcsolt wifinél ez szinte meg se jelenik (2%). Van más akinél ugyan ez van ? vagy esetleg ti tudtok rá megoldást ?
üdv
reflex
-
legenda
válasz op_reflex #962 üzenetére
szia,
amennyiben arányában sokat van készenlétben a készülék, úgy teljesen normális, ha a cella készenlétben folyamat mutatja a legtöbbet, de az a fogyasztás elenyésző, ha kellően sokat használod a kijelzőt - vagy bármi mást -, akkor az lesz majd előrébb.
addig örülj, amíg nem a média, vagy valamelyik android folyamat figyel legfelül.hurenzon; voltam úttörő, a 12 pontból az 5. meg idevágó!
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
resu8823
tag
Örömmel jelenthetem hogy alig 1 hónapos S6e+ készülékem hátlapján megjelentek az első baby karcok. GG4 ide üveg oda, kell a cuccra egy használható tok.
-
guriga1234
addikt
válasz resu8823 #967 üzenetére
Én eleve úgy vettem meg a telefont, hogy tokot is vettem. Egy eredeti samu, átlátszó tokot, ami a telefon szépségén semmit sem ront. A tok előnye amellett, hogy védi a hátlapot a karcoktól, a hátlapi kamera nem emelkedik ki a hátlap síkjából, illetve, ha kijelzővel lefelé fordítva teszed le pl. asztalra, akkor nem a kijelzőn fekszik fel, hanem a négy sarkán.
PS: már fólia is van a telefonon.
[ Szerkesztve ]
-
kazanka
őstag
válasz resu8823 #967 üzenetére
Én ezt vettem nagyon szeretem:http://www.spigen.com/collections/galaxy-s6-edge-plus/products/galaxy-s6-edge-plus-case-liquid-crystal#14452882153471&SLOYALTY-{"module":"loyalty-v2","event":"loyalty:widget:ready","data":{"css":{"width":"144px","height":"40px","bottom":"0px","left":"20px"}}}
-
davidsz
senior tag
válasz guriga1234 #969 üzenetére
Egyetértek. A gyári Samsung átlátszó tok hibátlan.
Fóliából meg ezt használom: [link] Nagyon jó. Megbízható srác.
Vettem egy Love Mei páncél tokot [link] , bár csak kíváncsiságból. Nehéz mint a dög. Nem marad meg. Mégsem olyan helyen használom, ahová ez kéne Inkább megválok tőle, ez nekem nem jött be.
[ Szerkesztve ]
Turbófeltöltők forgalmazása, javítása *** http://www.turbodave.hu
-
Markizmark
addikt
válasz guriga1234 #969 üzenetére
Melyik tokot vetted pontosan?
Bocs, ha már mutattad, nem emlékszem.Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
guriga1234
addikt
válasz Markizmark #974 üzenetére
Átlátszó tok, arany.
-
Markizmark
addikt
Na végre úgy néz ki meg fog érkezni a 2 tokom amit már pár hete rendeltem. Most vannak először készleten a speedshopban.
Gyengédebb védelem a hétköznapokra és egy brutálisabb a piás estékre.
(#976) guriga1234: köszi
[ Szerkesztve ]
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
veterán
Használ valaki qi-s autós tartót? Ha igen milyet, és mi a vélemény róla?
-
ateszapa748
aktív tag
Sziasztok! Ma több helyen is néztem, próbálgattam az edge+. Mindenhol (Telenor, T-mobil, Voda) azzal a problémával találkoztam, hogy volt amikor nyomásra nem érzéket a kijelző pl. névjegyek, telefon, egyéb APP-ok. Ez elég gáz... Tapasztaltatok már ilyent, vagy ez csak a kiállított modellek sajátossága?
[ Szerkesztve ]
-
Danny365
őstag
válasz ateszapa748 #981 üzenetére
Nekem nem volt még ilyen. Sőt, LG G2 után nekem az volt fura, hogy baromi reszponzív a kijelző. Van, hogy szinte hozzá sem érek és mégis érzékeli.
-
Danny365
őstag
válasz ateszapa748 #983 üzenetére
Mondjuk ilyen se volt még nálam (én nem erre gondoltam). Most kipróbáltam, de szándékosan sem tudom reprodukálni igazából a dolgot. Ahhoz, hogy érzékelje a tenyerem, elég egyértelműen kell próbálkoznom, hogy megnyomjak vele valamit.
Ha ennyire keresed a kákán a csomót, lehet, nem kéne ilyen telefont venned.
-
guriga1234
addikt
válasz ateszapa748 #983 üzenetére
"SMS írásnál folyamatosan az entert nyomogatttam a tenyerem élével és ugrált le a kurzor ..." És azt hogy?
-
guriga1234
addikt
válasz ateszapa748 #981 üzenetére
Te valami különleges ember lehetsz! A tenyeredet érzékeli, de az ujjadat nem... Amúgy nem nyomni kell, hanem megérinteni...
PS: Danny365-nek igaza lehet, nem kéne ilyen telefont venned.
[ Szerkesztve ]
-
ateszapa748
aktív tag
válasz guriga1234 #987 üzenetére
Nem hibát keresek a készülékben és nem is vagyok űrlény. Ma kipróbáláskor a leírtakat tapasztaltam, ezért bátorkodtam kérdéssel fordulni hozzátok, de köszönöm a segítséget Ja és fő a jó szándék
Egyébként SGS edge készülékem van, csak megtetszett a nagy tesója... További szép estét! -
guriga1234
addikt
válasz killerjohn #246 üzenetére
Nekem 70264-et adott (verte a Note5-öt is).
Kipróbáltam energiatakarékos módban is, és még úgy is verte a Note4-et.PS megvan a screenshot, ha valaki nem hiszi, akkor beemelem.
-
Danny365
őstag
válasz ateszapa748 #988 üzenetére
Nem akartam én bunkó lenni, csak fura volt, hogy ilyesmi hibákat találtál. Ha sima edge-ed van, akkor nagy meglepetés nem érhet. Rosszabb semmiképp nem lehet. Az akksi sokkal tovább bírja, illetve a telefon sem melegszik úgy, mint a kisebb s6-osok (bár lehet, azok sem nagyon melegednek, ezt csak olvastam).
-
PindurAnna
Közösségépítő
-
guriga1234
addikt
válasz PindurAnna #992 üzenetére
Bár nem tőlem kérdezted, de nekem is olyan van. Igen, rámegy.
[ Szerkesztve ]
-
qpakcovboy
őstag
Nekem most fog eljárni az előfizetésem a note3-ról, ezért új telefont fogok venni. A note5-öt nem kínálja a szolgáltatóm, iPhone-t nem tudom megszokni, ezért marad az edge, vagy az edge +
Ami a sima edge mellett szól az a kisebb méret és az infraport, a plusz mellett pedig a nagyobb kijelző, akksi, memória.
Kettő évre veszem, ezért vagyok ennyire körülményes. A nagyobb memória és kijelző miatt szerintem a plusz a nyerő, de az infra nagyon fog hiányozni...
-
Bagoly81
aktív tag
válasz qpakcovboy #994 üzenetére
hát nagy dilemma az biztos, mondjuk a note3 után a sima edge pici lesz lehet nem?
én mint exnote használó, menjél be az mm be pl és az egykezes használatot nézzed át , pl, mert nem lehet egyenként ki be kapcsolni.. a dolgokat (note4 is ilyen már)
nincs 3 ujjas roló lehuzás
dokkoló nem működik velepár ilyen szoftveres idegesítős dolog van ami hiányozhat, de meglehet szokni , hogy nincs vagy máshogy van.
aztán az ívelt kijelzőn olvasást is nézegessed meg tudod e szokni
bitang gyors a telefon , plusz a fényképező is ..
füles kimenet dinamikája szerintem sokkal jobb.üzemidő sem rossz
-
Markizmark
addikt
válasz guriga1234 #989 üzenetére
A múltkor csináltam hideg-meleg tesztet. A hideget úgy kell érteni, hogy a szobában az íróasztalon egy ideig hagytam hűlni, amíg teljesen fel nem vette a szobahőmérsékletet. A meleget pedig úgy, hogy használat miatt felmelegedett és úgy csináltam egy tesztet.
A jobboldali a hideg eredmény. A RAM sebességben látható aránylag nagy különbség.
Mindkét alkalommal normál módban teszteltem, nem volt bekapcsolva az energiatakarék.
[ Szerkesztve ]
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
CivicEsi
senior tag
válasz qpakcovboy #997 üzenetére
.
[ Szerkesztve ]
ASUS G75VX-T4080H, Asus ROG G503 Strix, Asus ROG G733 Samsung Galaxy Tab 2, Samsung fold3 5G, Xbox One Gamertag: mikibuza
-
veterán
Ti használjátok az infrát? S4 en volt nekem is, de kb kétszer ha használtam, akkor is csak azért ha már van kipróbálom. Max ennyire
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen processzort vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Házimozi belépő szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Rendszergazda topic
- ASUS routerek
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs