- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Samsung LCD és LED TV-k
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz guriga1234 #151 üzenetére
Nem lehetsz ilyen sügér.
Az érvek nélküli divatszarozásról volt szó, amiben egyetértettem veled. Akkor meg mit pattogsz? -
ittakary
nagyúr
tacsviz alá k....ára mindegy mennyi RAMot pakol a Samu, mindet megeszi!
ott tart ma a Galaxy S széria mint az S3 idején! marad 5-600MB szabad RAM a felhasználónak!
-
guriga1234
addikt
válasz ittakary #153 üzenetére
Valószínűleg halvány fogalmad sincs az android működéséről. Már leírták korábban, hogy miért van ez. De ha nem tetszik, felszabadíthatod a memóriát amikor csak akarod.
Az olyanokkal nem lehet mit kezdeni, akiknek semmi sem jó. Ha bent tartja a memóriában a progikat (kevesebb szabad RAM marad), akkor az azért nem jó, mert kevés a szabad RAM. Ha kilövöldözné a progikat, akkor meg az nem jó, mert akkor mindig újra kell tölteni. Neked mi lenne a jó? Vagy csak a szokásos fikamatyizás megy?[ Szerkesztve ]
-
ittakary
nagyúr
válasz guriga1234 #154 üzenetére
-
törölt tag
válasz guriga1234 #155 üzenetére
Semmi gond.
-
ussenyerek
csendes tag
Amúgy szerintem a DUAL SIM -es verziónak (SM-G9287) lehetne még keletje, ha az egyik slot-ot felhasználnák micro SD/SIM kezelésre.
No Risk, no Fun!
-
törölt tag
válasz ussenyerek #159 üzenetére
Ha..
De nem. -
callmeakos
veterán
Elméletben ez lenne az álomtelefonom. Imádom az S6 Edge-t, nővéremnek sikerült megkaparintania egy arany verziót, és nagyon szeretem kézbevenni amikor odaadja, és nem is vágja
úgy a kezem, ahogy sokan előadják. Igen valóban vékonyabb, igen tényleg furcsább, de nem megszokhatatlan. Erre most megjelenik egy nagyobb verzió (amit én díjazok), jobb akksival, +1 GB-al, és mégsem akarom. És nem azért mert drága, mert az ilyen telefonokat az emberek 95%-a nem egybe, kp-ra veszi meg, hanem valamilyen előfizetéses kostrukcióban (éppen nem is értem miért lovagolnak sokan ezen a témán), hanem mert sajnos nem lesz zöld variánsban ez, ami miatt a sima S6 Edge-t habzó szájjal körülrajongtam.All→M8
-
Stunts666
őstag
válasz guriga1234 #123 üzenetére
Miert nem vagy hajlando mast venni?
Az OTG-s dumad meg nagy hulyeseg a kulso tarral egyutt... Mindenki arra vagyik, hogy ha meg telik a memoria, akkor atmasolja kulso tarhelyre es utana masolhatja megint a tarhelyrol a gepre... Vegulis sokkal egyszerubb, mint a videokat/kepeket sd-re menteni es csak egyszer atmasolni a gepre... Bullshit
Ui.: normalis memoriakartyat kell venni es nincs problema. Sandisk/kingston meg sosem ment tonkre nalam. Pedig jo par eve hasznalom oket.
-
kisbancsa
senior tag
best buy, 1 hónap és az enyém vagy
Térdig érő szélben kekszet kaszálni hülyeség, mert néma gyereknek még a vak anyja se látja a fától az erdőt
-
guriga1234
addikt
válasz Stunts666 #162 üzenetére
"Miert nem vagy hajlando mast venni?" - mert nincs jobb. A HTC-d pláne nem.
"Az OTG-s dumad meg nagy hulyeseg a kulso tarral egyutt" - szerinted. Szerintem meg nem.
"Vegulis sokkal egyszerubb, mint a videokat/kepeket sd-re menteni es csak egyszer atmasolni a gepre" - nem egyszerűbb, de ha nincs microSD bővítési lehetőség, akkor az alternatív lehetőség. Ahol meg le kell pattintani a hátlapot és esetleg az aksit is kivenni ahhoz, hogy kivedd a microSD-t, annál sokkal egyszerűbb a microUSB-re feldugni a PENdrive-ot. Mellesleg a tévém USB-t fogad, microSD-t nem... Ennyit a Bullshit-ről.
"Sandisk/kingston meg sosem ment tonkre nalam" - nálam pont SanDisk ment tönkre, egy 32GB-os. Nem kamu, hanem valódi SanDisk. Ha nem hiszed, szívesen eladom neked. Megveszed?[ Szerkesztve ]
-
Stunts666
őstag
válasz guriga1234 #164 üzenetére
A HTC-m koszoni, jol van. Akadasmentes kivalo szoftverrel. Akkora hotermelessel, mint barmelyik gyarto...
A "plane nem HTC"-men oldalrol berakom az sd kartyat es nem kell szetszednem a telefont. Mellesleg a TV-m DLNA-s, ami ossze van kotve a PC-vel. 2 lehetosegem van: vagy wifin keresztul kidobom a TV-re a cuccot, vagy felmasolom PC-re es atdobom a TV-re. Nem tartok 15db pendrive-ot az adatoknak...
Masreszt nem reg volt, csak par eve (felelevenitek par Samsung FAN-t):
1.: Iphone-t mindenki leszolta, mert cserelhetetlen akksija volt. Most mindenki ezt a trendet koveti... Samsung megcsinalta: Uberfasza... Micsoda minoseg lett az osszeszereles...
2.: Rengetegen leszoltak az M7-et, mert nem volt sd bovites... Ez a trend megy... Samsung megcsinalta: Uberfasza... Minek sd? Van OTG...
3.: Benchmarkban a Samsung ver mindent: Uberfasza... Igaz laggol a rendszer, de nem gond...Ui.: hasznalt kartyat nem veszek, csak ujat.
-
guriga1234
addikt
válasz Stunts666 #165 üzenetére
"HTC"-men oldalrol berakom az sd kartyat es nem kell szetszednem a telefont" - ez nem mindegyik telefonnál van így.
"Mellesleg a TV-m DLNA-s, ami ossze van kotve a PC-vel. 2 lehetosegem van: vagy wifin keresztul kidobom a TV-re a cuccot, vagy felmasolom PC-re es atdobom a TV-re" - nos, az én tévém ennél többet is tud, de ha nem a saját tévémnél vagyok, hanem pl. vendégségben (vagy szállodában), ahol se PC, se hálózat, se DLNA, de USB-t fogad a tévé, akkor jó lesz az a PENdrive...
"Igaz laggol a rendszer" - már akinél. Nálam nem.
"hasznalt kartyat nem veszek, csak ujat" - én is csak újat szoktam venni mindenből. Az említett SanDisk is új volt. De annyira ajnároztad, hogy szívesen megmutatom, mekkora használhatatlan hulladék lett. Persze nem ingyen, ezért ajánlottam fel, hogy megveheted.PS: ékezetekről hallottál már?
[ Szerkesztve ]
-
Kormi76
aktív tag
válasz Dr.FantastiK #127 üzenetére
Nyilván azért tudtam véleményt alkotni róla, mert nem telik rá. istenem...
-
beteg
őstag
Meg tudtam ma élőben is nézni, fogdosni a feketét és az arany színűt is! Feketében olyan semmilyen, aranyban pedig, még ha nem is arany a színe, hanem valami furcsa átmenti, annyira, de annyira gusztustalan! Az a telefon egy vicc! Egy rossz vicc. Szemből még valahogy kinéz, de az összefogdosott hátlapja!!
Örülök neki, hogy láthattam, megerősítette bennem, hogy megvárjam a fehéret, vagy a zöldet.Csak futni kell!
-
válasz Dr.FantastiK #168 üzenetére
Ez pl döglassú? Csak mert hivatalosan gyorsabb nem létezik...
64gb meg 13k-ért nem rossz. Pláne, hogy ennek igazából annyira kell gyorsnak lennie, hogy le tudj róla játszani/rá tudj írni egy max 4k-s videót valós időben, az appokat nem erről futtatod.Nokia-s példára: Én meg ismerek olyan embert, aki 15 éves kora óta napi több, mint 1 doboz bagót szív, és most múlt 90. És?
[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Markizmark
addikt
Csak lenne már október.
Részemről nem zavar az sd kártya hiánya, csak lassítja a technikát. Note 2-ben egy 64es kártya 1,5 év után nyúlott ki. Mázli, hogy van rá 5 év garancia. Azóta 10 GB-n is elvagyok kényelmesen. Nem tárolok 5000 képet és videót, zene mindig cserélődik, játékból elég 1-2 nagyobb terjedelmű egy időben. Az edge+-on sem lesz ez másképp.
Az én szerény véleményem szerint ez a telefon teljesen rendben van. 32 GB elég mindenre. Akit zavar a túl kevés szabad memória az majd letiltogat pár gyári szart és láss csodát. Lehet gyönyörködni a szabad (tehát haszontalan...) memóriában.
Ez a készülék úgy jó ahogy van. Gyors, sok jó funkciója van, végre van értelme a telefonnal való fényképezésnek, és ráadásul szép is a készülék. Egy ideig nem kell majd leváltani. Az ára pedig annyi amennyi. Nem a magyar ember zsebéhez találták ki. Nem ez a kis ország a célközönség. Akiknek szánták azok 1 havi fizuból megveszik.Ui.:
Ez az arany szín elég gigolós... Inkább egy fekete vagy ez ezüst lesz a nyerő.
[ Szerkesztve ]
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Markizmark #173 üzenetére
HATTALMAS NAGY ++11111!!!
Végre valaki ki meri mondani, hogy nehogy már mások tudják jobban, nekik mi a jó! Teljesen hülyeség a 32 GB-nál nagyobb tárhely, hiszen elég ha csak az ember nem telepítget, rögzít videókat, fotózgat, meg használja okostelefonként az okostelefont és láss csodát. Ha csak 8 GB lenne, akkor ahhoz alkalmazkodna mindenki, aki meg nem tud, az úgyis buta, nem ért hozzá, mert olyanra akarja használni, amire nem kéne!
-
guriga1234
addikt
válasz Markizmark #173 üzenetére
Mától lehet kapni. Nem kell októberig várni.
-
Stunts666
őstag
guriga1234 hozzászólásaira már nem is válaszolok, mert az OTG az isten és kész... Látod??? Ismerem az ékezeteket...
Dr.FantastiK/vebbful:
Felhozok egy példát... Miért van HDD a gépetekben??? Rohadt lassú az ssd-hez képest.... Vagy nem??? Cseréljétek le a HDD-ket erre: [link]szerk.: beszéltek a semmibe, miközben a mobilon kívül ugyanolyan "sz*rt" használtok, mint az SD KÁRTYA...
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz Dr.FantastiK #167 üzenetére
Mintha ez bármit jelentene, hiszen a 43 futó alkalmazásodból kb 3 max 5 utolsó ami nem tölt újra....
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Stunts666
őstag
válasz Dr.FantastiK #177 üzenetére
Tehát adattárolásra ugyanúgy, minta PC-ben és a telefonban. Képek/videók/biztonsági mentések...
szerk.:
"(#177) Dr.FantastiK válasza Stunts666 (#176) üzenetére ÚjVálaszPrivát2015-09-04 19:17:42
Dr.FantastiK
(senior tag)
nallam csak SSD van, 512 Gb-os."Nem kevés??? Steam és Origin mappám alap hangon 200-250 GB...
[ Szerkesztve ]
-
Stunts666
őstag
válasz Dr.FantastiK #180 üzenetére
+1
-
Markizmark
addikt
válasz guriga1234 #175 üzenetére
Tudom, csak a della miatt várok addig.
(#176) Stunts666: Nincs a gépemben HDD. Egy nas figyel a gépasztal alatt, 2 terra tárhellyel. Van saját felhőm is ennek hála, de ha nem lenne akkor is lenne számtalan más felhő tárhely.
Szóval továbbra is fenntartom, nem szükséges bővíthető háttértár egy 32 GB-s okostelefonba.szerk.: beszéltek a semmibe, miközben a mobilon kívül ugyanolyan "sz*rt" használtok, mint az SD KÁRTYA...
Ha már itt tartunk... Egy hdd olyan lassú, mint egy sd kártya?
Egyébként ha nagyon át akarok tolni valamit egyik eszközről a másikra és csak ilyen ódivatú megoldás jut eszembe, akkor valóban megfelelő eszköz erre az OTG kábel és a pendrive.
[ Szerkesztve ]
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
beteg
őstag
Irigylésre méltó a bölcsességetek!
Én szeretnék 1 petabyte tárhelyet a telómba, 64 terra rammal, 64 magos 5 Yb Hz-es procival, retinaszkennerrel, hangfelismeréssel, gondolat olvasással, csippel a böröm alatt! De minimum azt, hogy a következő telóm ne legyen szarabb, mint a mostani.Csak futni kell!
-
leslien
nagyúr
Htc n sokkal rosszabb a helyzet..
beteg : abszolút jó meglátás, de én még tenném hozzá h ki jönne egy csajszi a telobol és cimbalom...
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
dodicsaba
aktív tag
Antutu 68000. Nem is akad,legalábbis eddig. 1.6 Gb Ram szabad belakva.
[ Szerkesztve ]
BlackBerry Passport
-
Blyan
félisten
Nem nagyon hiszem, ha azt nézem, hogy a htc a multitasking területén a G4 eredményét hozta. Lehet lassabban töltött be mindent, de amit betöltött, azt a temple run kivételével meg is tartotta. Meg a weboldalt is. Na és HTC és G4 csak 3 giga romot tartalmaz.
Hja és az S6 most újratöltötte nálam a fórumot a YouTube video után.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz guriga1234 #189 üzenetére
Nálam a fórum rendes készüléken még sosem töltött újra, csak gyári ROM-os Samsungon (egyéb ROM-okkal a Samsungokkal sincs baj, ez nem hardveres defekt, hanem a Samsung hagyományosan botrányos memóriakezelésben).
-
guriga1234
addikt
válasz Stauffenberg #190 üzenetére
Akkor nálad sosem frissül a fórum, hanem mindig ugyanazt látod? És egyáltalán milyen böngészővel?
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz guriga1234 #191 üzenetére
Frissül, ha frissítem. Nem zárja be a rendszer a háttérben, hogy újból betöltsön megint megnyitva a böngészőt. Ez a fórum nem frissül magától az égvilágon semmilyen böngészővel. Ha ilyet tapasztalsz, az a memóriakezelés hibája.
-
guriga1234
addikt
válasz Stauffenberg #192 üzenetére
Böngésző esetén ezt én előnynek látom, nem hátrányként (mármint a frissítést).
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz guriga1234 #193 üzenetére
Már mitől előny? Mert elbukod az éppen írt hozzászólást mert lefotózol valamit két mondat között? Mert olvasol egy hosszú cikket, megnyitsz egy linkelt Youtube videót és visszatérve újratölt?
Ha frissíteni akarod, csak ráböksz a frissítésre (vagy csak egy swipe mozdulat lefelé). Egyébként sem frissít, hanem cachelt állapotot hoz vissza.
Ne akarjunk már kényszeresen hibákat előnyként beállítani. A Samsungok újratöltögetése meg nem csak böngészőre igaz, bárhol bukhatsz miatta egy munkamenetet (Tumblr, Snapseed, stb).
[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
válasz Stauffenberg #194 üzenetére
+1 ahogy tetszik mondani....
Blyan ; Htc n ott egyszerűen nudlinak tűnik a Mediatek MT6795T Helio X10
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
kisbancsa
senior tag
válasz Stauffenberg #194 üzenetére
Sony telom ugyan ezt csinálja
Térdig érő szélben kekszet kaszálni hülyeség, mert néma gyereknek még a vak anyja se látja a fától az erdőt
-
Blyan
félisten
válasz guriga1234 #189 üzenetére
Marhaság, a MA nem tölt újra magától, desktopon ha két hónapig nyitva hagyom ezután hsz után. akkor két hónap múlva is ez látszik, hiába írtok tele még plusz 20 oldalt. Csak ha manuálisan frissítek, akkor fogom látni mi változott addig nem. A mobilböngészővel is ez a helyzet. És nem frissült az oldal, hanem újratöltötte azt az állapotot amit utoljára láttam, ahelyett, hogy a memóriában tartotta volna. Ami azért elég gáz.
Stauffenberg
leslien
Memória kezelésről volt szó és multitaskingról, nem az appok megnyitási sebességéről.
De amúgy igen, nagyon gyengén muzsikál, aminél a 808 és a 810 is mérfőldekkel jobbnak tűnik.
Az Exynosról nem is beszélve.[ Szerkesztve ]
-
Wave86
tag
Jó kis telefon, tényleg csúcs.
Végigolvasva a kommenteket, az elején tök értelmesen kezdődik a beszélgetés, majd a közepén egymásnak ugranak, ill. megjelenik 1-2 troll, a végén pedig átmegy a történet off-topic-ba.
Kipróbálva a telefont (ez a sima S6 edge-re is vonatkozik), nekem az a kiábrándító, hogy a hátlapja nagyon gyűjti az ujjlenyomatot. Egy kiállított készüléknél "kicsit sem" gusztustalan. Oké, tudom, hogy lehet rá tokot venni, de amiket láttam rá Samsung tokokat, ott mind egy kis keretbe ülnek bele. Nem fog onnan kizuhanni? Azért egy 260k-s telefonnál egyáltalán nem részletkérdés.
MicroSD hiánya, hát ez egy fájó pont, szerintem sok embernél ez a szabadságot is jelképezte, amellett, hogy praktikus.
Az akkumulátor cseréjének hiánya szintén fájó pont, ám ezt azért még el lehet fogadni. Eléggé trend lett, valamint a telefon eszmei avulása hamarabb bekövetkezik, mint az akkumulátor teljes használhatatlansága (alapesetben). Azért a kapacitásából mindenképp jelentősen veszít 2-3 év alatt, ám könnyen lehet, hogy ennyi idő után le is cserélik.
Ezeket leszámítva tényleg nagyon ott van a készülék és valóban lenyűgöző tudása van. -
kbadam83
senior tag
Végre nálam van a kicsike. TV kikapcs és kezdődhet a belakás; -)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robogó, kismotor
- Samsung LCD és LED TV-k
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Crypto Trade
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Weblap készítés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest