- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisbancsa
senior tag
Ma kaptam frissítést a telora. Ti kaptatok valamit?
Térdig érő szélben kekszet kaszálni hülyeség, mert néma gyereknek még a vak anyja se látja a fától az erdőt
-
voncci
aktív tag
válasz Markizmark #651 üzenetére
A vezetékes töltőjével töltöm, a fényerő automatán a csúszka, úgy picivel a közép alatt. Szinkronizálás bekapcsolva, Facebook, Messenger. Játék nics.
-
hurenzon
senior tag
Az osszes telekomos fuggetlen ?
-
kisbancsa
senior tag
válasz Markizmark #659 üzenetére
Köszi. Az utolsó frissítést kaptam meg AOH3. Azt meg lehet nézni valahogy hogy független e a telo?
[ Szerkesztve ]
Térdig érő szélben kekszet kaszálni hülyeség, mert néma gyereknek még a vak anyja se látja a fától az erdőt
-
hurenzon
senior tag
válasz Markizmark #662 üzenetére
Most akarnak eladni egy olyat ami a telekomtol van de fuggetlen.
-
kazanka
őstag
válasz Markizmark #662 üzenetére
Az enyém MM-os gyári független AOH3 és már frissült 1x
-
kazanka
őstag
válasz Markizmark #666 üzenetére
Megmondom őszintén nem tudom mi volt előtte,nem is néztem meg.Mikor bekapcsoltam felkínálta a frissítést én letöltöttem és telepítettem.
-
ateszapa748
aktív tag
Sziasztok! Jövő heten telefon vásárlást tervezek. Iphone 6s plus vs Samsung Galaxy Edge + ? Kíváncsi lennék 1-2 véleményre pro-kontra. Köszi
-
guriga1234
addikt
válasz ateszapa748 #668 üzenetére
Kicsit visszaolvasol, vagy rákeresel, akkor választ kapsz.
-
kisbancsa
senior tag
Apple :ios, nekem pici a telo, Bluetooth csak iphonnal muxik, mp3 beállítás művészet, kamera elfogadható, csodát ne várj, akksi idő 1 nap kb, anyag használat minőségi (nehezebb mint a 6 edge plus) ár no komment, kijelző nekem fura mintha picit homályos lenne görgetéskor (Apple s6)
Samu : android és a vele járó probléma, telo nagysága nekem teljesen megfelelő, kamera számomra tökéletes, anyag használat üveg tehát ujjlenyomat fogó (tok rá és kész), akksi napi töltös viszont gyors töltés penge, kijelző király, ujjlenyomat olvasó néha buggol de lehet csak nálam, ár : szokásos Samu
(mind 2 telefon megvan tehát személyes tapasztalatot írok )Térdig érő szélben kekszet kaszálni hülyeség, mert néma gyereknek még a vak anyja se látja a fától az erdőt
-
Bagoly81
aktív tag
erre nehéz igy válaszolni.
mindenkinek megvan az oka mért használja
egyikkel sem fogsz rosszat választani
samué állandóan laggol, írjuk csak le nyugodtan (csak javítgatják majd még), ifon nem
kiejlző remek fényképező remek, nagyon gyorsan el is indul és fényképez ha valamit meg kell örökíteni nem maradsz le róla
ujjlenyomat azonosító elég klafa , biztonságos bejelentkezésként beszéljünk róla, ne siessél. de használható ,4 ujjra.ezt a file küldözgetést kékfogon nem említeném. (Gondolom) negatívumnak mindenki csatprogramban küld vagy emailban. max a barátnőmnek küldöm közvetlenül a fileokat
androidnál több az ingyenes app
iosnál nincs, ha iost veszel akkor tegyél még a kártyádra egy kb 5e-10e et és akkor vedd meg azokat a progikat amiket szeretsz használni.
azért az ifont jobban frissítik , kicsit olyan érzés használni mintha a gyártó nemcsak eladott valamit és tojik a fejedre ez is tény.
-
ateszapa748
aktív tag
válasz kisbancsa #670 üzenetére
Mindenkinek köszönöm a tanácsokat (Bagoly81-nek is). Nem véletlenül itt tettem fel a kérdésemet, persze az Iphone fórumban is megtettem:-). Rég óta IOS-t használtam, néha ki-ki kacsintva más rendszerbe, de az csak 1-2 hétig tartott. Kb. 1 hónapja van Galaxy S6 Edge telefonom. Az eslő Androidos telo, ami nem akadozik(nálam). Jó kamera, az aksi idő is jobb mint az I6-nál volt. Az ívelt dizájn is bejön, kijelző nagyon rendbe van, de amikor kezembe veszem az I6-ot akkor érzem azt, hogy igen, megérkeztem... Viszont amikor, fényképeket nézek vissza a gépen, ez az érzés megfordul, klasszisokkal jobb az Edge. Hát itt van az én nagy dilemmám
Még 1x köszi mindenkinek, aki hozzászólást! -
bandras0226
aktív tag
válasz Markizmark #644 üzenetére
Az MM-ban nincs ilyen. Mindent előre kibontanak. Ha kapnak ezret akkor mind az ezret felbontják.
"Neked édes fiam, még az akasztófa alatt is Kegyelmes Úr vagyok".
-
kazanka
őstag
válasz bandras0226 #673 üzenetére
Gondolod hogy nincs bontatlan dobozos telefon az MM-ben?
-
hurenzon
senior tag
Azt nem ertem miert csak 1 db van elado az oldalon??? Ennyire tetszik mindenkinek vagy ennyire draga esetleg nincs sok belole?
Meg ilyet nem lattam, hogy valamibol is csak 1 db legyen[ Szerkesztve ]
-
kazanka
őstag
válasz Silent77 #675 üzenetére
Nekem volt egy Note4 csereutalványom 220 ezer Ft-ról.Karcagról úgy mentem el Budaörsre hogy ha nem tudok kedvemre való/bontatlan csomagolású/ telefont,pl.s6 edge+ venni visszakérem a pénzt. Kérdeztem az ügyfélszolgálatost aki az ügyet intézte hogy van-e bontatlan dobozos telefonjuk platina színben.Megnézte a gépben mondta hogy van készleten 2 db.a bontatlanságról pedig győződjek meg személyesen.Odamentem az osztályra,hívták a biztonsági őrt aki kinyitotta a plexi dobozt és átadta a telefont.Megnéztem.mind a két végén lévő matrica sértetlen volt.Egyébként el sem hoztam volna.Erről ennyit.
-
Markizmark
addikt
Ebben az országban még nem kapható iPhone 6s. Hogy lehetne így véleményt nyilvánítani?
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
kazanka
őstag
válasz Markizmark #678 üzenetére
Most hirdetik az Extreme Digitalban előjegyzésre.
-
james008bond
őstag
Csatlakozok a klubba, ööö izé a fórumba :-)
Note 3 után "megfiatalodtam",ami a külsö megjelenést illeti,mindenképpen. Néhány ficsőr azért hiányzik ( pl fényképen arc felismerés és azonosítás,így elsőre ),ettől függetlenül tetszik nagyon,végre egy igazán szép Samsung teló. Az AOGG végű soft verziót érdemes frissíteni AOH3-ra? Valakinek van tapasztalata, miben hozott változást?Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
Piwi
veterán
válasz james008bond #682 üzenetére
AOH3 sem tökéletes még sajnos, de talán fürgébb mint az AOGG
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
ateszapa748
aktív tag
válasz Markizmark #678 üzenetére
De van:-)
-
Markizmark
addikt
-
ateszapa748
aktív tag
válasz Markizmark #685 üzenetére
Nem MO-on vásárolták, viszont már használatban van és kaptam is választ a kérdéseimre:-)
-
kisbancsa
senior tag
válasz Markizmark #681 üzenetére
Már ne is haragudj de nekem 1 hete megvan az s6. Szal én tapasztalatból írtam.
-
Danny365
őstag
Ettől függetlenül vannak a fórumon már emberek, akiknek van 6s-sük. Amúgy aki nem tud dönteni, inkább csak azt nézze meg, hogy neki Android kell-e, vagy iOS. Mert amúgy mindkét készülék csúcs.
Aki meg írta fentebb, hogy az Edge+ állandóan akad...hát, lehet neki hibás a készüléke. -
kisbancsa
senior tag
válasz guriga1234 #689 üzenetére
Sry elírtam 6s alma is megvan
-
Piwi
veterán
válasz Markizmark #695 üzenetére
Azt el is felejtettem, az is nehezen indul.. Viszont akkor megnyugodtam a Te készüléked is hibás
-
Piwi
veterán
válasz Dr.FantastiK #699 üzenetére
Mert a Tied hibátlan készülék
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest