-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz gaben1117 #26023 üzenetére
Navi közben max fényerőn az 1Amper éppen csak szinten tartaná,mondjuk ha 80%-on rádugod,akkor kb azon a szinten tartja.Viszont ez a fajta töltésmód az akku élettartamának nagyon nem tesz jót.
1Amper leginkább arra való,hogy kikapcsolt kijelzővel töltsd,navira kevés.[ Szerkesztve ]
-
Szerintem inkább vegyél autóstöltőt, az hasznosabb. Engem gyakran hívnak, miközben vezetek, a telefont kihangosítva teljesen jól lehet beszélgetni. A hang tiszta és érthető, nekem még semmilyen problémám nem volt vele...
Egyébként én egy faék egyszerűségű 1 eurós autóstöltőt használok, elméletileg 2.1 amper töltési árammal. Eddig nem volt vele gondom, tölti is a telefont.
Azt azért érdemes megnézni, hogy milyen autóban használnád, mert amelyik autóban szar az elektromos rendszer, ott a 20ezres autóstöltő sem ér semmit.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
sebgutkopf
őstag
Nem mindegy milyen minőségű a töltő és a kábel, mert ezek befolyásolják, hogy valóban mennyi energiát tud a felefon felvenni.
Nekem 0,7A-es gyári samu autós töltőm van. Autóban navi (online adatforgalomma) + gps + bluetooth és nagy fényerejű kijelzővel nem csak tartja a feszültséget az S6, hanem az út végére még fel is tölti.Tehát hiába veszel erős töltőt, ha nem jó a kábel. Akármilyen forrásról nem eteti magát a telefon rendesen, míg láthatod akár egy kisebb teljesítményű is elég, ha azt valóban 100%-ban ki tudja használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest