- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- OLED TV topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Samsung LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- 13 az 1-ben Thunderbolt 4 dokkolóval bővült a Kenginston kínálata
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz resool #10167 üzenetére
A clear view tokról több helyen is írták a neten hogy hajlamos megkarcolni a kijelzőt.
Pontosabban a kemény előlap és a kijelző közé kerülő por/homok/szennyeződés.
Én nem szeretem ezeket a flippes tokokat,nekem kényelmetlen soks helyzetben,de ha ilyet raknék rá,tuti az lenne az első hogy fóliát is raknék rá,biztos ami biztos!
Mondjuk én személy szerint egy erősebb hátlaptok (mondjuk spigen)+tempered glass kombinációban bízok a legjobban.
Véd,jól is néz ki és nem takarja be az egész telót.Lassan 2 hónapos az S6-om,de sehol egy mikrokarc,ütődés,vagy sérülés,olyan mint az új,pedig esett már le 1x-2x.A mobilnetes figyelmeztetésre nem tudok megoldást,szerintem nem lehet kilőni OS-be beleturkálás nélkül.
-
Dr V
őstag
válasz resool #10167 üzenetére
Szia!
Létező a problémád a samu számára is. Ha eredeti a tokod és megvan a számla is akkor tudtommal három hónapig cserélik a karcos kijelzőt. Utánna érdemes fóliával használni.
Én szeretem a clearview tokot, mert elől-hátul véd, ami a munkám miatt fontos, könnyen karcolódna a zsebembe is. A fogása is jó és elég cool a használata[ Szerkesztve ]
The bass and the tweeters make the speakers go to war!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest