Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csabyka666

    addikt

    Üdv!

    Boldog karit!

    Kicsit még fárasztalak benneteket. A napokban esténként rányomok az optimalizálásra, majd újraindítom a telefont, hátha megoldja a random újraindulós, boot-befagyós problémát.
    No, tegnap annyira megoldotta, hogy bootloopolt a készülék. Újraindítás után Samsung logó vagy befagyott, vagy folyamatosan újraindult a végtelenségig. A kis LED az újraindulások után néha citromsárgán villant fel (ilyet nem láttam korábban).
    Kb 20x megcsinálta ezt, kikapcsolni persze nem tudtam, a telefon melegedett, nagynehezen el tudtam érni a recovery menüt, de először ez is megfagyott - a droid figura hasán nem forogtak a nyilak. Másodszorra már nem fagyott meg, hanem bedobott valami szöveget, amit gyorsan el is kapott, csak a "...succesfully" szót tudtam elkapni belőle.
    Azóta megint jó a telefon. Hát én nem tudom, mi van ezzel...

    Egyik ismerősöm felvetette, hogy lehet már az alap ROM rossz a készüléken. Tudtommal valami német ROM van rajta, mire ő javasolta, hogy telepítsek egy magyart. Félek ettől a dologtól, de ha nem lesz más, megpróbálom - nem akarom brickelni a készüléket. Ez ugye nem ilyen rootolós téma?!

    ### ha ez nem illene a topicba, töröljétek, légyszi

    Van egy app, ami szerintem nem sokaknak van fenn, erre is gondolok, hogy ez csinálj(hat)a a fesztivált, mert napi szinten használom.
    iYTBP - injected YouTube Background Playback, itt eléritek az összes verzióját.
    Nonroot készülékhez kell a microG apk-t is telepíteni, feltéve, hogy be akartok jelentkezni Google accounttal.
    Amikor a telót sikerült elindítani, letöröltem az appot és a microG-t is, de látom van frissebb verzió is azóta, lehet felteszem majd, ha a napokban nem dobja el magát a telefon.

    Mi a meglátásotok?

    Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

Új hozzászólás Aktív témák