- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pedrobike
aktív tag
Sziasztok van valaki esetleg akinek sárgulna a kijelző? Vagy valami hasonló?
Garmin tactix delta F6x Pro
-
Kurzuh
aktív tag
Egyébként ennél az vodás angolos 6.0.1-nél van bármi szolgáltatós app vagy üdvözlőképernyő?
-
adamsauvage
aktív tag
rootolhato a 6.0.1?
iPhone 14 pro / Macbook Pro
-
Cry0
őstag
válasz adamsauvage #21604 üzenetére
még csak most jött ki tuti nincs rá működő root
Iphone 15 Pro Max Kék Titán
-
yodamastah
őstag
XDA-n eléggé áradoznak hogy nagyon jó lett. (RAM managementet is dicsérik)
-
Cry0
őstag
válasz yodamastah #21609 üzenetére
eddig én is csak pozitív dolgot tudok róla elmondani
most úgy hogy megy minden lim lom a háttérbe (facebook,messenger,viber,zene,játék stb) 1,2Gb szabad ramom van.
ujjlenyomat olvasó valami eszméletlen lett amit ráteszed az ujjad old is fel semmi várakozás legalábbis nem annyi mint 5.1.1-en
a gyors töltés ki-be kapcsolható
egyenlőre ennyi amit el tudok mondani pár óra után
nekem határozottan tetszik
nem bántam meg hogy felraktam
kíváncsi leszek az aksira is mit fog produkálniIphone 15 Pro Max Kék Titán
-
ferrari1
őstag
Megerősíthetek minden pozitív tapasztalatot! Eddig hiba nélkül dolgozik az angol verzió, és véleményem szerint hatalmas a sebesség növekedés még belakott állapotban is! Kettő alkalmazáson kívül semmi nem utal a vodás kilétére. Sem boot logo, sem csengőhang sem semmi egyéb! Maximálisan pozitív csalódás egyelőre!
-
w333
félisten
Na akkor a legfontosabb kérdés ... Multitasking van ?
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Bence004
aktív tag
Én megvárom szépen magamnak hogy magyar telenorosra megjöjjön az ota remélem pár napon belül megérkezik...
-
ferrari1
őstag
-
ibenny
senior tag
Valahogy nem lehetséges működésre bírni a Samsung Pay-t?
-
yodamastah
őstag
Na felraktam énis az angol vodást. Pont ugyanannyi voda bloat van benne mint az 5.1.1 vodásban. 2db app és ennyi.
-
Peat76
őstag
Ha megjön mondjuk a hivatalos TMH , ota-n vagy Smartwitch-el érdemes feltenni? Egyáltalán van valami különbség? Ha nem "tisztán" rakom , hanem megy fel az 5.1-re érhet valami hátrány?, a teló sosem volt rootolva!
Sony OLED XR-55A83J + Xbox Series X + PS5 DiscE., Nintendo Switch & Wii U + PS3 FAT 4 db 60GB US, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
Garsza
veterán
Na úgy néz ki nekem is sikerül felrakni a 4 files UK Vodas romot. Holnap tesztelgetem majd.
-
mati12
senior tag
Fent is van,és úgy nézem ez már a végleges.
-
Garsza
veterán
Az éjjel felraktam a UK 6.0.1 romot. Volna egy olyan kérdésem hogy ha roumingban vagyok, akkor az állapotában azt jelzi a térő felett lévő R beton kívül még a ball sarokban is. És ha lehúzom az értesítési sávot , akkor ott is van egy egy értesítés és a zárolt képernyőn is. Ki lehet ezt kapcsolni valahol?
-
szinimini
senior tag
Reggelt,
egy jó linket kaphatnék ahonnan gyors letudnám tölteni a francia ( XEF) 5.1.1 romot 920F telomra?
És ebben a sorrendben csinálnám
Az a tervem,hogy ezt felrakom aztán már tudnék is frissíteni 6.0.1-re.
Ez így rendbe van nem?
-
fcbarca
őstag
válasz justiceee #21600 üzenetére
Sziasztok. Most figyeltem fel ra hogy a qhds hatterkepek nagyon csunyank, reszettelenek, amikor kiteszem hatterkepnek. Meg sok nem gyari ikon is. Mi lehet a gond?valami el van allitva? Vagy simáncsak kijelzo csere volt es silany minosegut tettek bele? Amolednek tunik mindenesetre..
[ Szerkesztve ]
-
spider80
őstag
válasz fcbarca #21631 üzenetére
Biztos hogy eredeti telefonod van,és nem valami klón? Ekkora felbontásnál pl az ikonok mindig tökéletesek.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
spider80
őstag
válasz fcbarca #21634 üzenetére
Értem,akkor nem tudom. 1x volt a kezemben Note 4. Majd megírja valaki mi a különbség. Minden esetre a felbontás azonos, ennek a mérete kisebb. Elvileg ennek kéne részletesebbnek,élesebbnek lennie. Maximum színprofilt tudsz még állítani a kijelző beállításoknál.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
conanabarbár
aktív tag
samfirmwaren fent van sok MM ( francia is)
Istenem adj türelmet a hülye emberekhez,mert ha erőt adsz,megölöm őket!!!!Sok csicska aki válaszolni sem tud...
-
Angel78
aktív tag
válasz conanabarbár #21640 üzenetére
Sajna ez mind Voda ROM
Té vagy független is jöhetne...[ Szerkesztve ]
„Az igazság olyan, mint a költészet. És a legtöbb ember rohadtul utálja a költészetet.” iPhone 11 Pro 256GB midnight green
-
Ákkk
addikt
válasz conanabarbár #21640 üzenetére
Igen
a voda romok de független csak a francia eddig.A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
spider80
őstag
válasz fcbarca #21637 üzenetére
Azért ez így már szerintem nem normális. Oké, hogy lehet egymás mellé téve a note 4 meggyőzőbb,elhiszem,sosem hasonlítottam össze. De hogy ocsmány,csíkos,recés legyen egy qhd felbontású kijelző? Valami gáz van ott.
-
-
mati12
senior tag
Megelőztél...
[ Szerkesztve ]
-
ferrari1
őstag
Az angol vodás romban összesen 2 darab alkalmazás van. Semmi más utalás a szolgáltatós mivoltára nincs! Sem boot logo, sem csengőhang, sem semmi más!
A CSC-vel szerintem nem érdemes foglalkozni. Nekem NEE volt. Feltettem a francia romot és FR után sem változott, maradt ami volt. Leszedtem a 4 fájlos angol vodásat, majd utána megint egy FR. Erre beáll Slovenia SIM-re. Érdekes De már nem foglalkozok vele[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest