- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bence004
aktív tag
Tegnap óta a hangerő le gomb ha megnyomom akkor nagyon fura lett, mintha szorulna, eléggé nyikorgós kattogó hangot ad ki és ha rárakom a újjam és óvatosan elkezdem mozgatni a gombot akkor is ilyen nyikorgó karcoló hangot ad ki, a többi gombal ilyen gond nincs és ezzel sem volt eddig semmi
-
szferix
tag
Hogy az iPhone és S7 vonatkozások után az S6-ról is szó essen:
Nálam S6-on a wifi gyakorlatilag használhatatlan. Mindent végig próbáltam, amiket külföldi fórumokon ajánlanak a hard reset kivételével. Értékek: 75ms, 259/415 kbps. A mellette heverő öreg Lg D-505 44ms, 11,7/3Mbps! Döbbenet, egy hetes zsír új telefon.
Van valakinek tapasztalata, megoldása a dologra? -
droid1783
tag
Jo reggelt
S6on bekapcsolom az nfc-t akkor miert nem jelenik meg az ikonja a felso savban?
Valaki tudja hogyan kapcsolhatom azt? -
sgeza
veterán
válasz droid1783 #21311 üzenetére
Ha van root jogod, akkor a build.prop fájlba beírva a megfelelő sort (most fejből pontosan nem emlékszem mit), engedélyezni lehet. Tartok tőle, hogyha alapból nem jelenik meg, akkor másképp nem fogod előhozni.
Update: valószínűleg ez lesz
ro.nfc.icon.enable=true
[ Szerkesztve ]
-
Tamás34
senior tag
Sziasztok!
Az S7 mai bemutatóját közvetíteni fogja YouTube?
Köszi!
LG48C2OLED- Samsung Galaxy S23 Ultra-Garmin instinct 2-Amazfit Balance Grey
-
nagyúr
Szerintem a microSD-s bővíthetőség megint kimarad. Nem mintha nekem annyira hiányozna..
[ Szerkesztve ]
-
Markizmark
addikt
válasz bulikavagyok #21316 üzenetére
A dobozon IP68 van. Az azt jelenti, hogy tartósan (azaz akármeddig) bírja a vízbe merítést.
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
Kasya
nagyúr
válasz bulikavagyok #21316 üzenetére
Remélem, hogy idén már a csúcskészülékek min 64 gigával jönnek... Talán jövőre.
-
Cry0
őstag
válasz Markizmark #21317 üzenetére
ha jól emlékszem akkor nem akármeddig hanem 1,5 méter mélységig és maximum 30 percig te ez csak édes vízben
csak kérdés megéri-e vízbe meríteni jó dolog ez a víz állóság csak a sony-nál se adnak rá garanciát.[ Szerkesztve ]
Iphone 15 Pro Max Kék Titán
-
TODI1111
veterán
válasz Markizmark #21321 üzenetére
IP 68 : 6= "Teljes mértékben védett por ellen"
8= "Víz alatt folyamatosan használható (a gyártó által meghatározott, 1 és 3 méter közötti mélységben)" -
Blyan
félisten
Én a magam részéről nem tettem volna vissza az SD kártya foglalatot a helyükben. A 32-es jó alap volt, aki meg többet akar, az meg vegyen nagyobbat.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
csejani
csendes tag
Sziasztok! Boldog tulaja lettem én is egy ilyen S6 EDGE gyönyörűségnek ! Egyenlőre még csak ismerkedünk eddig minden oké bár az aksi idő még nagyon csekély de ha jól olvastam ez be fog állni pár ciklus után ugye ez így van tényleg? Vettem hozzá egy spigen neo hibrid tokot ami tökéletesen passzol minőségi darab. Üvegből volt már aki próbálta az xprotector 3d üveget ami elvileg teljesen fed? Jól passzol rá? Esetleg ezzel a tokkal használja valaki rámegy még a tok az üveglaptól a telefonra?
-
Markizmark
addikt
válasz csejani #21327 üzenetére
Edge+-on volt olyan üvegem. Nem túlzok ha azt mondom, hogy buzisan csillog a pereme pedig átlátszót vettem, nem mintásat. Ugyan tökéletesen fed, de nem fekszik fel rendesen, középen a kijelző és a védő üveg között hézag volt, nem tapad fel mint a sima üvegek, érezni lehetett, hogy koppan érintéskor.
Korrekten visszakaptam a teljes vételárat 1 héten belül.
Inkább meztelenül hagyom. Ha nem teszel zsebre homokot és nem kulcsok és egyebek mellé teszed akkor nem lesz semmi baja.[ Szerkesztve ]
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
nbukta77
addikt
válasz Markizmark #21330 üzenetére
A spigen hybrid neo az tenyleg minosegi. Nekem is az van rajta. Olyan passzentos, mintha a telefon haza lenne.
Jaj. Bocs. En is beleptem a taborba egy feher 32 gigassal.Nagyon jo vetel volt itt nemetben a mediaban. Samsung pultnal vettem. 600- rol 499-re akciozva es meg adtak 100€ ajandek kartyat amit barmire kolthettem. Vettem tokot , uveget, indukcios toltot. Ha igy nezem 400- ba volt a telo.
[ Szerkesztve ]
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
tsiga18
tag
Hello
Szemezek ezzel a telóval, hogy le kellene váltani vele az S3-t. Végigolvastam az első 6-700 hozzászólást, de érdemi információt nem találtam arról, hogy van-e széria hibája/gyakori nyűgje az S6-nak? (sima, nem edge)
-
csejani
csendes tag
válasz Markizmark #21330 üzenetére
Én is rendeltem egy noname üveglapot az is csillog felül alul ki is cserélik nekem mert nem tetszik de a speedshopban azt mondták az xprotector víztiszta teljesen na majd megnézem max rakok rá csak egy sima fóliát hátlapra úgyis rakok.
[ Szerkesztve ]
-
lasse001
senior tag
Mennyi ideig ültek rajta és így is el..ták. Na ez azért már csunya.
[link] -
Amos17
tag
Hát az LG G5 sem váltja meg a világot [link]
Nem néz ki jól és habár kisebb lett a kijelző még mindig batárnak hat nekem... Mondjuk ez a moduláris dolog nem rossz és tényleg előremutató viszont gondolom egy vagyon lesz egy ilyen bővítő modul és nem tudom meddig fogja bírni annál a felhasználónál aki aktívan váltogatja a modulokat.... -
válasz Amos17 #21340 üzenetére
Őszintén ez a moduláris dolog úgy el fog halni mint a huzat... Semmi olyat nem mutattak be amire rá lehetne bólintani. A kamerás kieg vicc szvsz, teljesen elüt a telefontól és szvsz egy kis por alákerül és szarrá fogod karcolni vele a hátlapot. A B&O-s HiFi kieg nem olyan vészes bár majd a tesztek eldöntik van-e értelme. A specifikációs lista meg kb. ami várható volt.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
spider80
őstag
Jó kis bevezető ár!
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
Kasya
nagyúr
-
w333
félisten
Így van ... VR nélkül gondolom még olcsóbb lesz (180k dominóban jó lenne)
Na ez most jól le nyomja az S6 árát az biztos, HW aprón még olcsóbb lesz !
(#21344) Kasya
G5 Eventet nézed ? vicc kategória
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
PC4200
tag
Üdv!
Van egy S6-om F-es
hamar merül kb reggel feltöltöm fél óra gps 20 kép mobilnet néha bekapcsolva 6kor már 8%
ezzel mi a teendő? illetve a képernyő csak magától bekapcsol ha le van zárvaCSAK a puffin :)
-
pohár
félisten
hehe, csak fel van töltve így, de belemenni már nem lehet, nem tölt be semmit
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
függetlenül szerintem ugyanúgy 230k - 260k, de kártyásan nem is tudom hogy nyitott az S6... talán 210-ért?
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest