- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heyman
aktív tag
Nem bírtam ki, én is feltettem. Eddig minden szuper, az alkalmazásváltó végre úgy működik ahogy kell, nem fél percet kell várni mire betölt. Hála isten sokkal több alkalmazásnál elérhető az osztott képernyős mód, a galéria kék helyett fehér lett, változtak az ikonok, de ezeken kívül észrevehető változást nagyon nem tapasztaltam.
-
Elemerke23
tag
sok idő mire fealálja a 6.0át?
-
törölt tag
válasz Elemerke23 #32102 üzenetére
Jó lenne ha nem write only üzemmódban írnátok.
Az összefoglalóban majd kiveri az ember szemét, hogy mikor jön várhatóan.
Ráadásul vannak kapcsolódó anyagok is.
+ egyfolytában erről szól a topik hónapok óta, szóval ha vetted volna a fáradtságot és visszaolvastál volna néhány hsz-t, megtaláltad volna magadtól is a választ. -
maxika2004
őstag
válasz Elemerke23 #32007 üzenetére
.szia!
....megkérdezhetem honnan érkezik az s5-öd?
mert én is abban gondolkodom....
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Elemerke23 #32095 üzenetére
Üdv! Letöltöd a romot az odinnal együtt. A romot kitömörited a zipből, ezt a kitömöritett fájlt betallózod az odin ap gombjával. Elszöszöl vele vagy 2 percig ne ijjedj meg. A telefont kikapcsolod és download módba bekapcsolod(power+hang le+home gomb) és a gépre dugod usb kábellel. Ha minden ok az odin az id:com felirat alatt zöldre vált. Nyomsz egy startot és vársz amíg a teló újraindul. Kb ennyi. FR-t ha akarsz csinálsz ha akarsz nem, én speciel nem csináltam de semmi hátrányát nem tapasztaltam. Sok sikert.
-
Romvr
őstag
-
lolal
senior tag
CM 3D Launcherjéről vélemények ? [link]
Azt hallottam nagyon gyors és tényleg használható.
Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
törölt tag
válasz Jack Oneill #32109 üzenetére
Mi nem volt jó?
-
Jack Oneill
veterán
válasz #54715584 #32110 üzenetére
Egyrészt maga a samsung rakta fekete listára a programot, ezt szervizbe mondták nekem. Az a céljuk, hogy töröljék playről, ne röhögjetek ki, tényleg ezt mondta a csávó. A clean master nekem tönkre vágta még első nap a telóm, és akkor mondták ezt. Nagyon furcsa dolgokat csinált, de amint leszedtem, megszűnt. Ezen kívül egy reklámokkal tele rakott szemét. Állandóan fel akar még ezt meg azt telepíteni, teszt vírusokat simán beengedte, egy parasztvakítás az egész. Olyan nincs, hogy valami 4 mp alatt leellenőrzi a telefonod.
Gondolom, a többi programjukra is igaz ez.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Jack Oneill #32112 üzenetére
Ejjha. Ezt még nem próbáltam. A Nova és társait igen, de azok nálam néha kicsit akadtak, az meg bosszantó volt.
Olyan gyors ellenőrzés biztosan nincsen. Ráadásul launcherben vírusirtó? Na ne már.(#32106) Romvr Melyik verzió a telefon? Mármint független vagy szolgáltatós?
[ Szerkesztve ]
-
Romvr
őstag
válasz #54715584 #32113 üzenetére
Szolgáltatónál vásárolt független készülék.
Közbe rájöttem hogy én ronthattam el valamit rajta. Kipróbáltam pár ROM-ot és aztán valamit elszállt a készülékben. Most csinálok egy visszaállítást mert 10 percenként 6%-ot merült megint és meleg a készülék, valamint furcsa dolgokat csinál.
Apropó: ODIN-al hogyan tudok egy "über" újratelepítést csinálni? Azaz olyat amikor lényegében minden törlődik a készülékről és visszakerül a gyári állapot.
Szerk: SamMobile oldala folyton download error-okat dobál. Nem tudok letölteni semmit
[ Szerkesztve ]
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
törölt tag
Nem tudok róla, hogy lenne benne ilyen opció. (Kivéve gondolom, amikor újraparticionálsz)
Sima Odin-os telepítés előtt és után is nyomj FR-t, és akkor minden gyári állapotban lesz. Csak ne felejtsd el lementeni előtte, ami fontos.Nálad / nálatok a Google backup működik rendesen? A legutóbbi resetem után eszébe sem jutott a telefonnak, hogy letöltsön vagy visszaállítson bármit is.
Nekem csak a T-s van fent dropboxon.
[ Szerkesztve ]
-
S. Laci
tag
válasz Jack Oneill #32116 üzenetére
+1
A tisztító programjuk nekem sem sok örömet okozott. Le is szedtem hamar.
Launcherhez: Nálam régóta a Nova van fent, semmi bajom vele, talán fürgébb is mint a TW. De nem ezért, hanem néhány gesztusvezérlés miatt szeretem.[ Szerkesztve ]
-
lolal
senior tag
válasz Jack Oneill #32116 üzenetére
Nekem speciel a takarító programjuk bevált. Tényleg "tisztán" tudom vele tartani a telefonom. Az app hibernálás is jól működik azóta hosszabb az akku időm. Ízlések és pofonok.
A launchert csak azért kérdeztem mer nálam 1 napig volt fent és kiütötte a biztosítékot , hogy ilyen pandás témákat reklámozott a főmenüben.
Mondom na jó ezt most törlöm. Azóta megfogadtam , hogy az alap launcheren kívül nem fogok mást használni , pedig voltak használható dolgok a CM-ben is. Pl gyors elérések , jópofa gesztus vezérlések.
Nem értem miért kell ilyen szemetet rakni mellé , hogy elb*ssza a kedved. A vírusirtót meg alapból hülyeségnek tartom androidra. Nem csak a CM hanem bármelyik gyártó részéről. Parasztvakítás semmi több.Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
lolal
senior tag
válasz helixP #32119 üzenetére
Novát (Prime) 1 hétig használtam , de annyira nem fogott meg. Semmivel sem volt gyorsabb mint "tácsvizzel"
és a RAM használat se alacsonyodott. Ebből kifolyólag azt is kukáztam.Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
Kékmadár93
tag
Nekem Nova van fent és érzékelhető a különbség.
Sokkal gyorsabb és gördülékenyebb, mint a TW, valamint újraindítás után sem szenved mint a másik, anno.
A régi gyemgébb telefonjaimon mindig ezt használtam, most sem csalódtam benne.!!The truth is out there!!
-
TiMoN
senior tag
válasz Kékmadár93 #32121 üzenetére
Egyetértek! Nekem is Nova (Prime) van meg is vettem még anno.
Sokkal gördülékenyebb, nincs problémám nem lassul be.-TiMoN-
-
sheep
addikt
A RAM használatnak nem is kellene alacsonyodnia, ez nem Windows.
Az Android nem úgy működik hogy minél kevesebb ram van használatban annál gyorsabb a telefon. Sőt, ha állandóan kilövöd a memóriából az appokat azzal csak rosszat teszel mert a telefon kénytelen újra elindítani őket, ezzel jobban meríti az akksit is.
Amúgy +1 a Novára, évek óta azt használom, az egyik leggyorsabb launcher.[ Szerkesztve ]
9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
lolal
senior tag
válasz Jack Oneill #32124 üzenetére
Én sem lövöldözgettem ki őket. Csak megjegyeztem , hogy a RAM használat nem lett kevesebb a Novával sem.
Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
helixP
nagyúr
Akkor nem használtad ki eléggé
Hol témázhaztó, a TW, vagy mappázható, vagy hogy tudnám megoldani vele pl. ezt. És nem is mondom tovább.
Ram-ról meg Sheep elmondta a lényeget: tökfelesleges nézni a szabad ram mennyiségét, nem úgy megy, hogy többnek kell lennie, a használtnak meg kevesebbnek. Novával csak simán gördülékenyebb a telefon.[ Szerkesztve ]
-
lolal
senior tag
válasz helixP #32126 üzenetére
A témázhatóság nekem nem hiányzik. Az alap felület kedvelője vagyok. De igen ahogy egy fentebbi hsz emben is mondtam voltak pl a CM ben is meg a Novában is jó dolgok. Azok hiányoznak a TW ből. Habár van egy olyan elvem is hogy a Samu csak igyekszik egy olyan felületet létrehozni amin a készülékei gördülékenyen futnak és kiszolgálják a felhasználó érdekeit. Persze lehet túl naivan állok a témához és a samunak nem érdeke ez...
-
S. Laci
tag
A magyar Vodafone-ra megjött a MM!
[link]
Most tölti OTA.[ Szerkesztve ]
-
S. Laci
tag
Jelentem kész!
Kinézetet tekintve nincs sok változás, megkaptuk az új ikonokat, de témázhatóság nincs. FR még nem volt, majd talán hétvégén lesz rá időm, de mindenképpen szeretnék. Remélem eldöcög addig különösebb BUG nélkül.
Nincs mostanában sok időm telefont nyomkodni, de mindenképpen jelentkezem, ha valami problémát tapasztalok.[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Én is a Novat használom már régóta, elégedett vagyok vele.
A Clean master kukába valaó szerintem. Több kollégám telóját hűlyitette már be.
Vitaqo: Mire gondolsz? Fel kell tenni egy Galaxy apk.-t a " fingerprint pessport"-ot, és utána a Paypail alkalmazásba már betudok ujjnyomattal is jelentkezni.
SteveJobs - Nem megyek most. Inkább az Emirátusokba mentem. Leesett miért írtam amit?
Egyébként nekem hibátlanul működik 3. napja ez a 6.0.1-es rom. Üzemidő javult, de valszeg tt a FR is bejátszott.
S.Laci: Kell az a factory reset!! Főverzió váltás volt. Ilyenkor erősen ajánlott.
-
embe
nagyúr
Na kiszórtak pár 6.0.1-es romot itt Európában.
Közte a magyar Voda is.[ Szerkesztve ]
-
Romvr
őstag
Remélem Júniusig jön a 6.0.1 az én G901F -emre is. Bár az eddigiek alapján a Samsung magasról tesz erre a "javított" szériára.
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
S. Laci
tag
Igazad van, kell a FR. Hétvégéig ki akartam húzni vele anélkül, de nem megy. Most lakom be újra. A beállítások állandóan FC-zett, semmit nem tudtam szinte módosítani a beállításokban, mert "A(z) Beállítások leállt!" lett a vége. De a Factory Reset megoldotta.
Nem akarok egyenlőre messzemenő következtetéseket levonni üzemidő ügyben, hiszen fél napja van fent, de annyit megállapíthatok talán, hogy rosszabb nem lett.
Jelenleg 2ó 6p SOT-nál járok, az akku 68%. -
S. Laci
tag
Az alkalmazásváltó/multitasking az eddigiekhez képest szédületesen jó!
Lollin nem is használtam szinte az alkalmazásváltó gombot, most talán újra lesz értelme. -
Elemerke23
tag
kb mikor kapják meg a független készülékek?
-
S. Laci
tag
válasz Elemerke23 #32148 üzenetére
Erre pontos választ közülünk senki nem fog tudni adni. Hamarosan. Jóslatokba nem bocsátkoznék.
Sammobile. -
embe
nagyúr
válasz Elemerke23 #32148 üzenetére
Talán ő a megmondhatója.
S.Laci: Egyébként ez a factori reset máskor is ajánlott a teló kezd "hülyén viselkedni".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Renault, Dacia topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Politika
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Automata kávégépek
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.