- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
heidrich
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy elég ritka problémám, a home gombbal, márpedig az, hogy nem jó a nyomáspontja. 2 hetes a telefon de most vettem észre (előtte nem volt ilyen), hogy nyomás közben igy kicsit pattog (még ha le se nyomom teljesen), és ha a gombot teljesen lenyomom olyan mintha 2 állása lenne a gombnak.
Persze használható semmi baja de engem nagyon idegesít mintha valami vacak telefon gombját nyomkodnám olyan érzés... és szerintem nem is tudok vele mit csinálni
Vagy esetleg valami tipp? Szervizbe szerintem hülyén néznének.
iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 256 GB | Apple Watch Series 7 45mm Silver Stainless Steel | MacBook Air M1 2020 8/256GB | iPad Pro 11” 2021 M1
-
Ateszpapa
addikt
Sziasztok!
Tegnap sikerült megvennem e remek készüléket a nagy T-től!
Az volna a kérdésem, hogy tokok, vagy coverek Ti melyiket használjátok?
Kinéztem amelyiknek ki van vágva egy rész az előlapon, hogy lehessen látni az időt, és hívást fogadni.Szerintetek melyiket érdemes, mert amit néztem az kb 13 ezer Ft.
Illetve később szeretnék hozzá QI töltőt, és ha jól tudom ahhoz külön hátlap kell, és akkor nem jó hozzá a cover.
Kijelző védő fóliát azért raktam rá a biztonság kedvéért, illetve biztosítást is kötöttem, mert a fene tudja ki üt le az utcán miatta.
S2 ről váltottam.
-
heidrich
senior tag
válasz Gizmo94 #5853 üzenetére
és mindenkinek ilyen? most azon gondolkoztam, hogy ez előtte is ilyen volt-e vagy csak most tűnt fel de meg merem kockáztatni, hogy ez tökéletes volt.
na mindegy holnap kipróbálok egy másikat majd a media marktban..
MÁS: Az milyen probléma lehet, hogy hiváskor szokszor nem hall engem a másik fél? Felhivok valakit majd 5-6 mpig semmit nem hall majd utána jó lesz. Multkor is engem hivtak, "mutogatással" vettem fel a telefont ami automatikusan kihangositja a telefont, majd mikor visszakapcsoltam hangszorora semmit nem hallott a masik fél.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 256 GB | Apple Watch Series 7 45mm Silver Stainless Steel | MacBook Air M1 2020 8/256GB | iPad Pro 11” 2021 M1
-
joe357
tag
A t-s ME2-t mindenki hagyta lefutni? Mi változott? Mert nekem eddig nem volt lila utánhúzás és ezután se szeretnék. Köszi
-
-
LuXAA
csendes tag
Most rendeltem Ebay-en vezeteknelkuli tolto szettet
http://www.ebay.com/itm/qi-Wireless-Charging-Receiver-Card-for-Samsung-Galaxy-SIV-S4-i9500-i9505-ctj-/400502007185?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item5d3fc7a591
http://www.ebay.com/itm/QI-Standard-Wireless-Charging-Charger-Pad-for-Samsung-Galaxy-S4-i337-i9500-I9505-/251282488662?pt=US_Cell_Phone_PDA_Chargers&hash=item3a819a7d56
Vki rendelt mar ilyen kombinaciot? Ha igen, jol mukodik?
[ Szerkesztve ]
LuXAA felhasználó: 261 pozitív értékelése van és nincs negatív értékelése, 2020.05.01
-
Gizmo94
veterán
válasz MunezXBK #5871 üzenetére
Dehogy hagytam volna ott. Irígy is vagyok. Én még csak az ára miatt nem vettem, két kártyával várom az áresést (azt aztán várhatom, úgy néz ki)
Ajánlott tok részemről: SGP SPIGEN tok Az ablakos nekem nem tecc, az olyan mint egy gyári flipes tok, csak elöl ki van vágva, hogy láthasd az órát. Szerintem ronda..
De ez a Spigen ez rősen nyami kategória... De nagyon..[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Melyik a "legjobb" elérhető kamera apk S4re ?
Gyári ?
Minden napos, zoom mentes,szabadfényű, helyben álló tárgy, nappali fotókhoz kéne... -
norbi93
senior tag
én hagytam frissíteni reggel, eddigi tapasztalatok: kameraprogram frissült, sok különbsépget nem látok, a telefon mintha gyorsabb lenne, akksit nemtudom, elég hamar sikerül minden árammal működő cuccot lemeríteni, de viszont a lilás utánhúzással számolj, ha frissíted, mert eddig nálam sem volt, de most előjött
-
Gizmo94
veterán
Vicceltem csak, nem vagyok egy irígy típus. Sajna most nekem szar kártyáim vannak szabadon trénél és én meg ennyit nem adok érte, amennyiért el tudnám hozni. Amúgyis ingadozom, mert az Asus padfone eszetlenül tetszik..
Spawn: Széép..
Zseko: Ebben a topikban mindenki lucky boy csak én vagyok damned.
-
Maquuu
tag
T-mobilos S4-ek zárolt képernyőjén a szöveg mindenkinek az hogy 'Élettárs'? Esetleg egy már használt (8 napos) készüléket kaptam?
-
hdman
őstag
Egy pillanatra ujra meg kellett neznem, hogy jo topikban vagyok-e, annyira olcso ez a tepsi
En probalom magam lebeszelni a telorol, most mas projektek fontosabbak. Azon is agyaltam, hogy valtok S3-ra, de aztan megbeszeltem magammal, hogy inkabb jovore S5, a mostanit is alig hasznalom.
Sopron city :)
-
vick33
tag
válasz spawn21 #5888 üzenetére
Ha 130-at kereshetnék rajta én is eladnám:-P
amúgy meg várj még 3 hetet a hivatalos AOSP miatt. Meg a samsung is mostanság fog kiatni egy nagyobb frissítést. Hong Kongban kijött és 153 mega volt a mostani trés 50 megáshoz képest, csak van benne valami javítás[ Szerkesztve ]
-
grievous2011
tag
Gizmo: a tok az én tetszésemet is elnyerte, egy ilyennel már szívesen mászkálok
Everything happens for the reason.
-
kisbéci
tag
Sziasztok! Galaxysim unlcok működik ennél a telefonnál is?
“On the first day, man created God” ― Daniel Delgado F.
-
szaboba2
tag
Egy rövid kis teszt videó
(Dropbox némileg ront a lejátszás minőségén, plusz a felvétel remeg... jha és a videó megtekintése max hangerőn nem ajánlatos )
-
Intel q8200
senior tag
Az akksi idos hozzaszolasokhoz en is hozzaszolnek. Nekem bongeszessel, sms-el es par perc beszelhgetessel kb 3 ora kijelzo idot bir. I9505XXUAMDM gyari szoftver van rajta. Ez kicsit kevesnek tunik nekem a tietekhez kepest.
iPhone 14 pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asszociációs játék. :)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest