- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz Ateszpapa #6245 üzenetére
Köszi.
Végre itthon...Sok időm nem lesz belakni most, mert megyek futni, és csak egy gyors Endomondo Pro telepítésre van időm, de utána fejest ugrok a romolásba.
Voltam gyorsboltban, vettem hozzá egy egyszerű fekete belebújtatós tokot...Fülig ér a szám egyelőre.
Gyerekek ez a Nexus 4...Egy rakat xar.
Szoftver gyors, nincs lag, f@szán moddolható, de a vételi stabilitás olyan pocsék, hogy ilyet évek óta nem láttam. A 2 hónapos telefonon 40% volt a Telenor jel lakásban, ahol a többi telcsim tökéletes volt. Innentől kezdve a beszéd minősége is csapnivaló volt, ami a fő szempont egy telefon esetében nálam. Szóval LG, Nexus nekem nem kell többet. Hiába a pazar összeszerelés, anyaghasználat, romolhatóság, ha "elcsúszik" ilyen fontos dolgokon, mint gyenge és ingadozó térerő, és gyatra beszédminőség.
Ráadásul megtudtam, hogy a svájci és ázsiai piacra szánt modellek, amikből Magyarország is kapott, eleve alaplaphibásak, és ezért van a gyenge térerő. Persze ezt nem orvosolják gariban, mert nehéz bizonyítani, és nem az van hogy nem tudsz telefonálni vele, csak annyi hogy xar minőségben.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
csabicska
senior tag
Az átlátszó statusbar megvan,csak a gyári launcherrel megy.
Viszont a HDR videot nem találom.-Galaxy S20 - The best-
-
veterán
Nekem meg pont a ME2 rommal melegedett jobban, 5 órája nyüstölöm folyamatos wifi mellett és a kijelzőhasználatom is csúcsot döntött ezzel a rommal, eddig maximum 5 óra volt de ezzel 5 óra 40 percre felkúszott
Nova Prime-ot is feltoltam és olyan gyors, hogy nem tudom követni, igaz beállításoknál a fénynél gyorsabbra tettem, ME2-nél nekem megadta magát a Nova nem 1X, ennél egyenlőre csodálatos
Holnap Next 3D következik, meglátjuk azt, hogy szeretizola--Értem, na azzal még nem próbáltam, de nekem wifinél melegedett jobban ME2-vel!
[ Szerkesztve ]
-
zola-
őstag
válasz N.YCityBoy #6256 üzenetére
Wifivel nincs gond! Mobilnettel tolom HSDPA halozaton. Ott melegszik.
-
FrankMonzano
őstag
Gyerekek, nektek mi a velemenyetek a novarol? Tenyleg belassul egy ido utan ? Illetve az aksit nem eszi jobban mint a TW ?
-
charlie1975
aktív tag
mit takar az hogy pre-rooted rom?
Galaxy S4,Galaxy Note3,Note7,S7 EDGE
-
veterán
válasz FrankMonzano #6258 üzenetére
Már elég sokszor leírtam itt, hogy nekem pont ez volt a bajom de nem csak a Novával hanem mindegyik launcherrel amit kipróbáltam ezen a telefonon a régebbi romokkal, hogy egy idő után random, nagyon elkezdtek akadozni belassulni stb...
Eddig ezzel a rommal nem tapasztaltam ilyet se a gyári launcherrel se a Novával, holnap próbálom a Next 3D-t!!![ Szerkesztve ]
-
Gizmo94
veterán
válasz charlie1975 #6259 üzenetére
Már rootolt rom. Tartalamazza a rootot, neked nem kell rootolnod.
-
FrankMonzano
őstag
válasz N.YCityBoy #6260 üzenetére
Igen,igen vagom h valaki irkalta ezt,ezek szerint te,nem igazan volt idom visszanezni... erdekes jelenseg. Az aksi kerdesre mi a valaszod ? Most tesztelem en is a novat. S2-n nem lassult be emlekeim szerint,csak ott az ics miatt a touch meg botranyabb lett vele mint alapbol...
-
migabi24
nagyúr
válasz charlie1975 #6263 üzenetére
igen
-
Gizmo94
veterán
válasz charlie1975 #6263 üzenetére
Hát, én sosem javaslok nem tiszta, azaz wipe nélküli telepítést, de igen, feltolhatod a romodra a másikat így egy az egyben is, próba-szerencse alapon, ebben az esetben megmarad mindened, de könnyen lehetnek a későbbiekben ebből lagok, fc-k, amiknek meg nem nagyon lehet örülni...
[ Szerkesztve ]
-
Sanci789
aktív tag
Feltoltam gyári T-s MDC-s (csak rootolva volt) romra ezt az új pre-rootedes ME3-at mindenféle wipe nélkül. Minden flottul ment, és nagyon pöpec, hasít, semmi akadás, és természetesen megmaradt minden beállítás/alkalmazás. Erősen javasolt mindenkinek
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
MunezXBK
nagyúr
válasz N.YCityBoy #6267 üzenetére
Inkább előtte.
-
Gizmo94
veterán
válasz N.YCityBoy #6267 üzenetére
Előtte lenne ideális... Bár én a következőképpen szoktam romolni: Data/factory reset vagy full vagy megawipe.
(ez utóbbi kettő script szerintem s4-re még nincs) . Utána wipe partition cache-dalvik cache.
Felflash az új rom, és megint egy wipe dalvik cache. -
veterán
Köszönöm mindkettőtöknek, akkor lehet, hogy nálam ezek a launcher problémák ez miatt vannak, hogy nem előtte csináltam meg ezeket
Akkor meg is van az esti program -
tsuckware
tag
Sziasztok! Légy szíves azt nézze meg valaki az MEA romban, hogy ez a villódzás, ami a bill. megjelenésekor van, az eltűnik-e! Ha igen én is nekiállok romolni
-
charlie1975
aktív tag
A MEA romban hogy működik a programok sd re helyezése?hol találom?
-
veterán
-
Gizmo94
veterán
válasz N.YCityBoy #6273 üzenetére
A dalvik cache egy menüvel beljebb van, az advancedben.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Gizmo94
veterán
válasz N.YCityBoy #6275 üzenetére
Tölts le egy cwm recoveryt és abban működj. Meglesz egyből.
-
mycso
veterán
advanced menün belül találod (CWM-ben)
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
Gizmo94
veterán
Root nélkül ne is keresd.. Csak cwm-ben fogod megtalálni, a gyári nem enged oda. Azt hittem, rootolt telefonnal nyomod és cwm alól ügyködsz.. Normál recoveryben nincs erre lehetőség, csak rakd fel a romot.. Data/factory reset azért van, de arra ügyelj, hogy akkor repül mindened, előtte ments.
[ Szerkesztve ]
-
Sanci789
aktív tag
válasz charlie1975 #6272 üzenetére
ahol lehet uninstallálni az alkalmazásokat, ott rányomsz arra az alkamazásra amit át akarsz rakni, és ott van, hogy áthely. sd kártyára
Én se találom a HDR videót. Valaki megtalálta?
[ Szerkesztve ]
-
laci0530
senior tag
A fülhallgatóval történő zenehallgatáskor olykor fellépő pattogás megszűnt a mostani frissítéssel? És a videó rögzítésekor?
-
charlie1975
aktív tag
tudtok valami linket a pre-root romhoz ahonnan gyprsan lejön?hotfileról töltöttem és 90% nál megállt
-
migabi24
nagyúr
válasz charlie1975 #6282 üzenetére
-
ThorsHUN
őstag
Kamera begyorsult vegre?
Mert gyerekeket kellene fenykepezni es azt az eddig probalt kiallitott s4esekkel tuti nem lehetne... tul gyorsan mozognakZack:
Dare2live itt az egyik leg audiofilebb forumtars, ezert mondtam, hogy ha neki jo, akkor neked is.
Viszont amire felhivnam a figyelmed, hogy nem mindegy milyen fulest hasznalsz.
Alacsony impedanciaju fulessel magas hangeron pattog a hang.
Ez megszunik magasabb ellenallasu fulessel. (15-25 folott)(#6231) csabám
Nah akkor (ha az exponalasi idot is helyrehoztak) mar csak a zenenel a pattogast kell megoldani es okes is a dolog[ Szerkesztve ]
-
s4hu|SyD^
addikt
Ha egy Wave-ről váltok S4-re KIES-el elég lementenem a cuccokat (névjegy stb.) és majd átrakni S4-re vagy van más program is rá? Telón is meg SD kártyán is vannak dolgok mentve. Bada vs Android nem ütközik? -igazából csak az üzenetek és a telefonszámok a lényegesek. Memkártyán lévő dolgok úgyis megmaradnak.
Ja és milyen programokat és firmeket kezdhetek el szépen letöltögetni? Ha holnap meglesz a teló kérdezek még itt rengeteget. Előre is bocsánat!
[ Szerkesztve ]
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
legenda
válasz s4hu|SyD^ #6285 üzenetére
nem biztos, hogy a kies a legmegfelelőbb erre a dologra, de megpróbálhatod, hátha nem lesz probléma.
bada nagyon régen volt a kezemben, milyen formátumokban lehet lemeteni a névjegyeket?
kérdezted korábban a mobilinternetes sebességet a wave kontra s4 viszonylatában, még 3g esetén is jelentős előnnyel bír az s4, lásd; link
igaz, ez lefedettség, előfizetői konstrukció...stb függvénye is, ahol csak edge van például, ott mind a kettő lomha lesz, vagy ha egy adott területen csak 2 - 3 megabit/sec adott a szolgáltató által, akkor nyilván nem lesz különbség, de ahol adott gyorsabb mobilinternet, ott látványos lesz az eltérés, az lte hálóról nem is beszélve!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Cyberpunk
félisten
Bolti gari? Hát így pont az egyik leglényegesebb dolgot bukod a Samsungnál a prémium garit, hogy helyben javítanak, meg minden. De te tudod. Egyébként szépen megválaszoltad egyik korábbi feltevésedet. Soha ne mond hogy soha.
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
zack
nagyúr
válasz ThorsHUN #6284 üzenetére
Hát...Én ezt pontosan tudom, Sennheiser IE8 + FiiO E11 + Sony SWZ-S618F tulajként. Kipróbálom majd IE8-cal mit produkál.
(#6288) Cyberpunk
Nem biztos hogy ezt vettem volna, de visszalépni nem akartam, és nem volt semmi más ami szóba jöhetett mint alternatíva. Note2-öt szerettem, de fél év után eladtam, majd a Nexus 4-ben csalódtam. HTC One túl van árazva, és sok a gond velük, Sony Z gyatra aksi, szóval nem volt más, mint az S4 ami az előrelépést illeti.
Meg azért a Premium garival nyugodtabb is vagyok. Pl a Sony Z-n 3-4 hetet ül a Sony szerviz... Ilyen telefon ebben a kategóriában nekem nem kell.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Gizmo94
veterán
válasz charlie1975 #6286 üzenetére
Az hát, csak felvágta drive-ba, ott meg egyből rárontott a sok éhenkórász, szedik ezerrel, te meg lemaradtál.
-
legenda
gyártói garanciában csak a samsung, viszont akkumulátoros üzemidőben jó s4 (i9505), a xperia z és a nexus 4 gyengébb, ha a kijelzős használatot nézzük, bár a z is tud ~ annyit, mint az n4 - és ez fájó a nexus 4 szempontjából, hiszen nem full hd kijelző...stb.
s4hu|SyD^; akkor én google címtárba nyomnám fel, mivel van olyan formátumos mentési lehetőséged, amit az megeszik, és onnan szinkronizálnám le az s4-re, hiszen itt amúgy is alap a google fiók.
akkor pláne nyerő leszel, hiszen az s4 például a h+ t-s hálón is szakít, a wave meg 3 megabit/sec környékén korlátozódik.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
zack
nagyúr
N4 kijelzőidejét/készenléti idejét még be tudtam volna nyelni, és alkalmazkodni hozzá, de ez a térerő probléma, amit korábban írtam, odavágott rendesen. Csak alaplap csere. Egyébként pattogós volt a rendszer rajta, és remek moddingok voltak rá...OTG csak külső Y kábellel a +5V miatt, ami elég nyűgössé tette a használát számomra, mert Note2-nél nagyon megszoktam.
Egyébként majdnem megint Note2-öt vettem gyári garival...De ugye az nem lett volna előrelépés.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Cyberpunk
félisten
Majd a nóta 3.
Viszont számomra egyértelműen pozitív fejlődést mutat a Samsung. Az S3-at soha nem vettem volna meg annyira ronda szerintem. Komolyan ránéznem is rossz. Ez már jobban néz ki határozottan. Ami tetszik most, hogy jönnek a különböző variánsok, mint a gyári Androidos, így gyakorlatilag Nexus-á avanzsál ez is. Vagy az Active az kifejezetten tetszik is.
rolcsibácsi: tudtommal csak nálunk van ilyen. A Samsung.hu-n regisztrálsz, aztán kérhetsz házhoz szerelőt is, és helyben javítják neked.
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
legenda
válasz rolcsibácsi #6296 üzenetére
nem nagyon hallottam róla, hogy akár a környező országokban is lenne ilyen prémiumos samsung gari.
a my samsung felületén kell beregisztrálni, van egy prémium szervizfutáros verzió, díjmentesen megy házhoz a futár, viszi és hozza a telefont, lehetőleg egy munkanapon belül javítják, és addig is adnak cserés készüléket. ezen kategóriába olcsóbb telefonok is vannak; galaxy w, s advance...stb.
van a díjmentesen háznál javító szervizes, aki megbeszélt időpontban megy ki a lakásra, és egy húzósabb problémát - alaplap, kijelző...stb cseréje - is akár 30 perc alatt elvégez, itt már csak a felsőbb kategóriás galaxy készülékek férnek bele.
csak gyártói garis telefonok esetén adott mind a két lehetőség, illetve fontos, hogy hivatalosan forgalmazva legyen adott típus az országban, függetlenül, vagy szolgáltató által.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
charlie1975
aktív tag
Valamiért nem megy nekem ez a hotfile s letöltés mindig megszakad nincs semmi más link?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok