- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
baloghzr2
tag
Sziasztok,
Nemrég vettem egy Galaxy S4-et és az lenne a problémám,hogy össze hasonlítva a testvérem s4-vel(és más s4-el is)az érintőgombok nem világítanak olyan erősen,mint más S4-en!
Nem mondom,hogy olyan nagy probléma,de ha már az ember kiad ennyi pénzt egy telefonért,akkor legyen hibátlan!
Szerintetek hibás a telefon vagy szoftveresen valahogy be lehet állítani,hogy erősebb legyen a fénye?A beállításokban sehol nincs ilyen funkció,legalábbis én nem találtam!Csak a világítás idejét lehet állítani,hogy meddig világítson,de az erősségét nem.Vigyem vissza vagy mit ajánlotok?????Előre is köszi!!!!!!
-
legenda
válasz baloghzr2 #6903 üzenetére
szia,
azonos firmware verzió mellett történt az összehasonlítás?
igaz, s3 alatt találkoztam vele, hogy eltérő firmware alatt más és más volt a fényerő, de ezzel az erővel itt sem lehetetlen...
s4 esetén az állapotjelző led fényerejére írták, hogy az új firmware alatt már szabályozva van a környzeti fényerő függvényében - mint a kijelző fényereje -, az érintőgombok megvilágításáról nem esett szó, de akár azok is megérnének egy misét.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
rolcsibácsi
őstag
Felraktam a cyanogen 10.1et es vegre azt kaptam amit vartam a telotol.
Megvan az uj nexusom remelem nem jonnek elo force closeok meg a tobbi hiba ami szokott lenni romolasnal..
Az egyeduli dolog amit ebbol is hianyolok az a photosphere... android mieert??
Ios-en mar evek ota van, vegre a nexuson is, olyan nehez leprogramozni?? Mennyit lehetne pedig kaszalni ezzel..Nincs lilas utanhuzas, es egyelore valahogy a tererom is jobbnak tunik. Legalabbis most magahoz ter ujrainditas nelkul is.
[ Szerkesztve ]
-
ferrari1
őstag
Aki MEA romot használ legyenszíves nézze meg nekem, hogy a képernyő lezárásánál van-e "Alkalmazásindítók" menüpont. Nekem nincs
-
rolcsibácsi
őstag
válasz RigoJancsi #6908 üzenetére
oo eddig meg nem neztem meg gepen oket, a beallitasoknal ugyanugy 13 mega is van a valasztasi lehetosegek kozt, miert lenne rosszabb? majd irok errol ha tenyleg igy van. amugy a galeria, tarcsazo, kontaktok meg minden ezerszer gyorsabban nyilik meg, nem gondolkozik semmin mint a stock rom.
az appkezeloben azt nemvagom hogy alig van valami gyarilag a romban, telleg csak ami kell meg egy ket finomsag de igy is csak 9 giga helyem van az appoknak, hol a tobbi a 16bol? mi az isten foglal ennyi helyet? -
ferrari1
őstag
válasz Sz.Miki #6912 üzenetére
Nekem nincs Jöhet Odin pajtás ismét
-
gaboy30
csendes tag
Sziasztok !
Az mitől lehetséges hogyha a telefont csatlakoztatom usb-n keresztül akkor a win7 felismeri és használható, de ha a KIES-t elindítom akkor csak keresi az eszközt de nem találja meg. Folyamatosan csatlakozni akar és forog a csatlakozási jel ?
-
legenda
válasz spawn21 #6915 üzenetére
nem szar az, legalábbis nem úgy, hogy nem csatlakozik, az inkább felhasználói/munkaállomásos hiba szokott lenni...
gaboy30; szia, rendszergazda fiókból lett telepítve, és olyan módon, hogy futtatás rendszergazdaként? közvetlen usb csatin próbálod, nem pedig valami előlapi, elosztós...stb kivezetésen? amikor külön kérte a kies az illesztések telepítéséhez az engedélyt, akkor megadtad?
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
charlie1975
aktív tag
Sziasztok olyan gondom lenne hogy a MEA val eszméletlenül merül a teló megnéztem az akkunál ott azt írja hogy a mediaszerver meríti a betterbattery progi meg azt írja hogy az audio out2 mit kéne letíltanom vagy kilőni??
Galaxy S4,Galaxy Note3,Note7,S7 EDGE
-
vick33
tag
válasz Sanci789 #6865 üzenetére
Az a keret sem drága ebayen, de az a baj hogy azt nem tudod kicserélni. A vastagabb keret kb 2500huf és azt 5 perc alatt lehet cserélni, de avval a fölső króm kerettel nem tudsz mit kezdeni. A kijelző bele van ragasztva és anélkül, hogy tönkretennéd az egész telefont nem tudod kiszedni. Sajnos, ha nem használsz tokot ezeket a sérüléseket nem tudod elkerülni ha véletlen elejted.
@charlie1975 csináltál wipeot frissítés után? Akkor tud ilyen probléma lenni, ha valami be van akadva frissítés után.
-
KKevin
tag
válasz charlie1975 #6918 üzenetére
A viber fel van telepítve? Nekem S3-nál attól produkált ilyen merülést audio_out2 wakelockkal.
-
charlie1975
aktív tag
Nincs viberem de wipe sem volt:-( ha wipeolok elvesznek a beállitásaim?
-
leslien
nagyúr
üdv skacok, garival kapcsolatos segítséget szeretnék kérni : Samsung szerviz futár volt javított majdnem mindent kicserélt (mèg aksit is vettem), de hiába a telo nem jó . Szervizt nem èrdekli. Ők nem csinálnak màr semmit. A telo t-mobilos sgs 2! Tudom h ez itt a sgs 4 topik de sokan onnan jöttek. Hogyan tovább? Előre is köszönöm szépen a segítséget
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Sanci789
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a sérüléssel kapcsolatos válaszokat lehet akkor majd még idén kicsit rásegítek a beégetős témára Legtöbben erre a spigen tokra esküsztök?
Most néztem, érdekes, nálam is eltűnt az alkalmazásindítók menü a MEA romban
Aki még nem látta: CyanogenMod 10.1 Support Added To Galaxy S4 International LTE (i9505)
-
tick
aktív tag
valaki próbált már esetleg bluetoothos gamepadet/controllert telefonhoz? életképesek már ezek az eszközök? a samsung sajátja érdekesnek tűnik, kíváncsi vagyok milyen árban lesz nálunk ha valóban megjelenik
Everything that has a beginning... has an end
-
charlie1975
aktív tag
Program telepítésekor azt írja ki hogy kevés a hely menjek az alkalmazás kezelőbe hogy lehet ezen segíteni mindenhol több giga szabad helyem van
-
torrente777_
aktív tag
-
csabám
addikt
válasz ferrari1 #6939 üzenetére
Ez k***a érdekes.
Töröltél a felrakás után bármilyen system appot? Én szoktam gyomlálni és lehet, hogy kitöröltem ezt is vele...
Azt javaslom, hogy tedd fel a három fájlos romot, majd rá a MEA-t!Sz.Miki: Független a telód, bár nem hiszem, hogy ehhez bármi köze lenne.
Jól gondolod, ennek tuti semmi köze hozzá[ Szerkesztve ]
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
KKevin
tag
Csináltam két képet a győri árvízről: [Automata] [HDR]
(#6939) ferrari1, (#6941) csabám: Mi a product code-otok? Más külömbség nem lehet a telón lévő ROM-ok között! Nekem BTU és van menüpont.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
"szólj, ha normális s4 fotók kellenek, ne pedig egy halálra gányolt/ítélt telefonból meríts viszonyítási alapot!"
Ez egy kis magyarázatra szorul, nem gondolod?
Hallgatlak. Kíváncsi vagyok mire alapozza egy szakértő ezeket a kijelentésit.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
-
charlie1975
aktív tag
válasz torrente777_ #6933 üzenetére
Igen lucky patchert használtam mi a megoldás hogy megint tudjak telepíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok