-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SG3rg0
őstag
Azt hol tudom megnézni, hogy a Knox aktiválva van e a telefonomon?
-
EasyKnight
tag
Üdv.
Van ebben a készülékben egy Olvasás üzemmód.
Tudnátok olyan E-book olvasó programot mondani, ami kezeli is ezt a funkciót? 1-2000 forintot rá szánnék, de biztosra szeretnék menni -
Ideg
aktív tag
Neten olvasgattam, másnak is van hasonló problémája. Még annyit megpróbálok, hogy leformázom a telefonnal. Aztán van még egy másik problem is. Ha a telefon galériájából törlök valamit, akkor ha belépek újra a galériába akkor nini, újra ott van. Valaki azt írta, hogy szinkronizál a google-s accountommal, de a szinkronizációt letiltottam. Most már a fiókot is kilőttem, kíváncsi leszek mikor jönnek újra elő a képek.
-
legenda
a neten mindenre van száz megfelelő vagy hasonló példa, de attól még nem mindenhol azonos a probléma, mert nem mindenki írja le kellő részletességgel a körítést, amik hiányában több hibalehetőség is adott.
a galériába több helyről is visszakerülhetnek a képek, nézd át a beállításokat, hogy milyen fiókok és szinkronizációkat állítottál be.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Ideg
aktív tag
Pont azt mondom, hogy csak a google accom volt hozzáadva, de ott is le volt tiltva a szinkronizáció. Amúgy sikerült másolni a memóriakártyáról, de törölni meg hozzáadni nem tudok még mindig. Most lehúztam mindent róla ami kell, hogy tudjam formázni. Amúgy azt vettem észre, hogy amit telón letöröltem az még mindig rajta volt az sd kártyán viszont 0b helyet foglal. Szóval rajta van, de mégse. Félig letörölte.
-
HSteve
tag
válasz EasyKnight #27204 üzenetére
Erre, én is kíváncsi, lennék.
-
Ideg
aktív tag
válasz flegga92 #27214 üzenetére
Töröltem a g+ fiókom, dropbox is kilőve. Picasaba beléptem ott törölgettem az albumokat de ahogy kitöröltem máris ott volt újra. Most próbálok egy kártya formázást, hátha. :/
szerk.: kártya formázás után úgy néz ki helyreállt. Tudok másolni, törölni stb. Lehet, hogy bekavart neki, hogy előzőleg egy badás telefonban volt. Remélem ezentúl ha valamit kitörlök akkor az tényleg törlődik majd.
[ Szerkesztve ]
-
Valaki1234
tag
Sziasztok!
Másnak is van olyan problémája, hogy ha a wifi beállításoknál engedélyezi azt, hogy a helykereséshez használja a wifit kikapcsolt állapotban is, akkor ez azt fogja eredményezni hogy a wifit konstans bekapcsolva tartja a rendszer? Nem pont az lenne a lényege ennek, hogy ha pl megnyitom a térképet mobilnetről, akkor ő arra az időre bekapcsolja a wifit is így a háttérben, majd ha már nem kell, akkor kilövi.
-
legenda
válasz Valaki1234 #27217 üzenetére
szia,
nem tartja folyamatosan bekapcsolva, hanem csak készenlétben, hogy bármikor elérhesse a funkció, illetve mint írja is, olyankor más alkalmazások is elérhetik.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
flegga92
senior tag
válasz kavics325i #27216 üzenetére
Pedig itt olvastam valamelyik nap
Itt is van [link][ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Valaki1234 #27219 üzenetére
persze, hogy jobban merül, mert sok alkalmazás/funkció hozzányúl a háttérben, ha már fizikálisan elérhető a wifi funkció számukra.
-
Valaki1234
tag
Az oké, de hogy mindig bekapcsolva tartja valami, de szerintem ez elég nagy hülyeség. Pl a GPS hiába van bekapcsolva mindig, igazából csak akkor aktív ha tényleg szüksége van rá valamilyen appnak. Az pedig elég fail, hogy van olyan alkalmazás aminek folyamatosan szüksége van a wifi általi helymeghatározásra
A mobilnet és a GPS folyamatosan be van kapcsolva, és ameddig nem kapcsoltam ki a wifis helymeghatározást, addig azt is használta valami. Látszódik, hogy a GPS-t ténylegesen csak akkor használja valami amikor tényleg szükség van rá (ekkor a képernyő is aktív, így nyilván általam elindított app használja a GPS-t)
-
Stylewars_kp
őstag
Sziasztok!
Nem értek a Samsungokhoz. iPhone user vagyok, de volna egy kérdésem. Ez mennyire hasonlít ténylegesen az eredetihez?
Üdv!
A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
legenda
válasz Valaki1234 #27222 üzenetére
kapcsolj ki minden funkciót, amik a wifi kapcsolathoz nyúlnak, de nem lesz egyszerű, mivel nagyon sok olyan van.
elég sok az ébrenlét az általad linkelt statisztikán, ebből is látszik, hogy folyamatosan cseszteti(k) valami(k) a rendszert, néha még nyugalmi állapotban is.[ Szerkesztve ]
-
nggabi
félisten
-
Gizmo94
veterán
válasz Stylewars_kp #27223 üzenetére
Külsöre meglehetősen, belsőleg meg semmi köze hozzá. Dióhéjban ennyi. De pontosabb leírás kellene, mert van egy rakás féle klón, van ami a specifikációit tekintve már megközelíti, természetesen a hardver akkor sem ugyanaz. De külsőre vannak 1-1 klónok, amik megtévesztésig hasonlítanak, mint pl. ez a vaterás is.
-
gaborm69
aktív tag
Sziasztok.
Szerintetek az normális,hogy független s4-en ott a telenoros deezer?Samsung Galaxy S20 FE
-
senior tag
válasz Stylewars_kp #27223 üzenetére
Én az ilyeneket nagyon messzire elkerülném a helyedben, főleg, hogy nem ismered az android rendszert. Úgy néz ki a klón szó lett mostanában a hamisítvány szinonimája. Tele vannak ilyen hamisítványokkal a hirdetési oldalak és van aki úgy árulja, mint egy valódi s4-est és olyan árban is. Ha elolvasod a hirdetést, a világon semmi konkrétumot nem közöl magáról a készülék tulajdonságairól. Utálom az ilyen hirdetéseket, mintha direkt ködösíteni akarna. Semmiből sem állna feldobni egy cpu-z progit és lementeni a képeket, mindjárt többet lehetne tudni róla.
Apróhirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/ferenck/
-
kavics325i
őstag
-
Revesz
aktív tag
válasz kavics325i #27232 üzenetére
Általában a "vagy" utáni rész szokott jönni xD
-
gaborm69
aktív tag
válasz kavics325i #27232 üzenetére
Elite gsm webáruházból van.Vodás kártyával megy.
Remélem nem clón.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 FE
-
kavics325i
őstag
válasz gaborm69 #27237 üzenetére
Nem klónilag van gond,hanem,hogy kihozták telenortól és eladták a boltnak. Aki függetlenként árúlja ami effektíve független csak az imei száma nem.Na ott van a pici meglepetés
" A fantáziát kárpótlásul kaptuk mindazért, amik nem vagyunk, a humorérzéket pedig vigaszképpen azért amik vagyunk.” ( Széchenyi Zsigmond )
-
senior tag
válasz Stylewars_kp #27236 üzenetére
Azt javaslom, ne menj bele ilyen vásárlásába, csak a szopás lesz vele. Nulla támogatás, nulla garancia, bármi baja lesz senki se fogja javítani, mehet a kukába. A napi használat során tapasztalt kellemetlenséget még nem is említettem. Azt sem tudni milyen android van rajta, optimalizálásról ne is álmodj, lehet, hogy számos funkció nem fog működni, vagy csak rosszul... stb.
Apróhirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/ferenck/
-
gaborm69
aktív tag
-
kavics325i
őstag
-
rjg
őstag
válasz gaborm69 #27241 üzenetére
Ha részletre vették és a vevő "elfelejti" fizetni a törlesztést, akkor simán beleszaladhatsz abba, hogy tiltják az IMEI-t. Onnantól kezdve a telefonod kukázható, vagy némi törvénysértés (és pár ezer forint kiadása) árán az IMEI átírásával tudod majd használni, de bukod a garanciát és az esetleges eladáskor sem lesz értéke a telefonodnak. A legjobb lenne még most, a vásárlást követően tisztázni a telefon eredetét, akár bekérve az eredeti számlát, vagy felhívva a Telenor-t. Ha az gázos, akkor irány vissza a boltba és emlegetve a fogyasztóvédelmet, rendőrséget, szerezd vissza a pénzed és vegyél egy "jogtiszta" készüléket.
Szerk: kavics325i megelőzött
[ Szerkesztve ]
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
tomson67
tag
Sziasztok!
S4 vásárláson töröm a fejem, de a hsz-ekből az derült ki számomra ,hogy igencsak bele lehet futni "superclone" telefonba, aminek nem igazán örülnék. Van valami tuti módszer, hogy kibukjon hamis-e a cucc, vagy sem?[ Szerkesztve ]
I was trojan...
-
kavics325i
őstag
" A fantáziát kárpótlásul kaptuk mindazért, amik nem vagyunk, a humorérzéket pedig vigaszképpen azért amik vagyunk.” ( Széchenyi Zsigmond )
-
Gyula84
veterán
válasz kavics325i #27249 üzenetére
az hogy fel lehet törni
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest