- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
oceanrush
senior tag
válasz fermacht1994 #14949 üzenetére
Jajj ne mar
-
kengyel
nagyúr
-
kengyel
nagyúr
válasz fermacht1994 #14953 üzenetére
Tudtommal ma még minden nyitva volt ( van ) , vagy tévedtem
(#14955) fermacht1994
Ezt nem tudtam ! Nekem olyan hétköznapi napnak tűnik a mai
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
oceanrush
senior tag
válasz fermacht1994 #14955 üzenetére
Ez ugye csak vicc? Nalunk meg bank holiday-eken is alig van bezarva valami.
-
tothl
addikt
Abszolut nem buzis a feher. Legalabbis en nem erzem magam annak...
-
turbobusa
senior tag
-
csabicska
senior tag
Autós tartót, milyet ajánlanátok?
Köszönöm.-Galaxy S20 - The best-
-
Intel q8200
senior tag
Most jelzett a telefon, hogy 1.22 mb-os frissítés letolthet.
iPhone 14 pro
-
kengyel
nagyúr
-
Gizmo94
veterán
válasz fermacht1994 #14967 üzenetére
24 hónap teljes körű gyári és 24 hónap SW Ilyen nincs a Samsungnál pl... Kicsit összevissza vannak itt a garanciadolgok ennél a cégnél..
-
supertrezi
aktív tag
válasz fermacht1994 #14969 üzenetére
Nem azért, de többen írtuk, hogy igen zavarosak az XXLGSM oldalán a garanciák... Elrontottad a sorrendet: mindig előbb tisztázni a dolgokat, s UTÁNA rendelni!!!
Innét szerintem senki nem fogja tisztába tenni ezt a káoszt, ami azon a honlapon van. Hívd föl őket, ez a legcélravezetőbb mostantól.
Fogalmam nincs, miért nem néztél körül az általam ajánlott webáruházakban... Jót akartam.
[ Szerkesztve ]
-
Ateszpapa
addikt
válasz fermacht1994 #14967 üzenetére
Kerüld el őket jó messzire.
-
Pusi017
csendes tag
Hali!
Nem teljesen ehhez a topichoz kapcsolódik a hozzászólásom, ámbár mégis...!Találtam egy honlapot, ahol nagyon jó áron hozzájuthatnék egy S4-eshez (101.000 Ft.), de a honlap alapján akadnak aggályaim! Valaki ismeri esetleg a külföldi mobil outlet honlapot?? (kmobiloutlet....)
Előre is köszi!
-
Machos
tag
Sziasztok!
Megszereztem a Voodoo Sound Plus programot a legújabbat.
Mind a két apkt felrakom, license-t indítom, de sehogyan nem bírom működésre a programot (root megvan, csak nem fogadja el a Primary e-mailemet)Valakinek valami ötlet?
Köszöntem előre is!
-
supertrezi
aktív tag
válasz Pusi017 #14972 üzenetére
Megnéztem ezt a honlapot. Kétszázezerről le van árazva 101 ezerre. Kemény.
Dehát hívd föl őket, beszélj velük. Így elöljáróban inkább az ugrott be, amit a Svindlerek c. sorozatban szoktak emlegetni: "Ha valami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, akkor valószínűleg nem is az."
-
Pusi017
csendes tag
válasz supertrezi #14975 üzenetére
Ettől tartok én is
-
fermacht1994
aktív tag
Most találtam egy oldalt, minden vélemény pozítív és itt 160ezer Ft a telefon, és itt garantált a 2 év gyártói garancia! Magyar kártyafüggetlen és bontatlan. 30 percel megrendelés után átvehető [link]
Feri
-
Gizmo94
veterán
válasz WOLFPUNTO #14978 üzenetére
De tudnék. Én ugyan nem innen vettem, de kb. itt a legolcsóbb
-
Gold_fish
tag
Windows 8 alatt találkozott már valaki olyan problémával, hogy az usb internetmegosztás nem működik? Ez egy teljesen új telepítés, semmit nem raktam fel a telefonnal kapcsolatosan, csak rádugtam a telefont a gépre, indítottam az usb net megosztást. Pár percig ment, aztán utána mintha nem lenne netkapcsolat, pedig a telefonnak biztosan volt netkapcsolata. Hiába indítottam újra a telefont, utána sem volt jó. A win 8 az illesztőprogramot hozta ki hibásnak. Most az illesztőt töröltem, telefont lecsatlakoztattam. Egyébként a gép 2013 májusi samsungtól származó illesztőt telepített.
-
supertrezi
aktív tag
válasz fermacht1994 #14977 üzenetére
Te tudod.
-
Draken
őstag
-
rolcsibácsi
őstag
asszem a kov telom moto x lesz. kivancsi vagyok mikor er UKba
-
kengyel
nagyúr
válasz Intel q8200 #14965 üzenetére
És végül telepítetted ? Gondolom valami kisebb javítás volt
kengyel
-
Revesz
aktív tag
Tapasztaltatok már olyar,hogy töltés közben lefagy a teló? Nekem már másodjára történt ilyen és nem is ébresztett így. Szerencsére állítottam be másik telón is ébresztést...
-
tick
aktív tag
Sziasztok,
Szeretnék segítséget kérni, eddig még nem kaptam rá választ. Legelső teendőm volt a telefonnal, hogy lementsem az EFS-t, azóta tettem fel két 1 fájlos pre-rooted romot. Szeretnék visszaállni teljesen gyárira. Hogy tudnám kideríteni, hogy mi volt az eredeti product code? VDH lenne a logikus, de első szériás telefon, így nem vagyok benne biztos. a CSC-m eredetileg i9505VFGAMDC volt. EFS fájlból hogy tudnám kiszedni?Más: 4 fájlos romot merre találok? Megpróbáltam leszedni sammobileről a legkorábbit, de az is 1 fájlos volt.
Köszi előre is
Everything that has a beginning... has an end
-
lajki7
senior tag
Sracok,az utazasi hatterkepnel (csak a zarolt kepernyore lehet kirakni) miert akad meg az utolso kepnel?? Annal a tajfoldos esernyoknel??? Valaki tudja??? nem valt vissza az elsore....
iPhone 11 Pro
-
Revesz
aktív tag
válasz kengyel #14989 üzenetére
Ezaz még én se olvastam ilyenről, amikor befejezi a töltést és rajtahagyom sokáig(egész este a töltőn) akkor fagy bele igaz még csak ez voot a 2.eset...A kis zöld led világít mintha töltene, de semmire se reagál.Tuti szoftveres a probléma mert amúgy sose fqgyott még le,sőt még akadást se tapasztaltam csak ezt az anomáliát.Majd csinálok egy visszaállítást hátha segít
-
Something_
őstag
válasz Revesz #14994 üzenetére
Nalam egyszer volt, nem biztos, hogy koze volt a tolteshez, de este tolton volt, reggel pedig nem ebresztett. Feloldottam a billt es az fogadott, hogy az oraalkalmazas nem valaszol. Itt meg tudtam egy ket dolgot csinalni, de aztan csak az aksi kiszedes segitett. Kovetkezo 2 napban lefagyott allandoan a com.android.phone es a viber.
gyari visszaallitas ota jo a telefon, habar nem szeretnem, hogy tobbet eloforduljon ez :-) sosem volt meg ilyen gond az elozo telefonoknal, pedig volt par.
-
Revesz
aktív tag
válasz Something_ #14997 üzenetére
Nekem semmit se csinalt,billentyut fel se lehetett oldani xD.Majd visszaallitom ha hazaerek melobol.Pont a te hozzaszolasod miatt allitottam masik telon ebresztot,idaig szabin voltam es nem kellett koran kelnem
-
xrvman
őstag
válasz Gizmo94 #14993 üzenetére
Helyesen a Cover Link az iponhoz.
-
oceanrush
senior tag
válasz rolcsibácsi #14986 üzenetére
Soha, mivel USA only.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest