- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gumimokus
tag
válasz nggabi #14905 üzenetére
Biztos igazad van, de azt hittem,android fórum átolvasása az itteni fórumé elég lesz! Ez előtt Optimus G -m volt azzal már elég jól elboldogultam. Tévedtem,öreg vagyok már ehhez! Azért köszönöm az eddigi segítségedet.
[ Szerkesztve ]
A menyországban jó klíma,de a pokolban több az ismerős...
-
turbobusa
senior tag
Használtan valaki vett S4-et ?
-
xrvman
őstag
Nekem eltűnt a Google Playból a "telefonom" amikor bejelentkezem, nem tudok onnan telepíteni, mert nincs eszköz. 1 hónapja vettem az S4 et, akkor benne volt, most pedig nincs.
Mi a ... lehet?
A régi ugyan bent van, de azt eladtam és a pipa nincs bent, hogy ne látszódjon. -
mr.szabados
tag
Valaki egy usb drivert nem tudna feltölteni mert a link nem jó nekem az összefoglalóban.! Köszi
Samsung Galaxy 3 ->LG Optimus 2X -> LG Optimus L9 -> Samsung Galaxy Nexus -> Samsung Galaxy S4 -> LG Nexus 5->nokia 7.1->pixel 4a
-
xrvman
őstag
Ott se. (Megnéztem a saját gépemen, és a Notebookon, de ua.)
Ugyanúgy csak a régit látni, ami előtt nincs pipa.
Félreértés elkerülése végett a telefonomon ott a play, onnan tudok telepíteni. Ám a PC-ről webről nem, mert nincs benne az eszköz.Ok megpróbálok ki be jelentkezni a telefonon, Bár most telepítettem onnan egy DOTS játékot pl. szal minden működik ott, értesít is ha van frissítés stb.
[ Szerkesztve ]
-
kengyel
nagyúr
-
No.01
őstag
Hasznal itt v.ki SGP/Spigen foliat? Ha igen akkor melyiket? (meguntam, h nagyon vigyazok a kijelzore... inkabb veszek ra egy foliat es akkro nincs para)
Kicsit off, de azert megkerdezem: Ti melyik szint preferaltatok? A kolegam most nyaggat, h az enyem (fekete) olyan snassz a feher meg csajos es eloben kicsit bovli feeleingje van...
-
Danny750
őstag
Nekem fehér S3 van és fekete Lte, de inkább a fehér! Fekete elegànsabb, de sokkal könnyebben koszolódik sajnos :S
Ha tehetném most már fehér Lte-t vennék , csak nem akartam két egyformàt...
(nem s4, de hasonló)[ Szerkesztve ]
>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
kengyel
nagyúr
válasz mr.szabados #14925 üzenetére
Az a lényeg hogy sikerült A másik meg itt érhető el.
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
ricsi0307
senior tag
Van itt olyan aki főzött romot használ?Kinéztem ezt egész jó a changelogja és akkor csak annyi a teendőm, hogy csinálok egy backupot a mostani romról, utána az összes wipe majd install a romra ugye? Találtam olyan romot ahol azt írják hogy ellenőrizzek valami md5-öt.Ez mi?Nexuson csak telepíteni kellett semmit nem kellett ellenőrizgetni.
-
kengyel
nagyúr
válasz mr.szabados #14928 üzenetére
Ha másképp nem megy felrakod a Kiest, és az telepít minden drivert
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
fermacht1994
aktív tag
Hali. Érdeklődni szeretnék, hogy melyiket érdemes megvenni? i9505 vagy i9500, tudom, hogy az egyik 4 a másik meg 8 magos viszont az i9500-ba nincs 4g. És hol érdemes megvenni? xxl gsm-et néztem illetve vip phon-t
Feri
-
oceanrush
senior tag
válasz fermacht1994 #14931 üzenetére
GT-I9505 jobb szerintem, az akksi tovabb birja benne, es benchamrkokban is kb 5%-kal gyengebb, de lehet mar annyival sem. Es hat az LTE sem arthat.
-
supertrezi
aktív tag
válasz fermacht1994 #14931 üzenetére
Magyar Samsung garival csak az i9505-öt kapod meg. (Ezzel tudsz prémium futárt és háznál javítást igénybe venni.)
electromarket, b-tel, ujmobilshop
Ezek pl. megbízható boltok, jó árakkal.Az xxlgsm-nél elég nagy a káosz garanciát tekintve, ahogy elnézem. Olyanokat írnak, hogy 24 hónap teljeskörű gyári garancia; hát ilyet a Samsung pl. nem biztosít! Nekik se, másnak se.
Meg hogy az árak csak a készüléket tartalmazzák. Az ilyet nem "szeressük"...
[ Szerkesztve ]
-
oceanrush
senior tag
válasz fermacht1994 #14934 üzenetére
Kerdezz batran, mar a 2. GT-I9505-omet nyuzom Egyebkent eddig nagyon megbizhato, habar nekem mar az S3-mal sem volt bajom tavaly.
-
fermacht1994
aktív tag
válasz supertrezi #14935 üzenetére
Ez nekem is gyanús, mert Vip phonnál van olyan h 150 ért vip es garanciával És 169-ért gyári samsung garanciával. Azért az nem mind1, hogy samsung garancia vagy Vip phonos :S esetleg gsmline amit nagyon reklámoznak.
[ Szerkesztve ]
Feri
-
supertrezi
aktív tag
válasz fermacht1994 #14937 üzenetére
169 az nagyon sok. 150 alatt meg tudod szerezni Samsung garival.
-
WOLFPUNTO
csendes tag
válasz fermacht1994 #14937 üzenetére
Én 145.880-ért vettem samsung garival, de 138.000-ért is odaadják 1évvel.Nem tudom mennyire megbízható gari terén a shop ahonnan vettem, de biztosítottak róla, hogy ők nem javítanak és a nem samsungos garanciás készülékeket is kénytelenek a samsungnál javíttatni.
-
WOLFPUNTO
csendes tag
válasz fermacht1994 #14940 üzenetére
Az teljesen korrekt.A gyári coverről majd írd meg a véleményed, mert én egy kicsit drágállom, de nem találtam meg még a legjobb tokot hozzá, ami nekem is tetszene.Van olyan valaki közületek esetleg aki tud ajánlani valamit?Üdv.
-
joe357
tag
Helló
Aki jasználta a group play funkciót ossza meg légyszi hohyan sokerült csatlakozni? Mert nekem nem sikerül egy note 10.1 és az s4 közt. A group play indításokar meg kell adni a kódot amit a többiek beírva látják a megosztott tartalmat na de az a jelszó csak 6 karakter lehet max, a megosztó hálózatára csatlakozó gépnél pedig a wifi jelszó minimum 8 karakter. Hogy is van ez?
-
Gallardo007
tag
Üdv. Csak annyi lenne a kérdésem, hogy a fém hátlap mennyire rontja a térerőt?
-
tucsok.
senior tag
válasz turbobusa #14946 üzenetére
Legfontosabb, hogy az Imei szám stimmeljen a telefonban, a telefon hátlapján és a dobozon. (ROM frissítés után is)
Csak gyári garanciás példányt érdemes venni (prémium garancia), a bolti gari nem ér semmit.
Előny a számla megléte a gyári garancia papírhoz. (én számla nélkül nem venném meg)
Csak személyes átvétellel venném.
A többi szubjektív: szín, karcolás, tartozékok...[ Szerkesztve ]
"So say we all"
-
fermacht1994
aktív tag
Azon kattogok, hogy oké h semmivel vagy nem sokkal gyorsabb a 8 magos verzió, de az, hogy 8 magos telefon, nem csak 4 Ejj de kár, hogy nincs benne 4g
Feri
-
nagyúr
válasz Gallardo007 #14947 üzenetére
Én használtam pár hétig a fém hátlapot, de leszedtem, mert sok helyen nem volt vele térerőm, ahol amúgy gyenge a hálózat, illetve bicajon is gyakran eldobta a gps jelet. Röviden: nem ajánlom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest