Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ClioRS

    őstag

    válasz (ex)Cat #7375 üzenetére

    Az XS-hez tényleg nem a legjobb hasonlítani az arcfelismerést, mert az tényleg más. A Huawei Mate 10 Pro ami előtte volt nekem csak utólag kapta meg egy szoftverfrissítéssel, és sokkal jobban működött mint ez amit eleve így csináltak az elejétől.
    Így egy év után nekem tényleg egyre jobban kezd elegem lenni a telefonból. Nem szar, mert a kamera, sebesség meg maga a rendszer jó, sok feature-rel, de azért van vele hiba bőven. Néha összevissza állítja a fényerőt, sötétben nem veszi le eléggé, világosban leveszi jobban mint kéne. Ha állítok rajta akkor egy ideig jó, de aztán random megint elkezdi. Volt már pár telefonom életemben, nem hinném, hogy ez hardveres, mert alapjában véve jól működik, szóval tuti valami szoftveres gebasz. Örülök, hogy nem fizettem érte hanem céges telefon.

    És a legjobb az egészben, havonta 1-2-szer kiveszem a tokból kitisztítani, legutóbbi alkalommal azzal szembesültem, hogy rommá van törve a hátlap. Nem pottyant óriásit, a tokon sem látszódik semmi, szóval fogalmam sincs hogyan történhetett.... El szoktam sajnos néha ejteni a telefonokat, azért volt és van tok mindegyiken, de ilyennel egyszer sem találkoztam, pedig a mostaninál voltak jóval vékonyabb és kevesebb helyen takaró tokom is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák