- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
akooos
veterán
válasz Markizmark #11857 üzenetére
Na mert aki lopott telefonnal seftel, az pont tart ettől
-
penge101
csendes tag
Szerintetek a Note10 windows-os Dex módját megkapja az s10?
Galaxy S10
-
LoGeN90
aktív tag
válasz Kami11 #11845 üzenetére
A Samsung Magyaorszag szerint kell h jarjon az 1+1 ev, mivel hiaba flotta, megis Telenoros huseget vallaltam (ergo rajtuk keresztul vettem). Varom a DPI valaszat, de a Samsung szerint ilyenkor eleg a szamla es a garancia papir (nem baj h a Samus jotallas ures). Irok ha kapok infot.
-
-
-
-
ricshard444
veterán
Valaki jött / ment P30 Pro-ról?
A Samsung nem jött be és keresem az alternatívákat.
Vannak dolgok...
-
addikt
válasz ricshard444 #11870 üzenetére
Nekem se, de nincsen pénzem váltani.
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
bandi0000
nagyúr
Valahogy nem tudom elhinni, hogy lehet úgy telefont venni, hogy megbánja valaki, pláne a felső kategóriában...
Xbox One: bandymnc
-
-
válasz bandi0000 #11874 üzenetére
Én eddig s2 óta veszem az S szériát. Az s6 edge baromira bejött, az s8+ meg mégjobban. Gondoltam ezzel sem lövök mellé. Sajnos ez most nem sikerült. Boltban egy 10 perces nyomkodás alatt úgysem jönnek elő a hibák. Plussz rengeteg funkció levan tiltva a kiállított telefonokon.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
válasz OPiiPO #11881 üzenetére
Innen indultunk most... Felső kategóriás telefonnál ezek nem másod vagy harmadlagos problémák, főleg úgy nem, hogy a 2 évvel ezelőtti modell egyik hibától sem szenved. Persze ez csak az én véleményem. Ezekkel a hibákkal még mindig együtt tudok élni, majd a következő S jobb lesz.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
bandi0000
nagyúr
válasz bandi0000 #11880 üzenetére
Jah meg van, érdekes olyan mintha fényre lőne, mert ha világos felé fordítom akkor rögtön észhez tér, gondolom olyan mint anno S7 nél volt hogy nem lehetett telefonálni, és ott se ismerte a samu a hibát
sgeza: Attol tartok nem nagyon tudnak, és ezért tagadnak
[ Szerkesztve ]
Xbox One: bandymnc
-
sgeza
veterán
válasz bandi0000 #11883 üzenetére
Egyébként valóban sokkal rosszabb, mint korábban. Telefonálás indítása után a fülhöz emelve a képernyő elalvása is sokkal lassabb (vagyis később alszik el). Ezen az áron nekem nem lenne létkérdés, hogy a plafonig menjen a kijelző. Hagyhattak volna egy picit szélesebb sávot, ahova egy normális közelségérzékelő befér. Főleg annak fényében, hogy alul magasabb ez a sáv, akkor már lehetett volna szimmetrikus is. Remélhetőleg szoftveresen hegesztenek rajta még!
[ Szerkesztve ]
-
MrBazsi
senior tag
válasz OPiiPO #11881 üzenetére
Nem értünk egyet, ezek számomra is mind elsődleges problémák. Mikor a sok év alatt megszokod az értesítesi ledet es nincs, akkor az hiányzik. Rohadtul! A megszokas nagy úr... Es ez csak egy dolog, a hátlapi ujjlenyomat olvasó is sokkal jobb volt.... Ha lehetne kapni új dual simes gyári garis S8at, oreóval komolyan elgondolkoznék a visszaváltason. Ez sem rossz teló szuper meg minden de vannak komoly hiányossagai egy 2 évvel ezelőtti modelhez képest is, amellett hogy elkell ismerni h van ami fejlődött.
-
OPiiPO
veterán
válasz MrBazsi #11886 üzenetére
MrBazsi, icemad : nincs ezzel semmi gond, unalmas lenne a világ ha mind egyformák lennénk el tudom fogadni hogy nektek más a prioritás - nekem ez másod vagy harmadlagos, de nektek dealbreaker, rendben van
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
LoGeN90
aktív tag
Teny, hogy 1-2 dologba bele lehet kotni a 10es szeriaba (melyikbe nem?), de szerintem 2019-ben android fronton nem igen van jobb nala.
-
addikt
válasz bandi0000 #11874 üzenetére
Legalább 30 tesztet és videót megnéztem, elolvastam az utolsó 500 hszt a topikban, de olyan borzalmas 4G drainem van, hogy az valami undorító. Ha nem érek a telefonhoz, akkor van 20%-on a nap végére.
Nyaraláson napi 200 fotót lőttem vele, volt 3 óra SoT-om, ennek eléréséhez kétszer kellett 40%-ról feltölteni. A 10 Ah Xiaomi powerbankemet a fele alá vitte le.
Erre az okosok mindig elkezdik mondani, hogy fr, meg alkalmazások, de nincsen wakelock, nincsen semmi, a 4G viszi el az áramot. Amint repülő módba rakom, szárnyal.[ Szerkesztve ]
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
veterán
-
bombibmw
veterán
Nincs itt egy T-nél dolgozó fórumtárs, aki meg tudná magyarázni, mi tart ennyi ideig, hogy kiadják a frissítést?
-
nagyúr
válasz Cucuska2 #11890 üzenetére
Én épp ezért nem is erőltetem a 4G-t. Igaz, Note 9, de nekem is ez volt a problémám. Átraktam 2G/3G-re, ami mobilnet sebesség kell, az simán átjön 3G-n is. Egyszer tapasztaltam hátrányát csak, épp telefonáltam, mikor valamit meg kellett volna közben néznem a neten. Kihangosítom az illetőt és nem megy a net. Hát persze, mert az csak 4G-n menne, hogy telefonálás közben netezni is lehessen.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
OPiiPO
veterán
válasz Cucuska2 #11890 üzenetére
Folyamatos 4G, szinkronizál állandóan gmail, outlook + 4 üzenetküldő, normál használat, nap végére 20-30% szokott lenni, után tölteni soha nem kellett eddig (S10+). Részemről meg vagyok elégedve az üzemidővel. Mondjuk repülő módban minden bizonnyal tovább bírná
[ Szerkesztve ]
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
Kami11
őstag
válasz LoGeN90 #11865 üzenetére
Ezt én is így tudtam, hogy szolgáltatós készüléknél elég a számla és gar. papír. Ha lesz bővebb infód, köszönöm ha megosztod velem, vagy itt, vagy privátban, mert 2 készülékünk is van a DPI-n keresztül, és bár ne legyen rá szükség, de jó ha az ember képben van!
A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
dkovizoli
addikt
válasz bombibmw #11893 üzenetére
Volt már többször szó róla, hogy mi tart ennyi ideig a szolgáltatóknál. A végső válasz mindig az, hogy nem miattuk van, hiszen ők amint megkapják a firmware-t, azonnal beleteszik a saját cuccaikat, tesztelik és már küldik is vissza a google-nak. Ez egy -két nap max. De ezt még nekik( google) is illetve a telefongyártónak is jóvá kell hagynia, majd kiadnia.
-
-Ben-
veterán
válasz icecave #11896 üzenetére
Magam se gondoltam volna, hogy tetszeni fog... Gondoltam, teszek egy próbát a Samsunggal ~1,5 okostelefontól mentes év után és ha nem tetszik, akkor eladom. De tetszik, így marad. A Note nekem sajnos túl nagy, főként ezért nem váltok arra, de a ceruza kellene...
ui.: azért (legalábbis nekem) a legjobb még mindig az lenne, ha Galaxy S szérián futtathatnék iOS 12 -t.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest