- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz apaszka #18438 üzenetére
Mert nem csak a kamera rossz...a térerőt is eldobálja, ha berakom a memkártyát nagyon belassul a telefon...a poén az az hogy a feleségemé is note4f, ugyan akkor vettük,2hónaposak és az övé nem produkálja a hibákat...szerinted?
a knox meg nullázható mert fizikai számláló, csak maszkolással lehet álcázni...mikor értik már meg emberek!? A samu is elismerte és chainfire is megmondta,a knox számláló visszaállítása lehetetlen! Fogjátok már fel! Ha ugrik a knox az úgy marad végleg![ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Szakiii #18442 üzenetére
És szerinted nem vennék észre a szervizben...a szervizes nem fogja megvizsgálni, de központi szerviz bevizsgalja és ha idegenkezűség jelét állapítják meg akkor annnak jogi következménye lesz...tehát megfontolandó ez a babrálásos mizéria hogy átveri a samut... bár a lehetőség adott, csak ki mer kockáztatni...a csalás és szandékos károkozás azt mindenhol büntetik...
-
törölt tag
Nem értetted amit írtam és nem olvastad vissza...de leírom röviden...ha ugrasztják a knoxot az automatikusan gari megvonás, viszont ha tudja valaki mely az az alkatrész amit cserélni kell hogy újra 0x0 legyen és cserélteti szervizzel a telót és ugyebár a házhoz jövő szervizes csak a számlálót nézi meg, akkor cserélik a telót,amit később a központi szerviz vizsgál be majd valamikor...mivel tudják hogy kié volt a telefon,a szervizben esetleg észreveszik hogy már valaki belenyúlt és módosította,akkor az szándékos károkozás(mivel a samunak kára származott abból hogy egy nem garis telót cserélt "újra" így csalásért és az említett dologért büntető feljelentést tehet,mivel jócskán 100ezer forint feletti értékről van szó) nem nézek sok krimit, csak bizonyos dolgokkal jó ha tisztában van ember és sok hasznos infót tartalmaz az EULA ha egyáltalán van aki végig olvassa nem csak tovább lép...tehát ezen mit nem lehet érteni? Két esélyes vagy megússza vagy ráfázik, fifty-fifty...szerintem aki romolgatni akar az ne vegyen samsung telót...még azt a kijelentés is bátran megteszem hogy elképzelhető más mobilgyártóknál is ez a fajta védelem bevezetése...ma olvastam hogy az rootolt s6 tulajok bajban vannak amiért rootoltak,mert sok dolog nem megy root alatt,többek között az új fejlesztésű samsung pay...plusz olvastam hogy valaki rootolta az s6ot és belassult,újraindulgat,a kamerát is szabotálja...tehát, a kérdés adott... valóban megéri-e valakinek a root jog ?... jó persze,sok hasznos dolog elérhető root joggal, de ennek a kora kezd leáldozóba menni a samsung telók körében...
[ Szerkesztve ]
-
-
-
törölt tag
Látszik te se érted miröl van szó tehát...adott egy note4, root miatt ugrik a knox(0x1),gari bukta,van állítólag valaki aki alkatrész cserével orvosolni tudja és újra 0x0 lesz és aki ezt megcsináltatja azzal a valakivel, utána gyorsan gariban cseréltetné a telót... amennyiben a központi szerviz bevizsgálja a buherált note4et és kiderül akkor ezt úgy hívják nagy értékben elkövetett csalás és szándékos károkozás ami büntetendő,persze ha a szerviz észre veszi.bár kétlem hogy valaki úgy alkatrészt tud cserélni a telefon alaplapján hogy az úgy nézzen ki mint a gyári na szóval,mint írtam kizárt dolog hogy ez alkatrész cserélvel orvosolható, mert akkor a knoxot ez által megkerülhető és a knoxban lévő adatok visszafejthetőek lesznek...én arra gyanakszom hogy inkább az alaplap valamelyik köztes rétegében található ez az úgynevezett alkatrész....most úgy komolyan...sokan ilyen hülyének nézik a samsungot hogy egy ilyen profi dolgot egy látható helyre tesznek megkönnyítve mások dolgát? ugye tis se gondoltátok komolyan
-
törölt tag
válasz georgo5212 #18433 üzenetére
Fájl kezelővel nézd meg hogy a mappák nem tartalmaznak-e .nomedia fájlokat, ha van ilyen a képek,zenék és videók között függetlenül a tárhelytől akkor töröld ki és utána indítsd újra a telót...a másik lehetőség, ha megoldható,akkor mind a belső mind a külső tárból másold le gépre vagy oda-vissza(teló tartalmát a kártyára 1 mappába hogy ne keveredjen,telóból töröl,majd kártyáról vissza) a képeket,zenéket és videókat, töröld őket a telóból,restart és másold vissza...ez sajnos android betegség hogy meghülyül a galéria...
-
törölt tag
válasz georgo5212 #18488 üzenetére
nekem is volt hasonló csak annyi külonbséggel hogy nekem azt írta a galéria hogy nincs tétel,se kép,se zene,se videó,se .nomedia, de fizikálisan ott volt mindent...az xda-s és más leírások nem váltak be, így ezt a módszert próbáltam meg...ami orvosolta a hibát, de hogy mi okozta az számomra mai napig rejtély
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz migabi24 #18495 üzenetére
Nekem p800am volt, használtan vettem, 1napot se bírt ki, feltettem töltőre este, reggelre bootloopos lett, visszavittem, gariba...2hónapig volt bent és nem tudták miért csinálja...az helyett kaptam egy Nokia 3650 istenem, akkoriban voltak ám érdekes kinézetű telók
itt van júlis vége és az 5.1.1-nek még se híre,se hamva...a C-s N4-re van valami igencsak javított 5.0.1 mert a Changelist 530... a 490.... képest...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
Őszintén!Ezek normálisak?91.000 dollárért(kb.26millió forint) adják a Note 4 Iron Man Edition-t? Most dobom el az agyam
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz hackeeeee #18506 üzenetére
Akkor ha az s6e ennyi,mennyi lehet a note4? Szerintem az se olcsóbb sokkal...na de akkor is... egy csicsázott s6e 26 milláért már kicsit pofátlan ár...szerintem ebbe a magas árba ez kiadás nagyot fog bukni... egy jó kézügyes művész és jó szoftveres mókus olcsóbbra kihozza házilag ugyanezt hozzáteszem nagyon jól tetszetős mind2 de az ár?!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Az n95nél nem volt jobb, már akkor volt 2magos proci nagyon szerettem az n95öt,bár a szívem vágya egy n93i volt amit sose tudtam venni az n95nek csak 2 baja volt össz vissz,az egyik a kijelző,nem volt elötte védőüveg,a másik tipikus csúszkás teló betegség a szalagkábel szakadás...alapvetően nagyon megbízható kis teló volt anno ami még nagyon tetszett anno az a samsung omnia és az omnia2
-
törölt tag
Szerintem a szenzorok használhatósága nem regió függő hanem a készülék képessége...vannak bizonyos szolgáltatások amik nem minden régióban elérhető, de ezek szofteresek nem hardveresek... anno az S5re feltettem egy német tmobileos rendszert abba mondjuk volt wifi calling a magyarban nincs...de szerintem be fogják vezetni mert a upc-nél már van hasonló szolgáltatás... amúgy nem hülyeség ez a wifi call szolgáltatás a németeknél szerintem itthon is jó lenne
-
törölt tag
válasz erwin89 #18582 üzenetére
Ha kp-ra tudtsz venni akkor független c-t ha szolgáltatós f-est már tudtsz venni kamatmentes részletre, mindegyiknek meg van az előnye-hátránya, a note5tel ugyan abba a hibába estek mint az s6tal,nincs microsd foglalat,ez jó is rossz is, de ezzel ugyan az lesz a baj mint az s6tal, a 128gigás kiadásokat sok országban levették a polcokról mert aránytalanul horror összeget kér érte a samu, a note5 is hasonló cipőben fog járni...nekem személy szerint n4f-em van,1-2 hibától eltekintve teljesen elégedett vagyok vele, s5ről váltottam,nagyon nem bántam meg, a root meg a custom rom egyéne válogatja, akinek létfontosságú a root és/vagy romolgatni szeretne az tartózkodjon a samsung telóktól mert rizikós az említett knox biztonsági platform miatt...
én azt javaslom hogy gondold át többiek által leírtakat is,mérlegelj és úgy döntsd el...ha érdekel, a blogjaim között van egy note4 kedvcsináló bejegyzés, ha gondolod kulkantsd meg -
törölt tag
A függetlennél a +1év reghez kötött, a szolgáltatósnál automatikusan 2év...olvass utána a samu oldalán ezek szerint nagyon sokan tévedésben vannak
-
törölt tag
válasz kazanka #18690 üzenetére
Na jó legyünk pontosokat
ez az elölapi kamera hiba kizárt hogy megoldódik az 5.1.1ben...Elvileg ma tudom meg hogy augusztusban hogy leszek beosztva,ha meg lesz a beosztásom akkor majd elintézem a házhoz jövős szervizt, mivel can referencia note4 így biztosra veszem hogy kamera hiba,mert a feleségem note4 nem produkálja,a hiba csak gyenge fényviszonyban jelentkezik és csak alul,napsütéses időben nem... úgy látszik a térerő anomália is (lekopogom)megjavult
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz erwin89 #18694 üzenetére
Az a baj hogy a külföldre szánt eladású modellek szervizelése elég rizikós itthon...úgy tudom hogy ha eu-n belül veszed meg akkor csak 1év gari van,ha itthon akkor 1+1,meg persze a hálózati működése is...ha mindenképp fontos a gari akkor inkább itthon vedd meg vagy függetlenbe vagy szolgáltatósba(itt biztosítanak részletfizetés,ez nem egyenlő a banki hitellel!)...
-
törölt tag
válasz erwin89 #18696 üzenetére
Az kamu hogy 2 év gyártói, olyan nincs, 1év teljeskörű+1év kiterjesztett(ez regisztrációhoz kötött) viszont plusz
pénzért lehet venni még 1év garit, tehát összesen 3év garit lehet(de csak ha a samsung magyarország altal elfogadott boltban veszed meg...szerintem a gsm boltokat hanyagold tehát jól fontold meg hogy olcsón veszel bóvli bolti garist vagy kicsit többet szánsz rá és lesz normális garid... amúgy nagyon jó az F is...nekem az van és teljesen jóha hardverrel szeretnél villogni hogy milyen bika erős telód van akkor inkább S6ot vagy majd a Note5öt vedd meg...
Azért egy note4 nem egy mindennapi teló, nagyon kevés embernek van...a napjaink szoftverkövetelményeit bőven kielégíti,nem sok telefon rendelkezik hasonló képességekkel mint a note4(kivéve a korabbi note szériát)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nya...megrendeltem a szervizt, elvileg jövőhét kedden jön...kíváncsi leszek...
-
törölt tag
válasz kazanka #18723 üzenetére
Bár az hogy van?az oldal azt írta hogy ha a helyszínen nem tudják javítani a telót akkor elviszik,de hagynak itt cseretelót, többen meg azt írták itt hogy kicserélték...
Még jó hogy van egy ref teló itthon ami elvileg 20nappal fiatalabb mint az enyém a Samsung Phone Info app szerintKali: nekem is ilyen érzésem van az eddigi telóim közül a nr.1 nem cserélném másikra semmi pénzért
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Roottal megoldható hogy a Note4 is pörgősebb legyen mivel a hardveres háttér meg van hozzá...gyári romban a cpu vezérlés interactive beállításon fut,rootolt rendszeren ez állítható a fogyasztás terhére!...pl.nekem semmi bajom a n4f sebességével és fogyasztásával, teljesen jó...anno próbálgattam én is más romokat egy S3on de a gyárinál nem voltak jobbak...volt z-m is, az a kijelző miatt is sokat eszik...de azért azt ne felejtsük el hogy egy fullhd-s képfeldolgozáshoz elengedő egy gyengébb gpu míg a qhd-hoz már erőssebb...lehet pro/kontra összehasonlítást végezni, de a jobb,újabb,gyorsabb nem biztos hogy tényleg jobb ha sz@rul van megírva a szoftver! Akinek nem tetszik a n4 attól még nem kell fikázni...kinek a pap,kinek a papné...
-
törölt tag
Kérdés: A Kies lementi az alkalmazás adatokat is? Olyan gondolok hogy ha a játék nem ment felhőbe csak teló tárhelyen akkor azt is lementi?
-
törölt tag
válasz pepetech #18809 üzenetére
Tudom, be is jelentkeztem a google+ba, most is meg előzőleg is de a DH4 nem mentette el az állapotot...most nagyon nem játszok vele mert ha holnap cserélik a telót akkor megint kezdhetem az elejéről,30as szinten jártam anno,most 10sen vagyok kb. 1 óra játékidővel...majd holnap kiderül hogy most menteni fog-e
-
törölt tag
Tegnap kicserélték a telóm,pont úgy ahogy itt többen is leírták,már úgy hozta telót hogy a régi imei es sorozatszám benne volt. A hátlap,matrica és aksi az eredeti és nagy meglepődés hogy jobb lett a térerő és aksi is jobban bírja ugyan annyi használat mellett,kevésbé melegszik,kicsit mint ha gyorsabb is lenne. Bár a rezgőmoci kicsit zajos ha maxon van de egyel kisebb fokozaton már zörög ráadásul asott egy fóliát is próbáltam faggatni a 5.1.1es frissítésről de azt mondta hogy nem tud róla semmit,kérdeztem a knoxról is arra azt mondta hogy csak fődarab cserével állítható vissza...a mostani teló nem rég gyártották,júliusi kiadású, ja és nekem se originalt ír phone info,de azért mert a gyártás dátuma nem egyezik a sorozatszámban megadott dátummal...így tehát felesleges reklamálni...ez mind azért van hogy ne keljen újrareggelni a telót illetve akinek van készülék biztosítása annak ne keljen újat kötni mert minden marad a régiben...én meg vagyok elégedve teljes mértékben a samu prém assist szervíz szolgáltatásával
-
törölt tag
válasz KisBundi #18872 üzenetére
Csatlakozom Szaki irományához... sok különbség nincs a kettő között,annyit hozzátennék viszont hogy a 8magos(c) csak függetlenben,a 4magos(f) hálózatfüggőben(esetenként talán akad függetlenben) lehet kapni, a bolti garisokat kerüld el nagy ívben, csak olyat vegyél ami itthoni piacra szánt az 1+1év gari miatt, és a knox 0x0 legyen(ez is fontos a gari miatt!)
-
törölt tag
Kérdés: akinek volt vagy van note2je annak volt olyan hogy elmászott az imei(00449...re) meg a sorozatszám eltűnt?
-
törölt tag
Azt tudom hogy szopóág,de nem az enyém a teló hanem egy barátomé,anno a zugmobilos szervizes mókolt rajta valamit,mert sőt most jön a poén, VD2 csc-vel kaptam meg a telót amit roottal átállítottam XEH-ra, a repartos visszaállítás nem hozott sikert,így most kiessel próbálkozok,az meg a sorozatszámra VDH-s szoftvert tölt le,vagyis valamit a elrontott nagyon a zugmobilos szervizes csávó,egyenlőre 1 megoldás van ami működik,de az se végleges mert full wipe után visszaáll a 00499... imei,tehát maszkolja a teló által kiírtat...reménykedem hogy a kies rendbe teszi a telót...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest