- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
válasz haligali72 #8651 üzenetére
Energiatakarékos üzemmódban bizony ilyen.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
B1T3
addikt
Szubjektív, ki mit ítél sötétnek. De én is épp az energiatakarékos módra akartam rákérdezni, hogy bekapcsoltad-e.
-
zack
nagyúr
Adott fényviszonyhoz állítja be.
Ha sötétben vagy, még a +5 is sötétnek tűnhet ha a világoshoz vagy szokva. De ha lámpát kapcsolsz, a +5-höz képest fogja állítani a fényerőt, és ki fogja égetni a szemed.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
legenda
válasz haligali72 #8664 üzenetére
szia,
teljesen sötétben nem megy auto módban egy meghatározott fényerő fölé, akár minimumon is állhat, kapcsold ki akkor az automatikus módot és nyomd feljebb a fényerőt manuálisan, ha nagyobb fényerőt szeretnél.
tényleg egyedi elvárás függvénye, sötét(ebb) környezetben nekem teljesen mínuszban van auto módban és valóban nem nyomja fel úgy a fényerőt, de elég úgy is, inkább az zavar(na), ha nagyon erős fénnyel világítana.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Rabidsnail
senior tag
válasz haligali72 #8666 üzenetére
Nekem is túl sötét volt. Töltsd le a Lux nevű fényerő szabályzó alkalmazást és állíts be egy minimum szintet. Tökéletesen működik.
Samsung galaxy Note 4 (N910f) Root, MM 6.0.1 "Ember embernek farkasa!"
-
zack
nagyúr
válasz haligali72 #8779 üzenetére
Van root!
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Bagoly81
aktív tag
válasz haligali72 #9148 üzenetére
ugy tudom csak root mellett lehet
-
b.bela1
őstag
válasz haligali72 #9505 üzenetére
@-tól balra hosszan nyom( ez a gomb változik)->ott billentyűzet.
Átáll.Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
b.bela1
őstag
válasz haligali72 #9507 üzenetére
Francokar vagy béna!
Legalább keresed.
Szerintem sokan nem is tudják, hogy van.
Akkor máshogy:
Legalsó sor balról második gomb->hosszú érintés->felugró ablakban billentyűzet. Az az.
Ez a gomb változik, amit az ablakból kijelölsz azt csinálja.
Ok?[ Szerkesztve ]
Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
Grawens
senior tag
-
b.bela1
őstag
válasz haligali72 #9513 üzenetére
"Kijelő és háttérkép"->egykezes használat->egykezes bevitel kikapcsol
Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
b.bela1
őstag
válasz haligali72 #9518 üzenetére
-
S e t h
nagyúr
válasz haligali72 #9999 üzenetére
Mai napig megvan az n95-öm, időnként használom is, nagy szerelem volt.
Ami utána még padlóra vitt az a note 2 volt, de az is inkább azért, mert 4.3-ról váltottam 5.5-re.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Bagoly81
aktív tag
válasz haligali72 #10052 üzenetére
Kapcsold be és meglátod ilyen autos menü nagy ikonok vannak benne vezetésközben könnyebb telefon vezérlés
[ Szerkesztve ]
-
Petyus1
tag
válasz haligali72 #12037 üzenetére
De gyerekek miért nem figyeltek? Kifejezetten írtam, hogy kitkaton még nekem is hibátlan volt. Lolliporól írok!
És hogy a waze mennyi adatot fogyaszt? Nem kell megsaccolni, mert az egyik almenüjében pontosan benne van.A többiektől köszi az infót, mindenesetre a play-be beírtam, és addig is kapott tőlem egy 1-es osztályzatot.
[ Szerkesztve ]
-
Dj.Kütyü
aktív tag
válasz haligali72 #13208 üzenetére
Akku ki?
-
legenda
válasz haligali72 #13208 üzenetére
szia,
amennyiben már a frissítés folyamata zajlik - tehát túl van már a letöltésen -, úgy nem szeretnéd/akarod leállítani.
odin által visszarakhatod majd - gyári visszaállítással - a korábbi firmware verziót.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz haligali72 #13216 üzenetére
az akkumulátoros üzemidő nem lett rosszabb, hanem hajszálnyival jobb; link
Kelecar; te látod és használod élőben, meg írtad is korábban, hogy szabad szemmel ennyire nem látszik, mint a hosszú záridővel elkészített képen, így gondolom nem véletlenül nem reagált rá senki, neked kell eldöntened, hogy mennyire probléma, onnantól meg már a szervizen múlik, hogy tud/akar vele foglalkozni, vagy sem...
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz haligali72 #13219 üzenetére
semmi sem veszne, simán csak ráfrissít, az meg a rendszer aktuális állapotától is függ, hogy kell gyári visszaállítás vagy sem, többen is írták már itt, hogy csak ráfrissítettek és azóta is hibátlanul működik, nem kellett nullázniuk a rendszert, de olyan is volt, akinél szükség volt rá.
-
patoga
tag
válasz haligali72 #14115 üzenetére
Szólj Dancsuri-nak ☺
-
Dzsuri89
őstag
válasz haligali72 #15236 üzenetére
Én nem aggódom, csak mint észrevétel írtam be az AnTuTu pontot.
Ezerszer szebben futnak a játékok rajta, mint a Nexus 6-on. -
silmatauki
őstag
válasz haligali72 #15437 üzenetére
Egyáltalán nem rosszabb. Egyszerűen csak az F-esnél van lehetőséged van a RAW-közeli képek fotózására, míg a C-snél nincs. Ennek csak akkor van jelentősége, ha elégedetlen vagy a telefon alap-zajszűrésével és utóélesítésével.
-
SeatZola
őstag
Dehogy szar a C-s kamerája! Teljesen szép képeket készít! Arra amire egy telefon kamerája való, arra tökéletesen megfelel! De az F-es kamerája is csak arra felel meg. Nem többre! Ezen célokra pedig messzemenően megfelel egy átlagos felhasználónak mindkettő. Pixel buzulásnál (amit sajna néha én is szoktam....) van köztük különbség az F-es javára. De nem lesz ettől teljes értékű fényképezőgép szerintem. Arra kell egy jó MILC vagy dSLR. Van az is mindkettő, hidd el így van! És valóban a C-s viszont picikét gyorsabb és picivel kisebb a fogyasztása. Ennyi. De ebben sincs drasztikus különbség a kettő modell között. De ez az én tapasztalatom, melyet mindkét készülék egyidejű használatával személyesen tapasztaltam 8-10 nap használat alatt. Pont azért hoztam egy F-est a meglévő C-sem mellé, mert úgy gondoltam, ha jobb lecserélem. De megtartottam a C-st, mert nekem többet nyomott a mérleges az a +, amit a C-s nyújtott.
Kérem nem szétcincálni a monológom, mert ez csak az én saját véleményem! Mindenki tapasztalja meg maga és döntsön!Más: majdnem egycsábultam egy 32GB-os arany S6-ra, de meggondoltam. Marad a Note!
Zoli
-
félisten
Kár ezen lovagolni. úgy sem vennéd észre.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
S e t h
nagyúr
Erre eddig sehol sem volt utalás népszerűbb fórumokon sem, szóval nem kell felülni neki.
Itt maximum a raw közeli minőségről lehet szó, de szubjektív véleményem szerint ez sem jelentős, hajlamosabbak vagyunk ennek nagyobb jelentőséget tulajdonítani, mint amennyi ténylegesen van mögötte.
Vagy te láttál összehasonlító tesztet?Nem a Snapre gondoltam, mert az távolról sem győzött meg engem,de mondjuk én nem is vagyok pixelbuzerátor.[ Szerkesztve ]
-
Szakiii
addikt
válasz haligali72 #15456 üzenetére
Ez videózás alatt készült .
-
legenda
szia,
úgy, hogy nem sokan élnek ilyen zoom funkcióval, épp ezért ez nem is teljesen tükrözi a két készülék különbözetét.
-
apaszka
veterán
válasz haligali72 #17733 üzenetére
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Zsombe
senior tag
válasz haligali72 #17733 üzenetére
Nekem pöpecül működik.
''Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon és belehalni a röhögésbe.'' - Boris Vian
-
S e t h
nagyúr
válasz haligali72 #18195 üzenetére
Akkor lehet mégis próbálok majd egy factory resetet és úgy próbálom majd ki, köszi neked is.
-
Stevenstyle
senior tag
válasz haligali72 #18758 üzenetére
Nem hagyott nyugodni a dolog és éjjel megnéztem még egy rakat videót youtube-on, összehasonlítókat meg egyéb a rendszert bemutató videót.
Az ott látottak alapján egyáltalán nem vészes a sebesség, az elmondások alapján rosszabbra számítottam (HA tényleg a valóságot tükrözik a videók). Persze gyorsabb a G4 a videóban is látszik, de egyrészt azért itt nüanszokról beszélünk (nekem is volt a Z mellett Nexus 5 és persze érezhetően gyorsabb volt a Nexus, de a Z is már egy olyan szint volt, hogy nem bosszankodtam), másrészt amire nekem kell (egy megbízható és sokoldalú munkaeszköz), arra funkcionalitásban sokkal jobbnak tűnik a Note. Egyébként a SONY is tudott néha dadogni...
Azt azért hozzátenném, hogy a rendszersebesség összehasonlító videók többségénél a játékok indításánál szed össze látható hátrányt a Note, ami az én felhasználási szokásaimmal egyáltalán nem releváns, mivel nem játszok telefonon soha.
Persze lehet, hogy mindennapi használat után más lesz a helyzet és megbánom a dolgot, de akkor még mindig ki tudok majd úgy szállni belőle, hogy anyagilag nem erőltetem meg magam egy picit sem
Szóval eldőlt, ma leadom a rendelésem egy Note4-re, aztán majd (remélhetőleg már a jövő héten) kiderül, hogy mi lesz a véleményem egy kis használat után
[ Szerkesztve ]
-
Parallaxis
addikt
válasz haligali72 #19420 üzenetére
és venni középkategóriás belsővel egy csúcs G4 et,
Ez a vita egyre érdekesebb
A Note 4 meg belépőszintű hardver ezek szerint?--
S e t h:
Elhiszem, hogy a mai rohanó világban a tizedmásodpercek is számítanak
Apró bibi, hogy a Note 4-nél vannak olyan helyzetek, hogy nem tizedmásodperceket, hanem fél perceket kell várni, hogy történjen valami és ez egy elvileg flagshipnek nevezett eszköznél eléggé irritáló.
-
N.GÁBOR
aktív tag
válasz haligali72 #19443 üzenetére
Plazmacucci, haligali72 köszi a válaszokat. Jogos a google, csak kezdőként gondoltam mégis megkérdezem a véleményeteket.
May the force be with you!
-
zed juron
aktív tag
válasz haligali72 #19443 üzenetére
Media Marktban lőttem képet S6-al, Note4-el és az akkori saját S4-el. Átöltöttem gépre őket.
Sorrend:
Note4 (910c)
S4
S6Ízlések és pofonok ezek szerint.
Évek óta "amatőr" DSLR fotós vagyok, pixel és dinamika vadász.
[ Szerkesztve ]
-
japmas01
tag
válasz haligali72 #19704 üzenetére
Szuper!
Köszönöm szépen!
És melyiket ajánlanád? -
japmas01
tag
válasz haligali72 #19709 üzenetére
Nagyon köszönöm a válaszokat!
Remélem igazad lesz! ;-)
Viszont, ha kártyát cseréltek benne is működik és beméri?
Mert az nyilván kidobták már! -
veterán
válasz haligali72 #21932 üzenetére
Igazán nincs mit! valakinél szépen működik, valakinél nem. Note 3-on speciel nem jó ez a verzió...vissza kellett tennem az 1.0-át
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
apaszka
veterán
válasz haligali72 #22636 üzenetére
VIPE Cashe partition !
Nem ám a DATA is ami felette van! Az egy gyári visszaállításnak felel meghttps://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
S e t h
nagyúr
válasz haligali72 #22629 üzenetére
Factory reset nélkül kevés esély van arra, hogy ezek után optimálisan működjön a rendszer.
-
törölt tag
válasz haligali72 #22881 üzenetére
Nálam is vannak anomáliák...chat fej van, hanggal és rezgéssel nem kiséri, a Messenger ikonon sincs ott a piros index szám. Vannak gondok...de Facebook app is fura. Jelzi, hogy van értesítés, megnyitom az értesítéseket de semmi újat nem mutat sötétebb kiemeléssel, de ha picit lemozdítom a listát, azonnal megjelennek az új értesítések.
-
törölt tag
válasz haligali72 #22913 üzenetére
Az alkalmazások között a messengernél be van pipálva az "értesítések megjelenítése"?
-
darkarthur
senior tag
válasz haligali72 #22923 üzenetére
A messenger a ludas. 3x futottam bele abba, hogy automatikusan frissült, majd csak újratelepítés alkalmával sikerült használhatóvá tenni. Borzalom! Azóta nem frissítem.
Viszont csak akkor volt jó, ha f@.zbúk alkalmazásból telepítettem újra.
Samsung S23 Ultra 5G
-
eladogeppc
veterán
válasz haligali72 #23099 üzenetére
Megvolt a HF, sőt KIES-el gyári állapot, illetve firmware újra.
dancsuri: Qualcommos F-es.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
apaszka
veterán
válasz haligali72 #23842 üzenetére
Most próbálom megint ,de nálam jó!
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
rstwingo
tag
-
rstwingo
tag
válasz haligali72 #36790 üzenetére
Igen én is ezt használom, ezért ajánlom
-
haligali72
aktív tag
válasz haligali72 #36794 üzenetére
Esetleg valaki más tudná a válasz?
-
osztszoroz
aktív tag
válasz haligali72 #36796 üzenetére
Google harmadik találatra részletes leírást dob n910c twrp-re. Működő 2.8-as twrp linkkel.
Attól,hogy paranoiás,még nem biztos,hogy nem üldözik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV