Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • S e t h

    nagyúr

    Találtam egy bejegyzést az xda-n.

    Samsung stop OTA service in Poland for Note 4
    Samsung in Poland stop OTA 5.0.1 for note 4 because of technical reasons. It seems that in few days we will see udated Lollipop.

    Február 24-én írták, sajnos link nem volt, nem is találtam a neten ezzel összefüggésben semmit, szóval nem tudom igaz-e, viszont az alábbiak miatt nem lepődnék meg rajta.

    Elég komoly késésben van a nyalóka frissítése Note 4-en, konkrétan két országban jött csak ki és nem mondhatni, hogy csak pár napja, azóta nagy csend van, valóban nem zárható ki, hogy csak amolyan nagyobb mérvű teszt miatt dobták ki és várták a visszajelzéseket, vagy csak, hogy befogják a tulajok száját, mi kiadtuk a frissítést(igaz, hogy szar).

    Ha igaz viszont a fenti bejegyzés, akkor elképzelhető, hogy a sok bug miatt függesztették fel a frissítés elérhetőségét.
    Mindez csak koncepció, amit az a kérdés generált, hogy a Gear Watch probléma miatt visszatartott frissítés az oka a szégyenteljes késlekedésnek?

    Nem tudom a Samu adott-e ki hivatalos kommünikét a késlekedésről vagy csak spekulációk vannak, viszont akármennyire is dicsérve volt a phablet kategóriában a készülék, mostanra kissé kínossá vált az egész, mert a tavasz beköszöntével már minden az S6-ról szól .

    [ Szerkesztve ]

    This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

Új hozzászólás Aktív témák