-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwin.party
aktív tag
Sziasztok! Talán még ehhez is kapható volt, de az S4hez biztosan a gyári fehér agyba dugós füles. Amit a Note 8-hoz kaptam szerintem nagyon szar a formája. Hol lehetne olyant beszerezni hozzá?
-
Zsoltwader45
aktív tag
Üdv. Hátha valaki tud segíteni. Annak idején volt egy launcher SPB Shell 3D. A kedvencem volt még az első omniaktol. Sokszor használtam újabb telefonokon is. Most találtam meg az apk-t a gépemen de sajnos nem akar elindulni mindig hibával leáll. Mi lehet az oka. Az alkalmazás sajnos leállt, ennyi az üzenet. Tudja valaki az okát esetleg? Köszönöm.
élj lazán, dolgozz keveset, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon!!!
-
atomeec
senior tag
válasz Zsoltwader45 #39952 üzenetére
Szerintem simán nem kompatibilis már. Nem is találtam róla semmi új infót, hogy meddig volt frissítve, áruházból sem elérhető (úgy rémlik jó borsos volt az ára).
-
apaszka
veterán
válasz amoledus #39950 üzenetére
Én gondolkozom egy cserébe?!?!
Ennek meg semmi baja, és talán nem is lesz soha?
De ______ha lenne? Egy év múlva is lesz alaplap?
Szóval érdemes lenne most cserélni?
Mivel az ujjak se a Bt -t nem szeretik és sok mindent kihagynak, így a note4 szerintem jó lesz még egy darabig.
53 évesen nem játszom, hogy ez miatt forró legyen és nem is kínzom.
Csak dolgozom rajta mi nem erőforrás igényes, inkább a szolgáltatások jönnek jól, mint pl a cerka.....
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
apaszka
veterán
válasz dancsuri #39958 üzenetére
Egyébként érdekes, hogy egy cerkás mobilra olyan rom-ot Stabil verziónak titulálni amiben semmi hozzá rendelve nincs, és nem is lehet rá varázsolni???
Fura .
Szerk:
Mondjuk az S3 rá még elmenne, hiszen nincs a cerka. De egy note-ra?
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
dancsuri
veterán
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
amoledus
aktív tag
válasz apaszka #39956 üzenetére
Szia Apaszka!
Ha működik akkor ráér, úgy általánosságban amire van kereslet arra szokott lenni kínálat is , tehát a válaszom igen,lesz időnként azért nem árt csinálni backup-ot . Mai napig nagy sláger a Note4 jól használható, szeretik az emberek ,úgyhogy egy ideig nem fog kikopni az biztos .
#ÜDV!# 12-év tapasztalattal vállalok Okostelefon Szervizt Javítást Sony Samsung HTC Iphone LG stb. Budapesten minőségi alkatrészekkel dolgozom ,garanciát vállalok a munkámra ,várom minden kedves érdeklődő jelentkezését ! :)
-
apaszka
veterán
KIcsit komolyabban kipróbáltam a 9.1 es ROM-ot!
Minden megy rajta kis munkával!De mégis most full gyárira rakom!
Na jó Root lesz,és pár apróság.
-
dancsuri
veterán
-
MODERÁTOR
Parallaxis és amoledus, ezt rendezzétek le privátban!
-
apaszka
veterán
Látom zárva a topik.
........https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
TomMusic
őstag
Sziasztok,
Érintőtollat hol tudok hozzá venni?
Köszi!Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
amoledus
aktív tag
-
apaszka
veterán
jófogáson találtam. Írtam neki! 10000 a javítás és garanciával. 1-2 évet újra elmegy állítólag.
Hmmm?
Szerk:
Túl pontos infót nem adhatok meg mert bűnti lehet érte!?
Egy új C:-s alaplap azért jobb lenne szerintem...[ Szerkesztve ]
-
TomMusic
őstag
Ejha, ez jobb mint amire számítottam.
Köszi!
(#39975) amoledus: Neked is!
Egy ismerősnek kell, ha még aktuális, akkor valószínűleg jövőhét elején mennék érte. Budapest mindkettőtöknek?Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
SajTTTT
csendes tag
Hali. Haszanált note 4et vásároltam ugy 1 évé. Semmi bajom nincs vele de most elkezdett a vissza gomb magátol betikkelni ás van mikor 1et, van mikor másodpercenként 10et tikkel a vissza gomb. Valakinek volt ilyene vagy valami megoldás rá, esetleg csak a factory reset segít benne? Help me nem.akarom lecserélni.
-
golgota45
csendes tag
Sziasztok.
F-es változatra melyik a legstabilabb és legjobb gyári rom? -
-
dancsuri
veterán
-
DarknessHope
senior tag
sziasztok. Használ itt valaki Dual sim es Note 4-et? mennyire érdemes ilyenre beruházni? problémák szervíztámogatás, friss rom stb tekintetében hogy állhat? most néztem pár helyet ahol van (ausztriába vagyok) és a note féle toll mindig is tetszett 170 euróért megérheti szerintem. kb ennyi valami kínai izé is.
a kiterjesztett akkus hátlapról esetleg valakinek tapasztalat? mert ha a telefon bejön akkor az lesz a következő
Mások álma akármilyen, Tisztelni kell!
-
apaszka
veterán
válasz DarknessHope #39988 üzenetére
Apokalipszis rom tuti tudja a 2 SIM-et.
A menüben felajánlja....https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
apaszka
veterán
válasz IamSociopath #39990 üzenetére
Beáll,ha eredeti!
-
dancsuri
veterán
-
freddirty
senior tag
válasz apaszka #39993 üzenetére
Nem is értem, Note 4-et megjelenés után fél évvel vettem szolgáltatónál vmi 150-160 körüli összegért magyar garival. Most ha megnézek egy 1 évvel a megjelenés után egy note 8-at az hasonló kondíciókkal 280-300?!
Kicsit elszaladt a ló kedves samsung. Azt majd csodálkoznak mint az s9-nél hogy nem fogy. Dupla áron? A note 4 is flagship volt a maga korában a note 9 is az...fred
-
bwin.party
aktív tag
Sziasztok!
Van egy patika állapotban levő Note 4-em. A készülék C-s variáns. Az utóbbi időben nem használtam sokat, ezért gondolkodom, hogy eladnám. A kijelzőn még a vásárláskor felrakott üvegfólia van rajt. A doboza, ceruza hegyek és töltője, papírja is megvan. Nem mókeráltam, knox 0x0, hibátlan a telefon. Elpazarolni sem szeretném, de fogalmam sincs hogyan árazzam be? Mennyit "illik" érte kérni?
Köszönöm szépen!
[ Szerkesztve ]
-
Zsoltwader45
aktív tag
válasz bwin.party #39997 üzenetére
Ha nem számít offnak én két hónapja vettem az enyémet F-es. Karcmentes minden tartozekaval atszamitva 32e Ft volt. Csak információ a csoport társnak nem apróhirdetés. Üdv.
élj lazán, dolgozz keveset, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon!!!
-
baladam86
aktív tag
válasz bwin.party #39997 üzenetére
Fülhallgató megvan esetleg hozzá? :-)
SIISIIIS4Note3Note4Note9S23Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest