-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
Üdvözlök Mindenkit!
A hétvégén vettünk a családba egy note 4-et.
Igazából a készülék sebességéről most nem is kérdeznék, de a fogyasztás igen nagy csalódás, már ha nem magával az akkumulátorral van gond.
A telefon kb. 1,5 éves, nem volt soha piszkálva, (knox 0x0) gyári 5.1-es rom van rajta, F verzió.
Semmi extra használat, és délelőtti töltőről történő levétel után este már könyörgött az energiáért.
Megnéztem 3,5 óra volt a kijelzőidő, ami nagyságrendileg a fele, mint a tesztekben olvastam, illetve "legendaként" hallottam.
Nektek mi a véleményetek erről?[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Rabidsnail
senior tag
válasz HUTCHDB #34202 üzenetére
Intenzív használat esetén 4,5 óra környékén van a kijelző idő. Ennél lehet több és kevesebb is. Használattól függ. Internet,vagy csak háttértárból film nézés,stb. Egy ekkora kijelző és ilyen hardver üzemeltetése nem kispálya. Másfél éves akksi ráadásul már biztosan nem hozza egy új teljesítményét. Hasonló kijelző mérettel más telefonok sem dicsekedhetnek jobb paraméterekkel. Ez csak az én véleményem.
Samsung galaxy Note 4 (N910f) Root, MM 6.0.1 "Ember embernek farkasa!"
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Rabidsnail #34203 üzenetére
Maga a mobilarénás teszt is kb. 6 órás kijelzőidőről ír, így arra gondoltunk, hogy azért az 5 meglesz.
Egyéb más telefonok között azért van olyan, amely a 4,5 órás kijelzőidő duplájára is képes (Huawei Mate 8), de ha házon belül maradunk, azért az s7 edge is minimum hozza az 5,5-6-ot, legalább is nálam e két készülék kb. így teljesített/teljesít.
[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
andriska0725
tag
Sziasztok.
Melyik most a leghasználhatóbb rom, akár gyári, akár főzött (nem árt ha működik rajta a téma üzemmód, esetleg edge képernyő)? Nekem most gyári 6.0.1. van fent, de kicsit gyorsan merül, és olykor újraindul . Egy n910c ről van szó.
Előre is köszi a válaszokat. -
addikt
válasz andriska0725 #34205 üzenetére
Nektek is merül mint állat? Nem jövök rá mitől,de mostanában már az android process is leállt. Kéne egy factory reset,de ahhoz sok idő kell mire visszarakok mindent.
Windowsal nincsen ennyi gond,mint az Androiddal. -
Rabidsnail
senior tag
válasz andriska0725 #34205 üzenetére
Még egy pont a Huawei mellett! Szerintem az lesz a következő telóm.Ezt még elhasználom,de Samu soha többé. A Mobilarénás teszt nem lehet mérvadó. Új akksi,enyhén,vagy egyáltalán nem belakott redszerrel,nem biztos,hogy hiteles. Itt, a legtöbb tapasztalat a 4,5 óra üzemidőt támasztja alá,de mint mondtam,számoltak már itt be egészen extrém kijelző időről is.
[ Szerkesztve ]
Samsung galaxy Note 4 (N910f) Root, MM 6.0.1 "Ember embernek farkasa!"
-
apaszka
veterán
válasz HUTCHDB #34202 üzenetére
Hát nekem ennyi sem szokott lenni.
2 /2,5 óra szokott lenni. Főzött ROM on.
Most felraktam a gyári ROM ot, és ROOT sincs, így kíváncsi leszek most mit mutat.Egy másfél éves aksi már simán a végét járhatja. Az enyém akkor kezdte a vacakolást. Gyors töltés,Qi is tehet oda neki. Ez folyamatosan ledobálja a töltéstől, ha gagyi a lap....
Én nemrég vettem új aksit bele.
andriska0725
Ez attól függ miről akarsz lemondani?
A note7 portok alatt ujjlenyomat nem megy. Aztán vannak anomáliák.Egyéb portok is jók, de F-re sok főzelék van.
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz apaszka #34208 üzenetére
De akkor a temaindito cikk miert ir 6, sot neha meg ettol is tobb kijelzoidot?
Ez a telefon ettol tobbet kell higy tudjon.
Volt nekem is note 4-em es tudom, hogy ettol (3.5 ora) jobban birta.Az akkut honna es mennyiert vetted egyebkent?
-
apaszka
veterán
válasz HUTCHDB #34209 üzenetére
Egy Szlovák webáruházból.[link]
Án nem spórolok vele, nincs kikapcsolva a szinkronizálás sem.360 app van telepítve.....
De van külső aksi töltőm, mibe az eredeti akku pihen míg bevetésre kerül sor.
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
upbuvar
tag
-
apaszka
veterán
Most lesssz vagy nem lessssz?
-
SVLaller
senior tag
Sziasztok,
gyors kérdés lenne, hogy a telefonom garija 5 nap múlva lejár. Megnéztem a kijelzőt és a állapotsor (fent) kicsit be van égve és rendszertelenül újraindul. Az lenne a kérdés hogy helyszíni javítást vagy Premium Assistence szolgáltatást kell kérni hogy kijöjjenek és hozzanak egy új telefont?
Köszi
mindenki jó valamire, ha másnak nem elrettentő példának :-)
-
bobace
addikt
válasz apaszka #34212 üzenetére
Akksit a Samsungtól közvetlenül is megéri (bementem a helyi experience store-ba). Én onnan vettem az Edge-hez 6000 Ft-ért. 1 év gar, és legalább 3-4 ezressel olcsóbb volt, mint a webshopok.
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
SVLaller
senior tag
válasz nggabi #34218 üzenetére
a számla nem az én nevemre szól (cég), de az én nevemre van regisztrálva. Ezt úgy értsem hogy akinek a nevére szól a számla arra állítanak ki egy utalványt és az levásárolható? Tehát cég esetén kell aláírási címpéldány és cégkivonat? mert az tényleg szívás lenne
mindenki jó valamire, ha másnak nem elrettentő példának :-)
-
steve1021
csendes tag
Sziasztok!Most kerestek a szervízből, nem csinálják meg a teló kapok valami kupont holnap és be kell menni a vásarlás helyére és ott tájekoztatnak a további teendőkröl.Mire számitsak?Mi ez a kupon?
A chiliszósz nem más, mint határozott fellépésű ketchup
-
HUTCHDB
nagyúr
Koszonom az akkumulator beszerzesi tanacsokat!
-
apaszka
veterán
Neeem!
Sok app van nálam telepítve. Ilyen vakokat nem használok. Nem látom értelmét. Csak megbízható programok vagy saját van fenn.
Jogosultságokat figyelem, mint pl a régen kedvelt galéria appom is már gázos lett, így nem használom azóta.
De munka kiegészítés miatt sok program van nálam használva, és a cerka.
Ezért is van note-om.De már.....
-
törölt tag
válasz MaCS_70 #34232 üzenetére
de az edge akkuja kapacitásban is kisebb
N4 3220mAh 5.490
Ne 3000mAh 10.190mondjuk én azt nem értem hogy miért az ekkora ár difi holott kisebb is, de még drágább is..egy azon széria csak az egyik hajlított kijelzős :/ vagy ennyit nyom árban egy görbeség?
[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
válasz #97246720 #34233 üzenetére
Újabb készülék. Drágább aksi...
Autóknál is van sok alkatrész ami több típusba jó!Nem mindegy suzukiba kéred vagy audiba.
De régen így így volt.
Ablaktörlő motor kispolszkibs kérted, fejőkbe került mint 1600 as ladába. Pedig magyar volt, és azonos .Itt is ez van. Egy új típusba drágább még a gyengébb is.
-
törölt tag
válasz apaszka #34234 üzenetére
hú...nagyon komoly idő intervallum van a 2 telefon között...
Bejelentés: 2014.Szeptember mind2 készüléknél
Kiadás:
Note4 2014.Október, jelenleg 178ezerbe kerül az olcsobbat.hu szerint
Note Edge 2014.November 150ezerbe kerül az árukereso.hu szerinthardveresen ugyan az mint az F, csak az egyik lapos kijelzős, a másik egyoldalt hajlított
eléggé érdekes lenne ha az 1 hónap dupla árat szabna az alkatrész/kiegészítő áraknak
-
dancsuri
veterán
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
dancsuri
veterán
-
HUTCHDB
nagyúr
A mai nap "jobban sikerult" 4 ora 25 lett a kijelzoido, ami mar majdnem hozza az elore taplalt remenyeket.
Lehet a szokasokhoz be kell allnia az akkunak." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
steve1021
csendes tag
Na utánna kérdeztem a Samsungnál.Mivel nem tudják megyninálni a Note4 telomat cserére vagyok jogosult kiállitanak egy csere papirt csak mivel a Telekomnál nincsen új Note 4 ezért levásárhatom a másik készülékre,de mi van akkor ha nem találok olyan telefont ami nekem megfelel.Gondolom pénzt vissza nem adnak nem tudom mi tévő legyek?Valaki kapot már ilyen cserére szoló papirt a szervízből?
A chiliszósz nem más, mint határozott fellépésű ketchup
-
Soybex
őstag
-
luckyboi82
tag
Sziasztok!
Régen romoltam, Galaxy S 1 volt anno az utolsó, mit kell tudni most erről, van esetleg leírás vagy bármi ami segíthet újjá varázsolni a telefonom? Köszönöm
-
bobace
addikt
válasz MaCS_70 #34230 üzenetére
Elbeszéltünk egymás mellett.. Nekem edge van, és arról van tapasztalatom. Abból indultam ki, hogy a Samsungnal mennyivel olcsóbb volt, mint a gyorsbolt. És így hátha a sima note 4be való is olcsóbb. Ennyi..
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Linux kezdőknek
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Bestbuy játékok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HDD probléma (nem adatmentés)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest