-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi613
aktív tag
válasz Muerte68 #29953 üzenetére
Német rom: (nekem telekomosra tökéletes )
Model: SM-N910F
Model name: GALAXY Note4
Country: Germany
Version: Android 6.0.1
Changelist: 7733605
Build date: Tue, 03 May 2016 09:56:03 +0000
Product code: DBT
PDA: N910FXXU1DPE1
CSC : N910FOXA1DPE1※ Samsung Galaxy S21 Ultra 5G (SM-G998B) Android 14 ESIM※ Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B) 1TB 12GB RAM Android 14 ESIM※
-
Tybike81
őstag
Nekem már fent van az előző DBT 6.0.1-es rom, de most se az OTA se a KIES3 nem találja vagy jelzi az új romot!
Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
Hando
tag
Esetleg akinek kell felraktam a legújabb DBT német romot (4 fájlos+pit):[N910FXXU1DPE1]
[ Szerkesztve ]
-
oba
addikt
Milyen a gyári mályvacukor F -es telefonra? Ha létezik belőle egy debloated verzió amit twrp alól lehet telepíteni ne tartsátok magatokban Egyáltalán érdemes váltani a már jól bevált nyalókáról?
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
yeezymeezy
tag
Sziasztok!
Aki használ MM-et,a naptárba sikerül integrálni a facebook fiókot?
Nem sikerül beállítanom,pedig a szinkronizálás az eszközzel be van pipálva.
az egyszeri bejelentkezés nem kérdez rá mint 5.1.1nél.. -
S e t h
nagyúr
Az azért vicces, hogy részletes tapasztalatokat még nem is nagyon láttam az mm-mel kapcsolatban de mindenki nagyon gyorsan fel akarja tenni, miközben itthon hivatalosan még csak vodára van.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
-
tomi613
aktív tag
válasz S e t h #29974 üzenetére
Működik minden tökéletesen!! Ikonokat meg kell szokni.
S-pen és a hozzávalók nagyon jó.
Akku időt ne kérdezz. Fogyamatosan használom, ha kell töltöm. Ezért is van hozzá külső aksim.※ Samsung Galaxy S21 Ultra 5G (SM-G998B) Android 14 ESIM※ Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B) 1TB 12GB RAM Android 14 ESIM※
-
dancsuri
veterán
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
Kleroo
veterán
Én írtam egy rövidet:
Vihargyors minden, kb 20%-al pattogósabb. Érzetre egál cimbi S6 edgével.
S-pen 1-2 plusz feature hatalamsat javított, és 1000x gyorsabb amíg a kis popup note előugrik.(és a friss design is 10x jobb)Szóval nálam a 9.5-ről fellépett a tökéletes szintjére. Most már nem tudok semmibe sem belekötni. Tökély számomra.
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
b.bela1
őstag
Én is írtam, nálam egy hónapja ez a téma, azóta van fenn. Lengyel, most horvát. Ahogy közeledik.
Leírtam mi, merre, miért jobb, mi jobb.
Sebességről, laggokról kussolok, nem túl szépen van felrakva. Érthető okok miatt.
Aki visszaolvas ok., aki nem az nem...Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
WiZARD
addikt
Miután elég nehezen vettem rá magam a váltásra, gondoltam írok pár szót a Mate 8-ról azoknak, akik esetleg gondolkoznak rajta. Nem akarok részletes "tesztet" írni, inkább csak észrevételek, illetve dolgok amiktől "féltem":
-kijelző: imádtam az amoledet, féltem hogy ez milyen lesz, kisebb felbontás, nagyobb alapterület, és lcd. Nincs óriási különbség, nem érzem visszalépésnek.
-kamera: sötétben egyértelműen sokkal jobb a mate 8, ha van elég fény, akkor a note 4 képe jobb. Nagyon féltem, hogy nagy visszalépés, de nem igazán érzem annak. (új softban állítólag tovább javul, illetve camera2 támogatott lesz)
-akku: 46%on van, 3 óra 50 perc SOT /27.5 óra standby után
-sebesség: note 4-el se volt gondom, de azért gyorsabb ez érezhetően
-ujjlenyomatolvasó: note4 után villámgyors, és kényelmes, mindig elsőre működik, élvezet használni. Note4-en gyűlöltem.Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
SX Wave
aktív tag
válasz WiZARD #29986 üzenetére
Köszi a tapasztalat megosztást Anno én is gondolkodtam valamelyik nagy Huawei készülékben, de bármennyire is szimpatikusak, amiben nincs cerka, az nálam már nem játszik.
5110 > 3210 > 3310 > 3330 > ME45 > 3100 > SX1 > 6233 > E51 > Wave II > XPERIA mini pro > SIII > Note 3 > Note 4 > S7 > Note 8 [Gear S3 Frontier] > Note 9 8/512GB [GW4] Tab S7+ > S22U 12/512GB > S24U 12/1TB Orange [GW6 47LTE]
-
apaszka
veterán
válasz WiZARD #29986 üzenetére
A camera2 őt szeretném én is, viszont eddig nem volt jó tapasztaltatom azzal a márkával.
A google biztos most nyomni fogja, hiszen azt segíti a referencia modellel, kire ráfér.
Ettől az én véleményem nem igen fog megváltozni márkáról.
Persze ki fogom próbálni, mert a fiam a nexus 5 öt most akarja lecserélni. Valszeg Google Nexus 6P lesz a váltója.
Ha tényleg olyan jó a Google Nexus 6P akkor esetleg.....a márkát.[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Kerubin9
csendes tag
http://hardverapro.hu/apro/lg_g_flex_2_titanium_silvergyarilagg_fuggetlengarisdoboz
Tragédiának nézed? nézd legott Komédiának, s múlattatni fog. (Madách)
-
őstag
-
Kerubin9
csendes tag
[ Szerkesztve ]
Tragédiának nézed? nézd legott Komédiának, s múlattatni fog. (Madách)
-
SzalaiÁdám95
tag
Valaki tudna linkelni CF-Auto rootot 6.0.1 hez?
-
upbuvar
tag
válasz SzalaiÁdám95 #29998 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest