-
PROHARDVER!
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kavics325i
őstag
válasz berigazek #4413 üzenetére
Swiftkey3-at használok immáron két éve. Konkrétan az alkalmazás eljutott addig,hogy a tanult szavakat azaz így az összes szódat felhőben tárolja. 3 nyelvet tud kezelni egyszerre,de én csak egy nyelvet használok. Telepítéskor a nyelvet ki kell választani és letölti
" A fantáziát kárpótlásul kaptuk mindazért, amik nem vagyunk, a humorérzéket pedig vigaszképpen azért amik vagyunk.” ( Széchenyi Zsigmond )
-
kavics325i
őstag
Nahh akkor csak nem csodálkozom,hogy még ilyet nem láttam. de gondolom akkor szorította a torkát és uhh ahhh vért izzadt miután beletörődött,hogy....
" A fantáziát kárpótlásul kaptuk mindazért, amik nem vagyunk, a humorérzéket pedig vigaszképpen azért amik vagyunk.” ( Széchenyi Zsigmond )
-
kavics325i
őstag
válasz Locutus #5117 üzenetére
Én a múltkor láttam a "mi" tescónkban ezt a kábelt 499.-ért,de nem akartam elkiabálni,mert nem tudtam,hogy jól emlékszem-e az árára. Na ma kimentem és vettem 2db-ot 499/db-ért. És rádugtam töltőre és működik is.
-
kavics325i
őstag
No értem már. Az jó is ha nem kell alaplapot cserélni. De te mint becsületes iparos mit javasolsz mivel használjam ezt a portot?Ha nincs szükség az usb3 sebesség különbségére?S4-ét?Vagy ezét?Mármint kábelilag?
[ Szerkesztve ]
-
kavics325i
őstag
De van egy ilyen oldala is.
Amikor a sisak nem véd semmitől,de ha elromlik a motor nincs rá garancia,mert nem volt rajtad sisak" A fantáziát kárpótlásul kaptuk mindazért, amik nem vagyunk, a humorérzéket pedig vigaszképpen azért amik vagyunk.” ( Széchenyi Zsigmond )
-
kavics325i
őstag
Gyerekek,ezt az órajel elvételt vagy miazizét mikor csinálja a teló?Mert egy órája ríl részingezünk a fiammal,de még nem akarja
-
kavics325i
őstag
válasz proci985 #5360 üzenetére
(#5356) berigazek Gondolom ez is.
Épp itt lenne az ideje,hogy eligazítást tarts,mert egyesek a szép szóból nem értenek. Köszönöm." A fantáziát kárpótlásul kaptuk mindazért, amik nem vagyunk, a humorérzéket pedig vigaszképpen azért amik vagyunk.” ( Széchenyi Zsigmond )
-
kavics325i
őstag
válasz adequate_cou #5544 üzenetére
Hát én elmondom,hogy mire használom a telefon fényképezőjét. Van egy pillanatnyi alkalom akkor ha VAN nálam telefon előveszem és lefényképezem. Ha le akarom ültetni a székre és 4 méterről akarom fényképezni,akkor VAGY előveszek egy digitális fényképezőt VAGY elviszem egy fényképészhez. Amit ha fényképész csinál ugyanúgy be kell szkennelni és úgyanúgy a telómon fogom nézni,mert nem ülök csak azért gép elé,hogy nézegessem. Amúgy meg minden el van rakva(mentve) és nem érzem a régebbi képeket sem rosszabb,de JOBB minőségűnek sem.
-
kavics325i
őstag
válasz adequate_cou #5547 üzenetére
Nahh,nincs fotóbolt fent csak észídíszí pro,de tök jó kép többek között ez is. De remélem nem várjátok el,hogy a karácsonyi történelmemet most fel tegyem,de vannak képek készítve. Amit elismerek,hogy beltérben vaku nélkül még viszonylag jó fényviszonyok között is elfogatható csak. De ha bekapcsolom akkor úgy is jó.
-
kavics325i
őstag
válasz banhammer #5637 üzenetére
Én eddig úgy gondoltam,hogy viszonylag értelmes vagy. Az,hogy bele mentek a kocsidba intő jel lehetne,hogy az emberekhez és úgy unplug a világhoz kicsit másképpen kellene hozzáállnod!
Ugyanis!Én is előfizetés mellé vettem hűségidővel,és függően. Nem nem lehet tudni mit hoz a jövő,de per pill. az a felállás,hogy külföldre valszeg nem fogok menni dolgozni. Az,hogy valaki bele teszi a pénzét egy ilyen nagy értékű telefonba az meg nekem felfoghatatlan és naiv,mert ua. az összeg nekem többet tud keresni,minthogy befektessem egy ilyen készülékbe.A függő dolgot meg remélem te sem gondoltad komolyan,mert az meg a pancserség felé mutat. Mivel ez itt tiltott továbbiakban nem kívánom részletezni ill. bármivel is alá támasztani.
Úgyhogy,ha lehet nyilatkozz úgy,hogy mások is olvashatják akik pont példák a te általad említettekre. És nem biztos,hogy toleránsak a véleményed-megjegyzésedre. Bármennyire finom és óvatos is.
Azon meg ne csodálkozz,hogy az élet "törleszt" és ha valaki ezt úgy gondolja,hogy megérdemelted,akkor nem feltétlen rossz májú az illető[ Szerkesztve ]
-
kavics325i
őstag
válasz banhammer #5645 üzenetére
Nekem van egy telenoros előfizetésem ami ehó 6.-án jár le. A telefont nem igen használtam,de akkor egyéb számítások szerint kellett,de a számításba más is csúszott,így kihasználatlan volt.Vagyis mégsem,mert a netet a munkahelyemen azzal osztottam meg.(Azon volt). Most megyek be felmondani,de fizettem-fizetem,ha tévedtem akkor is. A felelősség az enyém. A telefont meg az akkori jelenlegi állás szerint veszed kamatmentes részletre,ha teheted egy kedvező előfizetési opcióval és akkor már nem is olyan sok az az annyi.
-
kavics325i
őstag
válasz Markizmark #6080 üzenetére
Oszd meg velünk, miért is?
-
kavics325i
őstag
válasz banhammer #6098 üzenetére
Érdekes felvetés. Ha ő is így gondolja akkor töltse a telefont és ha el éri a 80 %os töltöttségi szintet húzza ki a töltőt és fogja meg. Ugyanezt csinálja meg 100%osnál és várjon egy órát. Majd vonja le a következtetést.
-
kavics325i
őstag
otg kábelt hogyan kell használni?Valaki valami útmutatót?
-
kavics325i
őstag
válasz berigazek #6261 üzenetére
Háá mer hogy van itt ilyen hp nyomtató kliens. Wireless-en keresztül tudnék is,de a kábel lenne a lényeg
Bár a hp ikont nem találom,de mintha lett volna[ Szerkesztve ]
-
kavics325i
őstag
-
kavics325i
őstag
Igaz nem a nótból indultam ki hanem a fejegységből a kocsimban de az ha csak külső programmal lett formatálva akkor látja az 500GB-t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest