- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterson_
addikt
válasz banhammer #5747 üzenetére
Nálam ezzel az a gáz, hogy kabátzsebben tartom, ott viszont tényleg megeshet, hogy nem veszem észre, ha nincs ott.
Farmerbe egyszer próbáltam, végülis belefér, csak jártam már úgy, hogy a patent szépen végigszántotta a kijelzőt kivételkor, szóval ezzel inkább nem kísérletezek.(#5748) nggabi:
- Faja, akkor megnyugodtam, mondjuk nem értem, hogy akkor minek vannak benne, ha fele nem működik.
Egyébként nálam szintén kuka az intelligens kijelzőzár/szünet, illetve az elforgatás-ezutóbbinak ténylegesen hasznát venném néha-.Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
banhammer
veterán
-
Necc
addikt
válasz andrew01 #5750 üzenetére
Az alapjan amit leirtal megse vagy annyira szemfules ugyanis az osszes AMOLED kijelzo foltos/csikos
En mar reges reg kiszurtam a sajat telefonjaim AMOLED kijelzojen, es anyam telefonjan is a tipikus AMOLED hibakat.
Persze ezek a jelensegek csak nagyon nehezen es nagyon ritka feltetelek teljesulesekor lathato, probalkozz, hatha kiszurod te is
Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
addikt
Nekem minden telepített hőmérő programmal fals magas értéket mér a telefon. Antutu details azt írja temperature not supported? Valami baja van a beépített hőmérőnek ?
My name is Bond, James... Dean.
-
kiskornel
addikt
válasz Memmaao #5757 üzenetére
Az S4-eshez saját hardvereket fejlesztettek, így a régi progik nem tudják olvasni a hőmérséklet / páratartalom értékeket. Olyan progit tölts le, aminek a nevében benne van: S4.
Manuált nem olyan rég linkeltem.
Nem olyan rég kérte valaki, hogy linkeljem be a hőmérő progit... már kétszer is belinkeltem.
[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/
-
Caaabi
senior tag
Sziasztok, szeretnék egy okos-karkötőt a note 3 hoz, ami Bluetooth on keresztül kapcsolódik a telefonhoz, rezeg ha hívnak, vagy esemény van, meg ha messze kerül a telefon, LCD - n jelzi ki hív stb, olcsóbb mint a gear, remélem jó lesz a telóhoz...
Ezt találtam, ha kompatibilis a note 3 al akkor meg is venném, mert nagyon pofás kis darab szerintem -
andrew01
tag
nem kell a nagy halat tanítani úszni.. köszi
Konkrétan Amoled fun vagyok.. tudom miröl beszélsz.. Nekem még samsung i7110-m telom és tab 7.7 -em is volt.. amiket jó ha képről ismernek az emberek.. és detto végig jártam az utat néhány kivétellel... S2 N2 -m volt.. de még nexusOne, Htc Desire és Legend-em is A legrosszabb az S2 volt.. ott nem kellettek spec körülmények h lássam a gyermekbetegségeit az Am-nek.. a tab volt atom pöttyös bizonyos programok árnyalt fekete hátterénél.. a többinél egy-egy sötétebb sáv.. sötétszürkénél.. De mivel normál körülmények között ezek megbújtak nem zavartak, szerettem mindegyik Amoledet..
De jelentem N3 eddig a legjobb.. se pöttyök, se csikok, se sávok.. semmilyen körülmények között.. szerintem nem probáltam az amoled múltam után száz és száz szürke fekete sárga hátteret 100 féle fényerőn stb Szűz a csillagjegyem
Hőmérő.. kézben tartva telót.. vagy használat után többet mutat itt is.. nem fut progi háttérben-asztalon pihenve jó darabig-majd onnan inditva mérést- pontos adatot mutat --Míly' meglepő !![ Szerkesztve ]
-
andrew01
tag
Ambient nevű progi..
Termosztáton 23,5 fok - N3 -on 23,49 fok kajakra 5 perccel később 23,14.. hül a szoba-kikapcsoltam a fűtést jó ez a szenzor... -
ahnaelei
tag
Sziasztok!
A gyári webböngészőn hol lehet beállítani, hogy bizonyos időközönként töltse le az új leveleket?
Köszönöm! -
kiskornel
addikt
válasz Memmaao #5762 üzenetére
Beindítod a programot, és vársz. Különböző karakterisztikájú hőmérők vannak. Ez a "nagyon lassan állok be az értékre karakterisztikájú". Tehát elindítod a progit, lerakod a mérendő helyre, elküldöd standby-ba, majd 3-4-5 perc múlva megnézed.
Majd megvizslatom a munkahelyi laborban, hogy mennyit téveszt, mert ott precízen kalibrált hőmérők vannak.
Nekem tegnap faintosan hozzáállt a többi hőmérőhöz.Egyébként ha tapizod közben, meg mozgatod, akkor tényleg össze-vissza mér.
http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/
-
DrJaka
aktív tag
-
sztrogoff19
tag
Üdv,
Kérdésem, hogy meg lehet-e szüntetni az értesítő sáv átlátszóságát ?
Ugyanis világos a zárolt és a kezdőképernyő hátterem és így nem nagyon látom a töltöttség értéket és az egyéb ikonokat a sávban. Nekem fekete színű sáv is tökéletesen megfelel ...
Morituri Te Salutant
-
GeoJoe
senior tag
draw something 2 megy vlkinél rendesen? fb-vel nem lehet bejelentkezni és ha maillel használom nem lát senkit rosszul csatlakozik stb. mellettem htc one, s4mini tökéletes. másik note 3 szintén ez a gond. supportjuknál nem látok noteos problémát :/
-
berigazek
őstag
Itt valami ,,bűzlik"....ezen keresztül nem lehet beszélni sztem...van mikrofon és hangszoró rajta?Mert hívást fogadni/visszautasítani/némítani lehet,stb....legalább is ezt írják róla a leírásban,mit szólsz,ezen lehet beszélni is vagy csak átjönnek az értesítések?
,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
-
Caaabi
senior tag
válasz berigazek #5780 üzenetére
Szerintem nincs mikrofon meg hangszóró, 7500 ba került, ennyiért jól néz ki, fiatalos , rezeg ha hívnak meg kiirja h ki hív, meg mutatja az időt, meg ha bizonyos távolságra van tőle a teló, szintén rezeg. Nem állítottam h lehet vele beszélni mint a gearrel, de pár funkciója ami jól jön pl discoba ha nem hallom h csörög de rezeg a csuklóm, vagy ha a másik szobába van és nem hallom stb, akkor nekem tökéletesen megfelel ennyi pénzért ha beszélni is lehetne rajta keresztül az hab lenne a tortán Bluetooth 4.0 t nem említ, csak v1, 1.2, meg v2, de ha így van ahogy mondtad menni fog így is. Ha megjon írok A lényeg h egy kis ízelítőt ad a gear funkcióiból, ha meg esik a gear ára lehet egyet
[ Szerkesztve ]
-
berigazek
őstag
Kifutottam a szerkesztési időből,itt van egy óra,amivel beszélni is lehet...
-
Caaabi
senior tag
válasz berigazek #5787 üzenetére
Rendben , majd figyelem a fórumot akkor h mire jutottál, amúgy találtam másféléket is, 20 ezer körül már vannak azonnali vétellel, de azt h mikrofon meg hangszóró van e bennük nem sikerült leírásból kiderítenem ( nem vagyok pro angolos ) Amúgy 80 dollárért van olyan másnak amit linkeltél..
-
zola-
őstag
Beújítottam én is egy fekete note 3-ra de az S4 után picit fura nekem, hogy a home gombnak ilyen holtjátéka van. Simán el lehet mozdítani a két szélét, hogy ferdén is áll.
-
banhammer
veterán
Ha meglesz az óra valaki írhatna róla tesztet, mert eddig csak a méreg drága szponzorált teszteket olvashattuk.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
berigazek
őstag
Innen,azaz a Németországi amazon.de-ről csemegézhettek sok fajta óra közül,az is igaz,hogy drágák nagyon...
-
berigazek
őstag
banhammer!
Ezt találtam most,tesztelték a Samsung Note-al és müxik,és nem is annyira drága.Sony márkájú.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest