- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fujifilm1
senior tag
válasz berigazek #5199 üzenetére
Szerintem tök jó ahogy látod a dolgokat, kicsit irigyellek is érte.
Akartál 2 kártyás Note3-at, igaz hogy egy vagyon volt, de megvetted,
Akartál rá egy jó romot, megkerested, kérdeztél itt is, küzdöttél nem keveset, nem adtad fel, mert egy teljesen ismeretlen utat kellett megtalálj, - (senki nem ismerte a 2 SIM -eset.)
Ugrott a garid, de nem zavar, ... és igazad van úgyse kapnál garit itthon....És végül elérted mindezt és láthatóan örülsz a készülékednek - ami a lényeg..
[ Szerkesztve ]
-
-
iSonic
addikt
válasz fater1969 #5208 üzenetére
Lehet kene neki egy cache torles es egy battery calc reset recovery modeban.. De megesik sajnos az ilyen.. ismerosom S4 is mostanaban egy nap alatt meghal toltes ugyileg neki ez megoldotta a problemat.. ha ez sem akkor ujra f.resettel ujrarakni a telefont wipe dataval mindennel egyutt es akkor tuti nem lesz baja
-
tucsok.
senior tag
válasz adequate_cou #5218 üzenetére
Sajnos igazad van, ez a Knox....., de egy első hsz. azért jó lenne a gyakran felmerülő kérdéseket és válaszokat összefoglalná.
"So say we all"
-
banhammer
veterán
Nekem azon kívül, hogy nem tudom eltávolítani a sok felesleges programot ami a telefonnal jött semmi bajom a gyári ROMmal.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
berigazek
őstag
Sokan a Battery Calibration .app-ra esküsznek,de én 1 éve próbálgatom,de semmi...ha egy akksi rossz vagy valami a háttérben energiát zabál,azt progival nem nagyon hozható helyre...ja és ehhez rootolt-nak kell lenni a telónak.
,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
-
iSonic
addikt
válasz adequate_cou #5218 üzenetére
Majd ha lesz időm Szilveszter után nekiállok.. Dota 2 topicját is anno én szerkesztettem, ez sem egy nagy ördöngösség..
-
robotnyk
tag
valaki ki tudná próbálni, hogy működik-e az accept/reject paranccsal a hívás fogadás/elutasítás? az ébresztésre a stop tökéletesen működik, de ez nem, pedig próbáltam halkan, hangosan, több féle kiejtéssel, de tojik rá a telefon...
most megpróbáltam, a fényképezés is megy
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz robotnyk #5223 üzenetére
Én korábban próbáltam, és nekem sem érzékelte a hangom. Hívás fogadás nem reagált. A zene lejátszó play parancsa sem reagál, bezzeg volume up és down megy. Én csak az ébresztő esetében használom, ott nagyon hasznos, mert nem kell elmennem a konnektorig . Érdekes, hogy a Koreai akcentussal megy, videón láttam, az enyémet meg nem ismeri fel...
[ Szerkesztve ]
My name is Bond, James... Dean.
-
czetly
csendes tag
megtudja nekem mondani valaki h a kijelzőn Gorilla Glass 3 van e mert nem vagyok benne biztos itt sem írták meg a gsmarena.com-on sincs a spec. között
és ha igen akkor az mennyire karcálló nem kell rá fólia a mindennapi használatnál? -
robotnyk
tag
válasz berigazek #5226 üzenetére
némi update:
frissítettem az S-Voice text to speechet, így nem annyira robotikus a hang. sikerült belőni, hogy milyen kiejtéssel ismeri fel (az s voice már felismerte hogy answer, előtte 'I am sad'-nek, meg ilyen baromságoknak hallotta), de még így sem fogadta a hívást.
[ Szerkesztve ]
-
adequate_cou
senior tag
Nekem lassan egy hónapos. Meg csak erős fényben látható apró mikro hajszalkarc sincs rajta pedig zsebben hordom tok nélkül.
Tökéletesen hibátlan a kíjelzo meg mindig.
-
kavics325i
őstag
Gyerekek,ezt az órajel elvételt vagy miazizét mikor csinálja a teló?Mert egy órája ríl részingezünk a fiammal,de még nem akarja
" A fantáziát kárpótlásul kaptuk mindazért, amik nem vagyunk, a humorérzéket pedig vigaszképpen azért amik vagyunk.” ( Széchenyi Zsigmond )
-
nggabi
félisten
válasz adequate_cou #5231 üzenetére
még. fél év múlva már láthatóak lesznek energiatakarékos izzónál.
"szenyor dzsíííí"
-
banhammer
veterán
Ha rám hallgatsz azt csinálsz amit akarsz.
Komolyra fordítva a szót inkább a fólia karcolódjon, mint az üveg.
Szerintem nem nagy összeg fél évente egy összekarcolódott fóliát kicserélni, kicseréltetni.
Akárki akármint mond GG3 ide vagy oda, de az is csak egy üveg ami idővel karcos lesz és hidd el zavaró tud lenni a karc az üvegen.
Pl.: máshogy törik ott a fény, zavaró szivárvány átmenet.Az ilyen "nekem sose karcolódott, pedig a zsebemben hordom" és a hasonló szövegeket nem kell azonnal elhinni.
Mindenki más, mindenki máshol mászkál.
Valaki fakezű és minden kiesik a kezéből vagy legalább egyszer már ejtett el telefont.
Másnak meg az életében nem esett ki telefon a kezéből.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
czetly
csendes tag
A kérdésemre akkor a válasz mi is hogy valóban akkor GG3 van rajta vagy sem?
-
andrew01
tag
Közvetlen utána belinkelték konkrétan a Gorillaglass.com-os oldalt...
Tejóég.. csak fölb.... magam... hanyagolom a fórumot egy darabig..
/Másik érintett topicomban azt kérdezték miért nem fordul el a tablet kijelzője ha azt eldönti.. csak aktiválni kéne a funkciót nem érdekes/
[ Szerkesztve ]
-
banhammer
veterán
Már megválaszolták a kérdésedre a választ ezen a linken.
De azért leírom neked, hogy Gorilla Glass 3 van rajta.
Ettől függetlenül én rakattam rá egy fóliát.
Mattot, kicsit szokatlan volt az eleján, hogy olyan furcsa polarizált a kijelző, aztán megszoktam.
Az a jó a matt fóliában, hogy nem látszódnak rajta az ujjlenyomatok, zsíros fül, haj nyomok a telefonálás után.Az Újmobilshop.hu-ban vettem a telefont (2 év gyártói garanciával) és ha már ott voltam vettem hozzá egy matt fóliát (ha jól emlékszem 1500 local credit volt az ára) amit a boltban fel is raktak a kijelzőre.
A bolt szerintem teljesen korrekt, normálisak voltak az eladók.
Most meg zsebes tok után kajtatok, mert baromi nagy a telefon.
Ha minden kötél szakad akkor (ha jók a topikban a tanácsok) veszek egy pár 44-es, 46-os zoknit és a közelben levő varrónővel varratok belőle egy tokot.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
kiskornel
addikt
válasz banhammer #5242 üzenetére
Én a GPS-emhez kapott szütyőt használom ilyen célra. Az olyan, mint a fantasy filmekben az aranytároló szütyő. Egyik végén megrántom a madzagot, és bezáródik.
Ha hívnak, elég macerás kibányászni a szütyőből.Valami ilyesmi: [link] csak tiszta fekete, és enyhén bársonyos, nem ilyen csicsás.
Szerk: látom közben jobban leírtad mit akarsz...
[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/
-
Piwi
veterán
Milyen fóliát rakjak a készülékemre?
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest