- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
berigazek
őstag
Ez változó mindenkinek,sok tényezőtől függ,neten rajta vagy-e,mennyi appod van telepítve,hány progi fut a háttérben,hány SIM-el használod,stb..két egyforma nincs!
Más:
Ki tudná elküldeni a beépített Note 3 ,,Live Wallpaper",azaz az ,,Élő háttérképek".appot?[ Szerkesztve ]
,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
-
-
zed19
csendes tag
válasz Silent77 #5103 üzenetére
Már kezdem belakni és fut a háttérbe min. a wi-fi.
35555 volt a legkevesebb, igaz csak 4x játszottam ezzel,
mert az asztali gépen már rég megtanultam,hogy ez semmit se ér
csak egymásnak ugrasztani egy pár pontszám-fetisisztátFussanak rajta röccenés nélkül azok a progik,amik kellenek
nekem, a többi meg nem érdekel. -
zed19
csendes tag
Jaa- és nagyon pöpec az iloome.
Teljes a körkörös védelem! -
veterán
Semmi gondom vele, ez volt a harmadik futtatósom, de érdekes, hogy ennyivel kevesebbet kapok.
Én sem bántam meg, részegen se sikerült megkarcolni.
Közel 20000ft -os védelem, de megéri.
Merem ajánlani mindenkinek![ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
mimis
tag
#5106 és #5105:
Ezek szerint Nektek is iloome üveg van az elején. Nálam a héten új feature jelent meg vele kapcsolatban. Kb. 1,5-2 hónapja pakoltam fel rá, abszolúte bubi és szöszmentesen. Minden szép és jó volt, azonban a héten megjelent egy bubi a bal felső saroktól nem messze, a szélétől pár mm-re. Először egy nagyon pici bubi volt, mára kinőtte magát egy 2mm x 10mm -esre. Hiába próbálom kipaszírozni, nem hagyja magát. :-([ Szerkesztve ]
-
banhammer
veterán
Van egy érdekes problémám a WiFi-vel.
A Speedtest szerint csak kb. 40Mbittel tudok letölteni a telefonra.
Ugyan ez az érték az asztali gépem esetében USB WLAN-nal kb. 65Mbit.Valakinek valami ötlete, hogy mitől lehet ez?
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
iSonic
addikt
Erre keltem reggel: Új biztonsági előírás: 00016 frissítve ez meg mi az Isten?
-
kiskornel
addikt
válasz berigazek #5090 üzenetére
Majd meglátjuk, de szerintem nincs semmilyen av konverter a note3 usb konektorába építve. Ez szerintem nem ehhez a géphez való. Ha lenne, akkor lenne olyan gyári tartozék is, ami ezt kihasználja.
Szvsz rúl sokat ne remélj tőle.http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/
-
berigazek
őstag
válasz kiskornel #5113 üzenetére
Pl.a Samsung Galaxy S3 Micro USB to HDMI adapterje jó a Note 3-hoz is,írtam,hogy kiteszteltem már.Ennek is jó lesz a TV kimenete,ez is SGS 3-hoz való,azon nem változtattak!
MÁS:
Kértem,hogy ,ha valaki megtenné nekem,hogy elküldené az eredeti ,,Élő háttérkép" .app -ját nekem megköszönném.A File Expert .app -al ki lehet menteni és elküldeni e-mailben nekem.
Azért kérem,mert nem tudok beállítani Élő háttérképet,véletlenül kitöröltem és nem jelenik meg a Menűben az Élő háttérkép beállítása lehetőség,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
-
Locutus
veterán
Ezt csak akkor tudod meg, ha kipróbáltad... nekem pl Amazon Essentials 1.8m-es USB3 kábellel egyáltalán nem tölt, ha a gyári 2A Samsung adapterbe dugom. Míg a tescossal itt többeknek igen.
Ugyanakkor pl számítógépbe dugva az amazonos kábel is simán tölti... nem értem én ezt.Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
PeLa87
aktív tag
Az miért van, hogy beállítom az ébresztőnél a csengőhangot és egyszer csak fogja magát és visszaáll alapra? Ébreszteni ébreszt, azzal nincs is semmi gond.
Megbízható és olcsó tárhely: https://cweb.hu/ugyfeladmin/aff.php?aff=99
-
berigazek
őstag
Az a baj,hogy a Samsung úgy adta ki ezt a ROM-ot a Note 3-ra,hogy még nincs 100%-an kiforrva,ezért javítanak a romfejlesztők mindig,az enyém nagyon bejött csak én cseszem el mindig
,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
-
kiskornel
addikt
Kész! Nem létezik, hogy ilyen nehéz felrakni egy ki**szott fóliát erre a xarra. Már 5k HUF fóliánál tartok, és még mindig nincs fólia a képernyőn. Biztos én vagyok a béna, de erre egyetlen xaros fólia tájékoztatója se hívja fel a figyelmet.
Megtisztítom, 99x átsikálom, fény felé tartva vizsgálom, hogy poros, mindent átvizsgáltam, lefújtam, fel lett porszívózva stb... honnan a pikulából kerül elő még egy porszem, hogy aztán aláragadjon.
A másik, hogy úgy van tervezve, hogy nehogy véletlenül ne üljön fel a fólia a kicseszett díszlécen. ÁHH...Nem lesz fólia a gépemen. Majdnem gépem se lett, mert első haragomba majdnem oda***sztam a földhöz ezt a xart. Pedig minden eredeti, méreg drága samsung.
Ti hogyan teremtetek pormentes környezetet?
Már hajháló is volt, meg gumikesztyű, meg 4x arcmosás, kézmosás. Ez nem létezik.
Mind1, felült a díszlécen, vissza kellett szednem, 2x-ra meg ott éktelenkedett egy buborék alatt egy porszem. Nem értem, miért nem perelték még xarrá a fejlett országokban ezt a céget (most a Samsungról beszélek).
http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/
-
iSonic
addikt
válasz robotnyk #5120 üzenetére
ááá danke akkor megnyugodtam ^^.
kiskornel: segítség csak Neked, fogd meg menjél be a fürdőbe.. pancsoljál egy szépet a legmelegebb vízbe, amibe csak tudsz, szépen csukjál be mindent, amikor a fürdőszobába minden párás még a tükör is, akkor szépen szállj ki a kádból törülközz meg, majd rakd fel a fóliát.. na akkor egy porszem sem lesz a telefonodon (pára elvonja a port), plusz ami volt rajta azt is letörölheted.. és nem lesz levegős alatta..
jó szórakozást
[ Szerkesztve ]
-
Drbonci
aktív tag
válasz kiskornel #5124 üzenetére
Egy plusz segítség, a fürdő a tuti én is azt mondom, viszont ami hatalmas segítség hogy ha van kétoldalú ragasztó. Saját módszer : fürdőszoba, pára, ha marad alatta szösz vagy vmi akkor a legközelebbi sarkon felemel fólia, kétoldalas ragasztóval szösz ki, és fólia vissza. Nézz meg egy jó pár YouTube videót ott is van ilyen módszer.
-
kiskornel
addikt
Vazz. Ha ezt előbb mondod, akkor első haragomban nem gyüröm össze azt a rossz fóliát. Most már persze cseszhetem nem tudom kiegyenesíteni. Tehát ki a hibás: TE
Így még a régi rossz fóliát is sikerült felraknom az előző telefonomra. Ezt miért nem írják bele a tájékoztatóba!
Még 1x köszi az infokat mindenkinek.
[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/
-
mimis
tag
válasz Varszegig #5132 üzenetére
Az összes telefonomra eddig így tettem fel a fóliát, soha sem volt gond belőle.
Egyébként ahol veszed a fóliát, megkérdezed, hogyan tudod szösz/pormentesen felaplikálni, 10-ből 9 helyen ezt fogják mondani... (tisztára mint a Fogorvosok Szövetsége... egy renitens mindíg van... :-) )(Jahh, és olyan is volt, hogy gariztatva volt az ilyen készülék, és semmi gond nem volt)
Nem az a lényeg, hogy a telefon álljon 30-40 percet a falrogyasztó gőzben, hanem az, hogy a pára húzza le a levegőben lebegő port és szöszöket. A telefont elég csak a pancsolás végén bevinni.[ Szerkesztve ]
-
-
iSonic
addikt
-
banhammer
veterán
A fóliát nekem a mobilboltban rakták fel a szemem láttára és egy porszem se volt alatta.
Pár ici-pici buborék maradt amit a matt fólia, fehér készülék miatt, fény felé tartva, szemet guvasztva, a készüléket x, y, z tengely mentén döntögetve vettem észre.
Azt meg kinyomtam egy tompa tárggyal amit becsomagoltam egy mikroszálas kendőbe.A matt fólai meg beszarás, behugyozás olyan jó.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
addikt
Nem akarom itt tovább görgetni az összes tapitelefonos fórumon gördülő lavinát, de szerintem a fóliának egyetlen előnye van: Ha eladod a telefont, a második tulaj levéve azt egy vadi új kijelzőt kap. Ennyi! Ha raksz fel, zavar ha van mikrobubi, ezer szögből nézegeted. Ha mobilboltban rakják fel, zavar, hogy van alatta mikrobubi, szösz, kurv@ eladó...Ha lesz rajta egy kis karc (ami valljuk be, előbb lesz, mint GG3-on) akkor nézed a karcos fóliát...de nem cseréled le, mert két órát elb@sztál, hogy ne legyen rajta mikrobubi és még olcsó sem volt...Egyik tapitelefonomra sem raktam fóliát, SOHA! A motorola Defy-t nem is kíméltem (pont erre vettem), esett vízbe, padlóra, mindenbe, a keretrögzítő előbb eltőrt, míg a kijelzőn max hajszálkarc volt. Sony P-t óvtam, Golla tokban hordtam, sosem fóliáztam, karcmentesen eladtam. HTC One S detto. És ezek egyike sem GG3! Szóval én nem fogok karcos fóliát nézni. Egyébként meg mire az átlag használattól megkarcolódna a kijelző, ennek a telefonnak addigra már úgyis lekopik a krómozott kerete Eleinte pár hétig hype a karcmentes telefon, de ez is csak egy használati tárgy. Az "érintetlensége" iránti rajongás meg egyenes arányban csökken az új, jobb utáni vágyakozás növekedésével, megunja az ember, és akkor már 1-2 hajszálkarc nem zavaró. Akkor már az ember bátran lerakja egy asztalra, padra, székre, bárhova, már nem mikroszálas kendőre helyezi, hogy óvja. Szilikon tokkal meg eleve nem csúfítanám el, akkor gyári s-view.
[ Szerkesztve ]
My name is Bond, James... Dean.
-
banhammer
veterán
Végigjártam a környéken található összes mobilos boltot és Note 3-hoz sehol se tudtak méretben megfelelő zsebes tokot adni.
Lehet, hogy az lesz elmegyek a közelben lakó varrónőhöz és pár szakadt pamut ruhából, rongyból varratok egy tokot magamnak.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
robotnyk
tag
válasz Memmaao #5139 üzenetére
inkább a fólia legyen karcos, amit fillérekért lecserélek(tetek), mint az üveg. mert karcos lesz, akármilyen hiperszuper üveg van rajta. nekem is megjelent rajta egy, alig egy hónap borzasztó óvatos használat mellett, fény felé fordítva látszik. (mindig puha belsejű bőrtokban, minimális tollhasználat mellett, stb). következő héten már mentem is feltetetni egyet...
sajnos nem tudok arról leszokni, hogy zavarnak az ilyen apróságok...
[ Szerkesztve ]
-
kavics325i
őstag
válasz Locutus #5117 üzenetére
Én a múltkor láttam a "mi" tescónkban ezt a kábelt 499.-ért,de nem akartam elkiabálni,mert nem tudtam,hogy jól emlékszem-e az árára. Na ma kimentem és vettem 2db-ot 499/db-ért. És rádugtam töltőre és működik is.
" A fantáziát kárpótlásul kaptuk mindazért, amik nem vagyunk, a humorérzéket pedig vigaszképpen azért amik vagyunk.” ( Széchenyi Zsigmond )
-
nggabi
félisten
válasz kavics325i #5147 üzenetére
azért vigyázzatok ezekkel az utángyártott kábelekkel, az usb-t hamar kinyírja a telóban.
"szenyor dzsíííí"
-
nggabi
félisten
válasz kavics325i #5149 üzenetére
nem nagy kaland cserélni, csak macera futárt hívni stb.
"szenyor dzsíííí"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest