- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
banhammer
veterán
válasz vueling #5449 üzenetére
Na megint kezdődik a fólia mizéria.
Ennyiért rablás.
Szerintem csak a hülyék vesznek gyártói (Samsung) fóliát.
Ki tudja melyik fólia gyártó fóliája van átcimkézve Samsungra és eladva a sznob embereknek.Olvasd el a fólia hozzászólásokat és döntsd el, hogy mi a jó neked.
A felrakással kapcsolatban is találsz információt!\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
őstag
Huu de pont ugyan azt mondtad mint a parom O azt mondta, hogy ja hasznaljam hulye foliaval aztan ha eladom az elvezze a telefont aki megveszi Mondjuk o azt is mondta, hogy nehogy en legyek mar a telefonomert, legyen o ertem. Tudom mi azert konnyen beszelunk, itt egy havi akar 27 fontos elofizetes melle, ingyen hozzadvagjak a telefont. Korlatlan beszelgetes es sms melle, 2GB 4G Internettel.
[ Szerkesztve ]
-
banhammer
veterán
válasz fojtviki #5452 üzenetére
Ha meg el akarod adni a karcos kijelzővel a telefont a szarnak se kell.
A másik dolog, hogy az ember már csak maga miatt is szeret vigyázni bizonyos mértékig a dolgaira.
Nem a legjobb dolog egy karcon megtör szivárvány színben tündöklő vékony csíkot bámulni.A megdöglött a tehenem, dögöljön meg a szomszédé is hozzáállás meg a tipikus magyar mentalitást tükrözi.
[ Szerkesztve ]
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
őstag
válasz banhammer #5453 üzenetére
Olvasom mar regota a hozzaszolasaid. Nos, azert mert nem hasznal foliat, azert vigyaz ra, de a folia, nem kicsit ront a felhasznaloi elmenyen. Ha el akarja majd adni, akkor meg a vevo megnezi, ha megfelel neki megveszi ha nem akkor nem! Ilyen egyszeru! De nehogy mar egy legjobbnak kikialtott abszolut top keszuleket, kompromisszumokkal kelljen hasznalni!! Egy folia pedig erosen ront a felhasznaloi elmenyen. Mindezt tegye azert, hogy majd a jovendobeli tulajnak jo legyen? O meg szenvedjen vele? Erdekes felfogasod van neked is. De te ebbol, azt a kovetkeztetest vontad le, hogy ha megdoglott a tehenem akkor dogoljon a szomszede is? Abszolut nem ide illo ez a kozhely de mindegy. Neked mintha kisse uldozesi maniad lenne, vagy nem tudom.
-
berigazek
őstag
válasz Parallaxis #5454 üzenetére
Ez mégsem olyan,mint a ,,beépített". Ha rootolt a teló,akkor az eredeti web browser .app-ot kell bemásolni a system/apps mappába root explorerrel és telefon újraindítás után beépül.Így telepítve sajnos nem az igazi.Én már próbáltam ...
,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
-
banhammer
veterán
válasz Parallaxis #5454 üzenetére
Nem ájultam el tőle.
Én most a Boat Browser for Tablet és a Next Browser for Android ami között ingadozok és fenn van az Opera Classic is ha netán mobilnettel kell neteznem az adatspórolás miatt.
-
Parallaxis
addikt
válasz berigazek #5457 üzenetére
Annyi a különbség, hogy nem tudja a könyvjelzőket szinkronizálni, minden másban olyan, mint az eredeti, azon egyszerű okból, mert konkrétan ez az eredeti Google által készített browser. A Samsung ezt butította le a Note 3-ban (a Note 2-ben és a Cyanogen romokban ez van alapból beépítve, csak azok tudnak szinkronizálni).
Root nem játszik, a garancia nekem többet ér.
---
banhammer:
Én is a Boat-ot használom alap böngészőnek, bár az sem tökéletes (sajna mindegyiknek vannak hiányosságai).
[ Szerkesztve ]
-
Necc
addikt
válasz Parallaxis #5441 üzenetére
A mobil kijelzok ele rakott tobb retegu uveg tori a fenyt, es egy nagyon kicsi szinszorodast eredmenyezhet. A legjobban ugy latod, ha max fenyerore rakod a keszuleket, es nagyon nagy dolessogben nezel a kijelzore ami csont feher kepet ad.
Ugyanez a jelenseg megfigyelheto meg szinte az osszes kamera felvetelen, de ritka esetben megfigyelheted akar sima ablakuvegen keresztul is.
Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
berigazek
őstag
válasz Parallaxis #5459 üzenetére
Készítettem egy képernyőmentést az én böngészőmről,mármint a menűéről.A tiedében is van,mármint a gyári webböngésződnek ,,Internet bezárása" pont?
[link][ Szerkesztve ]
-
Parallaxis
addikt
válasz fojtviki #5456 üzenetére
de a folia, nem kicsit ront a felhasznaloi elmenyen
Megfelelő fólia, vagy üveg semmit nem ront a felhasználói élményen, ellenben a cerka hegye alá szorult porszem, ami végigszántja a kijelzőt véglegesen elrontja azt.
Nekem Note 1-en sikerült a cerkával egy olyan karcot produkálni, ami nem csak, hogy látszott, de ha az ujjad végighúztad még érezted is. Szerencsére a kijelző egyéb hibája miatt sikerült gariban cseréltetnem és onnantól én is a fóliára esküszöm.A legdrágább fólia, vagy edzett üveg védelem is max 6-7000 Ft és megfelelő minőség esetén a készülék teljes élettartamára szól, egy kijelzőcsere, ha nem tudod gariban megoldani az picit drágább mulatság, a karc és a miatta torzult képernyő látvány nézegetése meg eléggé lelombozó.
Egy olyan készüléknél ahol a cerka használata miatt 100%-os a karcolódás esélye (nem az a kérdés, hogy megkarcolódik-e, hanem az, hogy mikor), lebeszélni valakit a fóliáról, bizony a dögöljön a meg a szomszéd tehene kategória!
-
Parallaxis
addikt
válasz berigazek #5462 üzenetére
Ezért a menüponttért nem fogom kidobni a garanciámat
(Én amikor befejezem a készülék használatát, elrakás előtt minden nyitott alkalmazást bezárok egy kattintással a System Monitor widgetjére kattintással, így nekem nem igazán hiányzik az ilyen menüpont.)Egyébként ez a moddolt browser amit te használsz tudja a valódi teljes képernyős megjelenítést és a szöveg tördelést? [link]
[ Szerkesztve ]
-
banhammer
veterán
válasz fojtviki #5456 üzenetére
Erre csak azt tudom mondani, hogyha nem lenne igény a védőfóliára akkor nem gyártanák.
(Ugyan ez vonatkozik a védőtokokra is.)
Ilyen egyszerű ez a történet.
Fekete, fehér, igen, nem.Mindenki maga dönti el, hogy kell neki vagy nem kell neki az a pici plusz védelem.
De!
Raktál rá fóliát és valami megkarcolta a fóliát ---> bassza meg de jó, hogy a fóliát karcolta meg és nem a kijelzőt.
Nem raktál rá fóliát és vigyáztál amennyire tudtál a kijelzőre mégis karcos lett a kijelző ---> bassza meg, mi a tosz karcolta meg a kijelzőt, pedig úgy figyeltem rá, hogy hova rakom.Felesleges ezen rugózni, hogy fólia / nem fólia, matt fólia / fényes fólia.
Mindenkinek a saját önismerete alapján kell eldöntenie, hogy kell neki fólia vagy sem.
Én például ismerem már annyira magam (lassan 38 éve együtt élek magammal), hogy tudjam mennyire lukaskezű vagyok.
Ezért rakattam fóliát a kijelzőre és vettem szilikon tokot a telefonra.A fólia általi felhasználói élmény romlást nem tudom honnan (melyik varázs gombás álomból) halucinálják össze az emberek.
Az előző (Galaxy S3) és a mostani telefonomon (Galaxy Note 3) is volt, van fólia, a tabletemen (Galaxy Note 10.1) nincs fólia.
Rengeteget szoktam flipperezni (az összes készülékemen) és nem vettem észre, hogy az érintés visszajelzésében késést okozott volna a fólia használata.[ Szerkesztve ]
-
berigazek
őstag
válasz Parallaxis #5464 üzenetére
Csak kérdeztem,ne harapd le a fejem...Mert nem tudom,hogy az eredeti böngészőben benne van-e,azért kérdeztem.Nem amit feltelepítettél a Google Play-ről...
Full képernyőre is állítható és PC-s oldalak is megjeleníthetőek,ha erre gondolsz.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Parallaxis #5463 üzenetére
En nem beszeltem le senkit sem Elmondtam, hogy a parom mit mondott. Mi nem tervezzuk a keszulek eladasat, de ha nagy baj van vele, van ra biztositasunk is. De az en parom senkit nem beszel le vagy ra semmire. Pont o az aki nem szenved tehen megdoglos szindromaban Egyszeruen o azt mondja, hogy egy hasznalati cikk, amit hasznal, kesz ennyi!!
banhammer: vele is elofordult, elejtette az s4-et kijelzo csere lett. azert vagyunk konnyebben mert van biztositas es az jo dolog. De ettol fuggetlenul vigyaz a dolgaira, persze elofordulhatnak balesetek. Vegyunk engem. En vigyazok az enyemre mint a himes tojasra, de az s4-en a keret mar vegig le van valva. Szoval nem egyszeru a helyzet
[ Szerkesztve ]
-
Parallaxis
addikt
válasz fojtviki #5467 üzenetére
A biztosítás esetén is van önrész (ha nem tévedek), ami egy ilyen értékű készüléknél már nagyjából eleve annyi, mint a gari nélküli képernyőcsere
(No meg a biztosításnak is van díja, ami a telefon élettartamára levetítve lényegesen több, mint amennyibe egy minőségi tok és fólia kerülne.)Értem mit mondasz, de pont az a lényege a dolognak, hogy ha használod a készüléket, ami egy Note esetén feltételezi a cerka használatát, onnantól biztosan lesz karc a kijelzőn, mert senki nem tudja garantálni, hogy kizárólag pormentes környezetben veszi azt elő. A karchoz meg elég egyetlen porszem, ami a kijelző és a cerka hegye közé szorul. Szóval, vagy megpróbálod ezt megelőzendő valami védelmet bevetni, vagy reménykedhetsz, hogy a biztosítás majd fedezi a dolgot, ha sikerül valami látványos karcot összeszedni (az utóbbi szerintem a drágább és rizikósabb megoldás).
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Parallaxis #5468 üzenetére
van onresz igen. Barclays bank, iphone 50 font egyeb keszulek 25 font. Tehat kb annyi az onresz, mint egy altalad javasolt minosegi kijelzo vedo folia Az s4 eseteben is ez volt a helyzet, 25 fontot fizettunk onresznek a kijelzo cserere
-
Parallaxis
addikt
válasz fojtviki #5469 üzenetére
Jó nektek, sajna itthon nem ennyi.
Anyám Xperia P-jénél 20 eFt volt az önrész.
Mondjuk az még így is megérte, mert Ő az ablakból próbált fotózni és kiejtette, a készüléket (ami maradt belőle) szó szerint egy zacskóban vittem bemutatni--
A biztosításnak magának mennyi a díja?
[ Szerkesztve ]
-
banhammer
veterán
-
őstag
válasz Parallaxis #5470 üzenetére
Egy kicsit had legyek most gonosz legyszi Volt rajta jo folia? Bocsi ezt nem tudtam kihagyni!
szerk: a biztositas dija 7.50. Ebben vagy egy telefon, es egy haztartasi gep / laptop, tv, ilyesmi/ ami 750 fontig terjed.
[ Szerkesztve ]
-
Parallaxis
addikt
válasz fojtviki #5472 üzenetére
A Sony cuccokon gyárilag van fólia, magát a Sony feliratot is a fóliára rakják, nem a kijelzőre
(Egyébként viccen kívül, a kijelző egy darabban túlélte a zuhanást /persze nem hinném, hogy a fólia miatt/ és nem is lett karcos, az más kérdés, hogy maga a készülék darabokra esett szét ) -
PeLa87
aktív tag
Segítsetek légyszi!
Honnan tudok letölteni rom-ot telefonhoz? Uncsitesóm itt hagyott nálam egy telefont és újra kéne tegyem... De ahonnan töltöm le, ott 3 órát ír ki...
Megbízható és olcsó tárhely: https://cweb.hu/ugyfeladmin/aff.php?aff=99
-
DoboWx20
csendes tag
Megtudnátok mondani, hogy ez a KNOX mennyiben befolyásolja a telefont hétköznapi használat mellett? Annyian sírnak miatta, hogy elbizonytalanodtam.
-
DoboWx20
csendes tag
Köszönöm
-
PeLa87
aktív tag
Ha egy androidos telefonra leszedem a rom-ot és felmásolom memkarira, akkor simán újra tudom rakni mint a tableteket?
Megbízható és olcsó tárhely: https://cweb.hu/ugyfeladmin/aff.php?aff=99
-
handrash
őstag
Muszáj offolni?
Biztonságot? ---> http://www.athsecurity.hu/
-
puskint
tag
válasz banhammer #5494 üzenetére
Te véletlenül nem a "guriga" nevezetű egyén vagy a Nota2-topikból? Atyám, jó lenne itt pár egyénnek lehiggadnia. Egy sorstárs feltett egy kérdést, aki akart/tudott, az válaszolt, aki nem, az nem. Lehet neki jobban esett itt ismerősőktől kérdezgetni, mint máshol. Mit kell azonnal pattogni, mint a kukorica? Vagy esetleg félsz, hogy elfogy az internet és nem marad felület az N3-topikban a fóliák meg a tokok ezeregyedik kibeszéléséhez? Mégis, az 5500 hozzászólás közül szerinted hánynak van valós/hasznos információtartalma? 5-10%-ának, netán annyinak sem? Akkor a többi hozzászólás OFF, vagy mégis miről beszélünk? (Tudom, tudom, a te "koszos" népnevelő linkjeid a topik információtartalmát gazdagítják. )
Amúgy meg "muszáj" és nem "muszály".[ Szerkesztve ]
-
-
gabesszg
aktív tag
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest