- Stratégiai partnerséget kötött a HPC-piacon a Fujitsu és az AMD
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Számításokat is végző HBM memóriára szavazna a Samsung
-
PROHARDVER!
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tav-Csoves
őstag
válasz Wolfskin #38676 üzenetére
hű.. hát erre nem is tudom mit írjak.
A knox-ot soha sem használtam, mert nekem elég volt a sima user android környezet, emiatt csak annyit ismerek amennyit írtam, tehát soha sem használtam, nem léptem be a felületére, és csak annyit foglalkoztam vele, hogy ugrik e a számlálóm, vagy nem...Az pedig a másik, hogy a Samsung Galaxy Note 3 N9005 telefon volt az első, és egyben utolsó Samsung telefonom, mert utána a Huawei Mate 9-est, azután pedig most a Huawei P30 Pro-t nyüstölöm, így az emlékeim és rutinom jócskán megkoptak az évek alatt...
A KitKat-ig el tudlak vinni (4.4.2) de az is konkrétan a fenti Téma összefoglaló szerint menne.
Annál pedig részletesebben, jobban sem itt nyilvánosan, sem pedig privátba nem fogom tudni elmagyarázni, mert már kimentem a Samsungból.
A KNOX Note 9-en nem tudom, hogy alkalmazták e, erről bővebben a Note 9-es topicban tudnál olvasni.
Tehát amit tudok segíteni azaz, hogy a ROM-ot ki fogom ide tenni, amint megkaptam minden szeletét az internetről, ez előreláthatólag még a mai napon megtörténik.
A PIT-es rendszerekről, azoknak használatáról szintén írtam a téma összefoglalóban.
Megértésed kérem, és köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- Samsung A20e 32GB Fekete / Számlával / Jótállással / Új kijelzővel!
- Xiaomi 14t pro Blue titan, 12/512gb, újszerű, közel 3 év gyártói garanciával, eladó!
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest