Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RSteve

    tag

    válasz RSteve #2014 üzenetére

    Visszahívtak. Tehát jó lett volna egyből kitalálnom hogy mit akarok, de holnap visszahívnak ha szeretném. Szerettem volna, így holnapig még tanakodom.

    Ők most annyit csinálnak, hogy a döntésemet rögzítik, ha Note 7 cserét kérek akkor azt továbbítják a Samsungnak. Arról hogy központilag le lesznek-e tiltva egy idő után a hibás készülékek, ők nem tudnak semmit, keresem a Samsungot. Annyit mondott, hogy azt javasolják hogy kapcsoljam ki a készüléket és ne használjam. Azt sem tudják hogy a Samsung mikor cserélné a készülékeket, azzal kapcsolatban is csak a Samsung tud felvilágosítást adni, elmondta a Samsung ügyfélszolgálatnak a számát. A Samsung viszont átteszi az adatokat, de hogy annak mi a módja azt nem tudják, nekik ennyit kellett T-s ügyfélszolgálatként elmondani

    A T-nél az S7 vagy S7 edge-re történő csere szeptember 15.-től indul. Ahogy írtam az előbb a Gear VR megtartható, de a telefon dobozát minden tartozékkel együtt vissza kell vinni. Azt elfelejtettem megkérdezni, hogy ha nem Samsungra cserélném akkor mi van a Gear VR-el, de mondjuk én más típusra nem is nagyon cserélnék nem tudnám hogy mire.

    Hát ennyi a friss info, nem tudom hívtak-e már mást is a fórumon, most nem olvastam vissza egyből megosztottam az információt.

Új hozzászólás Aktív témák