-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Probert75
addikt
válasz Tommy-1998 #12800 üzenetére
Mert 2-3 ember írta, az még nem bizonyíték arra, hogy xar. Én nem vettem észre semmi változást.
-
gjoco1
addikt
+1 a " semmi változásra " .
"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
$atirka
senior tag
Ugyanolyan jó
"Nyugalom, a hosszú élet ritka!" - Besenyő Pista bácsi - :-D
-
Csarli85
aktív tag
válasz Tommy-1998 #12798 üzenetére
Én is parázok ezektőp a frissítésektől, de szerintem semmi változás nincs. Üzemidőben sem.
Galaxy S21 Ultra, Galaxy A14 5g
-
dkovizoli
addikt
válasz Csarli85 #12805 üzenetére
Az a baj ezekkel a dolgokkal, hogy ezer emberből van kb 5-nek problémája frissítés után. Azok azonnal beírnak minden fórumba, hogy ilyen szar, olyan szar azóta a készülék. A franc se tudja milyen alkalmazásokat használnak, milyen beállításokkal. Lehet , hogy pont beakad valami app náluk. Ha valami nagy gáz van, arra szokott reagálni a gyártó is. Lásd most pl az s21u képrissítési problémáját.
-
Csarli85
aktív tag
válasz dkovizoli #12806 üzenetére
Viszont van egy nagyon fura dolog. Pàr napja lettem figyelmes rá. Híváskor ha kinyitom a tokot, nem jelenik meg a hívásképernyő. Fel kell oldani lehúzni az állapotsavot és onnan előhozni a bejövő hívást. Persze a tokon keresztül fel lehet venni a hívást, de van amikor megnézném kinek veszem fel. :D Mindenkinek meg nem kehet beállítani képet. Nem találtam erre beallítást sehol. Tudtok valami beállíást erre?
[ Szerkesztve ]
-
bbendre
őstag
A merülés témáház egy kis adalék:
Nem sokkal ezelött nekem a Note20 Ultra merült és senki más nem panaszkodott erre. a fórumban mindenki írta, hogy tuti velem van a gond (és valóban?).
Annyira merült a telefon, hogy nyomtam rá egy FR-t és még mindig merült pedig alig raktam rá pár appot. Itt már elég ideges voltam mivel mi az ami túlél egy FR-t és másoknak nem jön elő?
Ismét FR. Tesztelés. Ismét FR. Aztán megtaláltam. Több helyen benne vagyok a Beta programban és valamelyik Google service/app akármi okozta a merülést. A gond az volt, hogy valami szerver oldali A/B teszten voltam/lehettem a rossz vonalon. Amikor frissítette a meglévő appokat FR után már jött is a merülés.
FR és másik Google/Samsung account ahol nincs Beta programban semmi. Ott meg semmi gond nem volt egy nap után sem. Yes.
Pár hét és jött egy-pár update. Valamelyik megoldotta a merülést. Az sem biztos, hogy valamelyik beta program volt mert nem találtam pontosan melyik update volt az, de ősszefüggésben volt az accountal mert amikor vissza váltottam a sajátra ismét merült a telefon. Addig naponta 2x töltöttem a telefont. Ez az én tapasztalatom.iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
haten
tag
Üdv!
Ismerkedek a készülékkel, és olyan kérdésem lenne, hogy hogy tudok képernyő képet készíteni? A jól megszokott lehúzom a redőnyt, és ott kiválasztom a képernyő rögzítőt, akkor valamiért videót akar készíteni a fotó helyett. Köszi. -
Diokhan
addikt
Azért akart videót készíteni, mert a képernyő rögzítő arra való
képernyőkép készítésnek több módja van, de amit Tomi ír, az a legegyszerűbb és legkönnyebben kivitelezhető.Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
csubííí
senior tag
Amit Tomi ír az az egyik lehetőség.
Másik, speciális funkciók- kéz és egyéb mozdulatok, itt is többmindent lehet állítani, de a legalsó amit keresel, felvétel tenyérhúzással.
Vagy, kisegítő lehetőségek- műveletek és kézügyesség- segítő menü (bekapcs, majd a szövegre klikk, ez elvisz a beállításába)- segítő menü elemeinek kiválasztása. Itt kiválasztod mik legyenek benne, lehet szélikonként is kirakni, így nem zavar bele semmibe, csak meg kell jegyezni hol van. Megérintve előjön, az általam javasoltaknál nem kell fizikai gombokat nyomogatni.
[ Szerkesztve ]
-
csubííí
senior tag
válasz csubííí #12818 üzenetére
Kifutottam a szerkesztési időből. Még annyit akartam, több helyen is van, hogy nem mindegy az adott beállításnál a kapcsolt érintem ki-be kapcsoláshoz, vagy a kapcsoló előtti szöveget (így a beállításába visz el).
A gyorskapcsoló panelen is így van a kapcsolóknál, például az elemlámpánál a szöveg érintesére az erőssége állítható.
Mondjuk ezek 3 funkcíósak, 1 megérint, 2 nyomvatart, 3 szöveget megérint, mindegyik más lehetőség.[ Szerkesztve ]
-
csubííí
senior tag
válasz Zsoleszhun #12821 üzenetére
Örülök, hogy neked is és Francz'70 is segített a hozzászólásom.
Francz'70, "fogva" tartva bárhova rakható a szélén, átrakható bal vagy jobb oldalra is, gondolom ezt már tudod. Arra viszont figyelj, ha viszonylag lent van és "feljön" (használod) a billentyűt, akkor a szélikont ideiglenesen "felemeli" a billentyűzet fölé. Ha a billentyűzet eltűnt, visszakerűl az általad rakott helyre. Ez világos háttérrel látható, de sötétnél nem igazán. Ezért gondoltam, hogy jelzem.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Másnak is bugzik a fényérzékelö ha nem ébreszti fel a kijelzőt mielőtt feloldja a telefont? Gyakorlatilag ha egyből ujjlenyomattal oldom és ébresztem a telefont, alacsony fenyerőn marad a kijelző.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
F_Gergely
őstag
válasz Plazmacucci #12825 üzenetére
Nálam nincsen ilyen gond, most direkt megnéztem.
-
félisten
-
F_Gergely
őstag
válasz Plazmacucci #12827 üzenetére
Most direkt felraktam töltőre és próbálgattam nekem akkor se jön elő ez a probléma.
Droid 12 jöhet 12 giga rammal csak elbírja a telefon -
csubííí
senior tag
válasz Plazmacucci #12825 üzenetére
Nálam sincs vele gond.
-
Csarli85
aktív tag
Nem vagyok egy nagy játékos, de gondoltam letöltöm az F1-et. Nem rossz, de azért van hogy beszaggat, nagyrészt akkor, ha több autó van a képen stb. Game launcheren keresztül futtatom, nem tudom ennek van-e jelentősége. Nincs valami olyan beállítás, ahol jobban használja a hardvert, de simábban fut a játék? Alig melegszik vakamit, ebből gondolok arra, hogy spórolni próbál az árammal.
-
gjoco1
addikt
válasz csubííí #12833 üzenetére
És tényleg. . . Pedig ott babráltam még két éve , de ezt nem tartottam fontosnak .
Így már természetesen megvan . A másik , amit mutattál és anno egyszer beállítottam , azt igazán nem szerettem.
Köszi ![ Szerkesztve ]
"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
Diokhan
addikt
válasz Csarli85 #12831 üzenetére
Nos a game launcher épp arra való, hogy a hardver használatot a játékhoz optimalizálja. Ha azzal is beszaggat a játék, akkor abban valószinű, hogy ennyi van.
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
fzboxx
senior tag
Kezdődik: Android 12 beta Note 10
-
francz'70
aktív tag
-
csubííí
senior tag
A Google play-redszerfrissítés másoknak is csak augusztusi?
bcl
[ Szerkesztve ]
-
Acheron
őstag
válasz Acheron #12729 üzenetére
Visszajött a teló a szervizből. Elvileg a hőmérséklet érzékelő, vagy a csatlakozója adta be az unalmast, mert bizonyos időközönként "a hideg miatt a töltés leállt", vagy "a hideg miatt a vaku nem használható" üzenetek jöttek, és csak a hátlap szenzor - csatlakozó körüli masszírozásával állt helyre ideig - óráig.
Igazából nem tudom, maradt -e benne eredeti alkatrész: "alaplap", hátlap, kijelző, antenna egység, USB egység, akkumulátor - minden cserélve lett. A szerviz lap szerint a kijelző is csíkozódott és részlegesen nem érzékelt - bár én ilyet nem tapasztaltam, mielőtt leadtam.
Most teljesen rendben van, minden működik - fura is lenne ha nem, ahogy nézem, legalább 90% -a cserélve lett. Kicsit meglepő ez nekem, YT szerviz video alapján azt hittem, mindössze a szenzort cserélik és megerősítik a csatit. Bár azt még nem tudtam eldönteni, hogy a sok csere jó -e, vagy nem a teló szempontjából, de alapvetően inkább pozitív érzések maradtak bennem a szerviz folyamattal kapcsolatban.
Mindegy, örülök, hogy itt van, ideiglenesen egy A32 -t használtam két hétig, de messze nem ugyanaz a kategória, a Note még ennyi évvel később is köröket ver erre a szegmensre.[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
torrrent
aktív tag
válasz Plazmacucci #12846 üzenetére
Ez így van.
-
Probert75
addikt
válasz gjoco1 #12839 üzenetére
Hi! Ha jön a OneUI 4.0 a telóra nem kell majd használnunk külön AOD progit, mert lesz a gyáriban olyan, hogy csak értesítéskor jelenik meg az AOD.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest