-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BDave
őstag
Tegnap a 86os buszon Óbuda felé egy Nexus-tulaj utazott egy szőke lánnyal. Valaki innen esetleg?
-
Tompo92
senior tag
CB: Köszi
Hali..
Nekem még 4.1.1 van a telón + AOKP rom ,hogy tudom feltenni a 4.2-t úgy hogy az AOKP is fentmaradjon? -
TOZ
addikt
www.appy-geek.com/Web/ArticleWeb.aspx?regionid=3&articleid=5285501
-
nolez
csendes tag
Hali!
Tapasztalt már más is olyat, hogy a kamera körül fókuszáláskor, fényképezéskor enyhe kattogó, rezgő hangot lehet hallani? Szinte biztos vagyok benne, hogy a lencsék miatt van, de észrevettem akkor is mikor csak simán a telefont egy kemény felületre leteszem, és ekkor is ugyanezt a rezgő hangot lehet hallani, tehát ha valaminek picit nekiütődik a telefon, vagy ha erősebben megrázza az ember, mintha a lencsék mozognának. Ne nézzetek hülyének, de kicsit zavaró a dolog számomra Ha a telefonnak baja nem származik belőle természetesen együtt tudok élni vele, csak kíváncsi vagyok általános dolog-e ez. -
nolez
csendes tag
[link]
[link]
Ahogy így keresgéltem elég sok telefonnál előfordul ez, fent épp két iphone-os példa, a furcsa az egészben, hogy a kamera teljesen szépen teszi a dolgát. Azt mondják valószínűleg az autofókusz amire énis gondoltam..
[link]
Mellesleg előző telefonom is csinált ilyet, az egy 3gs volt, akkor még nem igazán tudtam mi baja lehet, annyira nem is zavart. Neki is autofókuszos kamerája van, az is teljesen szépen működött.[ Szerkesztve ]
-
nolez
csendes tag
válasz mondomén #10258 üzenetére
Tegnap már jóbarát Sensationjét is nyaggattam, de az is csinálta, ezért csak gondoltam, hogy nem vagyok egyedül, köszönöm a megnyugtatást.
Ja, és nem olyan régóta van meg a telefonom, aki esetleg a fórumot olvasgatná, hogy megéri-e ezt venni, már első nap iszonyat beleszerettem a telóba, hihetetlen jó!! -
CB
senior tag
válasz Tompo92 #10253 üzenetére
A gyári OTA frissítéssel minden megmarad a telefonon, programok, beállítások.
Viszont azt nem tudom, hogy az AOKP romot lehet-e OTA-val frissíteni.4.2 AOKP rom nincs az XDA fórumban?
De hátha más tudni fogja.
[ Szerkesztve ]
40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
-
FragMaster
addikt
Elég sok telefon topicjában előjön ez mostanság és értetlenül állok a jelenség előtt. Valamilyen szinten minden autófókuszos mobiltelefonnál fennáll ez a zörgés, és ez ugyan úgy megvolt a k750-emmel is mint most a nexuson. 3310-ről vált most mindenki?
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
B1T3
addikt
-
Tompo92
senior tag
Én igazság szerintem nem nagyon vágom ezeket a dolgokat, csak ki szeretném próbálni a 4.2-es androidot mert már mindenki erről beszél, csak nekem nem nagyon akar jönni friésssít nem tudom miért pedig jönnie kéne hiszem mikor ICS-m volt időben frissített JB-re most akkor miért nem frissít?
Nem lehet hogy azért mert feltettem egy AOKP rom ot? -
CB
senior tag
válasz Tompo92 #10268 üzenetére
> "Én igazság szerintem nem nagyon vágom ezeket a dolgokat"
Én sem vágom.
Most vagy egy 4.2 alapú AOKP romot keresel XDA fórumon, és toolkittel felteszed, vagy letöltöd a 4.2 yakju romot innét, és tolkittel felteszed.
Ha most AOKP romod van, akkor hiába várod az OTA frissítést.[ Szerkesztve ]
-
Tompo92
senior tag
Na èn tenyleg nemtudom mivan ez a sok szakszó "stock" stb... nemtudom mit jelent. Nekem 4.1.1 jelly beam van a telón ès Aokp romot tettem fel. Na most èn azt szerernèm hogy a 4.2 es android legyen rajta es ugyan így Aokp romot tennèk fel csak ugye nem jött android frissítès ès nemtudom hogy kell rátenni ebben kèrem a segítsèget.
-
FragMaster
addikt
válasz Tompo92 #10271 üzenetére
Nézd meg, hogy van-e már 4.2 alapú aokp rom és rakd fel ugyan úgy, mint ahogy anno jelenlegi 4.1.1-est. Gyári ota frissítés, legyen az a 4.2 vagy bármelyik nem fog neked jönni csak teljesen gyári rendszerre (ezt jelenti a stock).
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
slice14
veterán
A stock, a google által kiadott érintetlen készülékre kiadott android.
Az aokp egy custom rom, ami felülírta a stock androidott. Így csak a factory image újra flashelésével tudod visszarakni a gári rendszert.
Az 1. hsz-ben le van írva a folyamata.
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
Kils
csendes tag
Sziasztok,
yakju rom van fent, még se kaptam még 4.2 android frissítést..
van még valaki így? vagy már mindenki megkapta?[ Szerkesztve ]
-
Tompo92
senior tag
Ááá kezdtem kapizsgálni, tehát akkor hogyan tudom vissza tenni a gyári rendszert a telóra, èrtem ezt a 4.2 es androidra...? Ezt erre az ujraflashelèsre èrtettem.
[ Szerkesztve ]
-
CB
senior tag
A "stock" rom az eredeti, google által készített romot jelenti, ami senki által nincs módosítva. Ezzel veszed a telefont, majd ha jön a frissítés (OTA), akkor is stock marad, csak a száma változik: 4.0.4 > 4.1.1 > 4.1.2 > 4.2
Ha AOKP 4.1.1 rom van a telefonon, az már egy valaki(k) által módosított (főzött) rom, amit csak te rakhattál fel úgy hogy valahonnét letöltötted, majd ahogy írtad korábban, toolkittel felraktad.
Mivel főzött rom van a telódon, így az eredeti (OTA) frissítést ne is várd, nem fog megjönni.Ha ismét főzött romot akarsz felrakni (4.2 JB AOKP), akkor azt megint valahonnét (XDA fórum) le kell töltened, és toolkittel fel kell tenned.
Az eredeti gyári (stock) 4.2 rendszert úgy tudod felrakni, hogy az előbb, általam linkelt hejről letöltöd az eredeti romot, majd toolkittel felteszed. A módszer ugyan az, mint a főzött romnál.
[ Szerkesztve ]
-
CB
senior tag
Bocs, de a
hejről= helyről[ Szerkesztve ]
-
Tompo92
senior tag
Hát minden fèle kèp aokp-t tennèk fel mert nagyon bevált csak mar nemtudom honnan toltottem le ha esetleg egy linket tudnatok dobni róla akkor meg próbálom feltenni az mar menni fog remelem
-
Tompo92
senior tag
CB: Uhh ez az oldal elèg zavaros nekem az aokp.co meg azvistennek se tolt be
[ Szerkesztve ]
-
dattilax
csendes tag
Nekem is yakju 4.1.2. van de nem jött még frissités.
-
TOZ
addikt
Navira ti milyen programot hasznaltok?
-
tgb
senior tag
válasz Tompo92 #10283 üzenetére
ez zavaros?Pedig az a "szentirás"!Ha itt azt látod hogy (ROM)(!4.2)AOKP akkor az lesz a miénk,de egyenlőre még nincs,de miért is lenne mikor még alig jött ki a gyári "alap"!
Nyugi én is a 4.2-es aokp-t várom,ne kapkodj jön az hamarosan![ Szerkesztve ]
az irányár nem félarat jelent!
-
tgb
senior tag
lejárt az idő!
Egy másik fórumon találtam Stefi68 kolléga hozzászólásában egy nagyon hasznos linket!!!
KIpróbáltam működik a dolog!!
AromaFileManager[ Szerkesztve ]
az irányár nem félarat jelent!
-
-
Land
veterán
Átlátszó, jó minőségű szilikon tokot keresek a telefonhoz Pesten. Legyen szíves ajánljon valaki olyan boltokat, ahol korrekt áron lehet ilyet kapni. Ha itt tilos, jöhet privátban is. Köszönöm!
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
einperson
csendes tag
Nekem is yakju 4.1.2 van de még nem ajánlotta fel a frissítést.
LG Nexus 5x
-
Dottore
addikt
Arra kíváncsi, hogy az Arc üzemideje rosszabb vagy sem mint a Nexusé.
Mivel nekem történetesen Arc volt a Nexus előtt és nem változtak a szokásaim a telefon felhasználását illetően, nagyjából pontosan meg tudom ítélni amire a kérdése vonatkozott. Az mellékes, hogy ő mit használ mit nem, mivel nyilvánvalóan az új készülékével is ugyanazt fogja.
Következésképp pontosan érteni fogja, ahogy szerintem te is, a válaszom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Mercedes topic
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest