-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
purcigeorge
aktív tag
válasz bajnokpityu #9227 üzenetére
Nálam nagyon sima a 4.2. Mit értesz extra kernel alatt? Franco, vagy hasonló?
-
-
Viper26
nagyúr
Érdemes másik launchert használni a gyári helyett?Melyik vált be leginkább?
S23 | Garmin epix™ Pro
-
-
bajnokpityu
félisten
-
Viper26
nagyúr
válasz purcigeorge #9251 üzenetére
Nálam a widget-ek lapozása beszaggat, mintha lassabban töltené ott be a dolgokat.
S23 | Garmin epix™ Pro
-
Rotate
veterán
NFC-ről jut eszembe, hogy én kikapcsoltam, mert nem használom semmire, de a BetterBatteryStats szerint mégis merít... egy átlagos napon 10 perc körül tartja ébren a telefont... de mire föl, ha ki van kapcsolva?
-
Integra
titán
az nfc-ről jut eszembe a beam..
kipróbáltam egy másik gnex-szel. azért nem egy egyszerű történet összejátszani a két telefont hozzá, hogy egy nyavajás fotót áttudj küldeni egyikről a másikra..... most jöttünk rá, hogy a beam tulajdonképpen bluetooth file transfer. érzékeli a két nfc chip egymást, megkéri, hogy a küldéshez nyomj oda a képernyőre, a fogadó készüléken detto, aztán elvehetitek a telefont és megy a transfer. de csak kellene mennie, mert nem megy. először oda vissza kell ezt eljátszani tehát mndkét félnek kell külést indítania és aztán fogadást is. és a beam maga kapcsolja be hozzá a bluetooth-t. amit utána nem kapcsol ki....hallerlaller:
igen, de azért ezen van mit még csiszolni bőven... sebességben is sovány[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
assemble
addikt
válasz Integra #9259 üzenetére
Az NFC kis adatok atvitelere lett kitalalva, nem alkalmas nagy adatok atvitelere, nem is nagyon lenne praktikus, mert vegig egymas mellett kene kozvetlenul tartani a ket eszkozt amig megy az atvitel, es az egesz koncepcionak (erintesre mukodik) is ellentmondana.
A tobbire: ott valami nem mukodott jol nalad. Egymashoz kell erinteni, a kuldon rabokni a kepernyore es ennyi, mennie kell, nalam mindig ment, szo sincs rola hogy fogadashoz is bokni kene vagy hogy oda-vissza el kene jatszani, ott valami sztem nem jol mukodott.
Bluetooth amugy tenyleg lassu, nem tudom miert nem WiFi direct-et hasznal a beam, biztos van valami oka... -
iOnizer
tag
-
BDave
őstag
-
-
Viper26
nagyúr
válasz purcigeorge #9261 üzenetére
Moduloknál...tudod mintha újratöltené.
Nova alatt nem csinálja...lehet a process limitet kéne átállítani.S23 | Garmin epix™ Pro
-
bigmasterg
addikt
Jól sejtem, hogy a közeljövőben nagyot kellene esnie a Gnex árának az n4 megjelenésével ?
Azt nézem, hogy még mindig 75-80ért árulják őket használtan, ami nagyon sok, ha azt nézzük, hogy a 8gb-os N4 új ára 100 alatt lesz.
Ki az aki most gnex-et vesz ennyiért ?(#9268) Viper26 :
Én a 16gb-ost számoltam 120-ra.[ Szerkesztve ]
-
Viper26
nagyúr
-
TOZ
addikt
válasz bigmasterg #9267 üzenetére
Én ;-)
-
Viper26
nagyúr
Jó ez az Aegis szett, az én rendszeremből még a sub hiányzik.S23 | Garmin epix™ Pro
-
bajnokpityu
félisten
-
CB
senior tag
Ti próbáltátok már a JB elrejtett játékot a Beállítások > A telefonról > Android verziója gyors nyomogatásával?
40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
-
CB
senior tag
válasz FragMaster #9275 üzenetére
Öt éveseknek igen. Egyébként meg jópofaság.
Imádom ezt a telefont.
A HTC Desiréhez képest nem akar lemerülni. Hiába nyüstölöm.
40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
-
sompetike
aktív tag
A samfirmware_n fent van a 4.2,most indul a frissítés
n450-n1610i-e318-e628-e688-n3210-e10-e20-e28-er310-et65-sm35-sme45-n3650-n6220-mv360-n6230-n6230i-mitacmio a701-n5630xm-n8-NEXUS 4-mate7-Honor 7 Samsung Note7-S7edge-Huawei MATE 10 PRO-Samsung Note10–Iphone 13PM
-
Viper26
nagyúr
CWM vagy TWRP?
Most épp ezen agyalok.S23 | Garmin epix™ Pro
-
hallerlaller
addikt
-
bigmasterg
addikt
válasz Viper26 #9270 üzenetére
Köszi.
(#9273) bajnokpityu : Miért lenne baj ?
Igazából érdekes lesz most a gnex helyzete, de a piac (kereslet, kínálat) majd úgyis eldönti, hogy mennyit ér.
Ha csak a konkurenciát nézem és az N4-et nem, akkor rendben is van az ára.
Csak a google most olyan olcsón akarja adni az N4-et, hogy letarolja vele a piacot (amit maga kategóriájában az N7-nek sikerült is). Így akár az a furcsa helyzet is előfordulhat, hogy a (használt) gnex és N4 ára között alig lesz különbség. Csak akkor meg a többség inkább az újabb modellt választaná, a kereslet csökkenésével meg csak csökkennie kell a gnex árának is.
Persze egy darabig még nem lesz túl sok eladó, valóban használt és nem kereskedési szándékkal behozott nexus 4.Egyébként jobban örültem volna, ha a samsung gyártotta volna a nexus4-et és nem az lg.
-
Zolesz007
őstag
-
jacis
nagyúr
Ma megérkezett a családba a második fehér galaxy nexus is
Tesóm eladta az S2-öt és átállt az oldalunkra
Kb. 10 perc alatt megkapta a 4.1.2-es yakjut most meg ájuldozik milyen állat ez a telefon (én meg csak bólogatok )iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
cselt
senior tag
Én is most veszek GN-t
-
slice14
veterán
Srácok lecseréltem a gépemen az oprendszert w8-ra. És nem ismeri fel az adb-t rendszer. A Toolkit felmegy, de a w7-es drivert nem akarja megenni.Valaki valami tipp?
Esetleg egy GN drivert tud valaki linkelni.
Köszi
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest