-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano6220
tag
válasz assemble #10100 üzenetére
de ha renyomok,hogy telepit ujraindul és ott kezdi el telepiteni,sajna nemvagyok ezekbe a dolgokba benne,ezért kérnék segitséget...
"Lenovo Ideapad Z570 Core i7-LG 55" Nanocell UHD 4K - Iphone 14 Pro Max *jano6220 felhasználónak 33 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
czombos
tag
Érdekes dologra lettem figyelmes, ezen a videón sem a lockscreen sem az óra nem olyan mint a GN 4.2-n. Lehet ez még egy korábbi beta verziós rom? Vagy az N4-en ilyen?
-
jacis
nagyúr
Azt azért megjegyzem, hogy a 4.2 továbbra is lagol meg az akksit is jobban szívja.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
Pter_
tag
Friss GN tulaj vagyok, 4.0.1-el vettem a telefont újonnan, szépen telepítgettem a frissítéseket 4.1.2-ig. A kérdésem, hogy akkor most érdemes 4.2-re frissíteni vagy várjak a javításra? Olvastam ezt is azt is, nem tudom telepítsek -e?
Akinek egyébként nem jön a frissítés, de szeretné, hogy jöjjön, a következő technikát javaslom: beállítások-alkalmazások - összes program - google szolgáltatások keretrendszere program adatait kell törölni és leállítani az alkalmazást, majd visszamenni a szoftverfrissítés menüpontra és jönni fog az update -
Slukkica
őstag
Aki a Nexus 4 - re feni a fogát annak egy info. Több mint valószínű hogy tré mobil kínálatában kapható lesz.
₪₪₪ 4K streaming /-GL / ₪₪₪
-
leslien
nagyúr
akit érdekel kint van a Android Revolution Hd 8.0 JB 4.2
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
assemble
addikt
Ez vegulis logikus, a CWM nagyjabol kompatibilis a gyari recovery-vel, csak annal sokkal tobbet tud
Mas: Hogy en is kerdezzek valamit: ha alapbol most yakjuxw-s a telom es yakju-sitom akkor utana van mod vissza xw-siteni, illetve esetleges kesobbi szervizelesnel lehet belole gond ha yakjusitva lett? Ha nincs belole gond akkor az elso kerdes igazabol targytalan
-
hallerlaller
addikt
válasz assemble #10120 üzenetére
http://code.google.com/p/galaxynexus-stock-yakjuxw-itl41f/
De a tied yakjusítva volt, nem? Volt belőle gond? Nem.
Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
assemble
addikt
válasz hallerlaller #10121 üzenetére
Kosz, bar sztem azert valoszinuleg ugy sem szoktak ezt nezni
Hat azt meg nem mondom hogy gyarilag mi volt rajta, mert ugye hasznaltan vettem (SP!T kollega tudhatja ), amikor en megvettem akkor sima yakju volt szoval anno nem kellett ilyenekkel foglalkoznom.
[ Szerkesztve ]
-
Land
veterán
Ma egy fehér Nexus Prime tulajdonosa lettem. Holnap Root és körülnézek a főzött ROM-ok terén.
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
hallerlaller
addikt
Sziasztok újak
Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
ßrainiac
addikt
4.2-ben a kamera akkor is fokuszalgat amikor elhuzod balra a keresoablakot hogy nezegesd a kepeket.. Gyakorlatilag folyamatosan hallani az optikajat ahogy kattog.
Nem nagyon erzem lassunak vagy laggosnak a rendszert de olyan beta erzetem lett tole ahogy mar talan tobben is irtatok. Visszarakni nem fogom az elozot baszakodjon vele a halal alapon mert nincsenek nagy gondok, de azert mas igy nyomkodni mint pl. amikor a jol kiforrott 4.1-gyel a kezembe vettem eloszor.
Meg ez is hogy nez mar ki, mintha hianyoznanak belole ikonok xD
[ Szerkesztve ]
-
ßrainiac
addikt
Akkor leirom megegyszer.. Lenyegre torobben.
Kamera app > balra swipe > galeriaban bongeszes > fokuszalgatas mindekozben!
A galeriaban ilyenkor az "elso kep" a kereso ablak ahol fut a kamera app, es ugy latszik hogy a hatterben - attol fuggetlenul hogy nem latod - tovabb fut a kamera es fokuszal mikozben te kepeket nezegetsz.
Jo akkor neked nem kattog es nem csinalja, en egy specko 4.2-t kaptam es ez azert van
-
keyol
aktív tag
nekem nincs gondom a 4.2 vel mert még nem jött meg.yakyu van fent ,de nyoma sincs a 4.2nek, ki érti eszt?!
-
TOZ
addikt
Nekem meg nincs gondom. Használom, működik. December dolgot észre sem vettem volna, ha nem írják. A fényképes issue is alig érint (amennyi képet csinálok telefonnal, pont lesz@rom, meg amúgy is Camera360...).
Nyilván javítják. Ahol fát vannak, ott forgacs is van.Kezdem azt érezni, hogy közel járok a tökéletes mobiltelefonhoz.
Nexus én így szeretlek! :-P[ Szerkesztve ]
-
-
-
Tompo92
senior tag
Sziasztok...
Lenne egy olyan kérdésem, hogy felül a google keresőt valahogy el lehet tűntetni?Ezt csak azért kérdem mert egy kicsit beleégett a kijelzőbe és zavaró szürke háttérnél.
Egyébként úgy ahogy orvosoltam a beégést de nem szeretném ha még 1x beégne.
Emiatt szeretném eltüntetni.Ajánlom azoknak akiknek kicsit beégett a kijelző, kicsit helyrehozza a dolgot.
Feltöltöttem fullra a telefont majd betettem egy Fehér képet amit addig úgy hagytam amíg le nem merült a telefon. Ezt a Zseblámpa LED HD programmal csináltam.[ Szerkesztve ]
-
Tompo92
senior tag
Jaja agyaltam egy kicsit aztán ki is próbáltam, valamivel jobb lett már nem annyira zavaró.
A lényeg ,hogy folyamatosan világítson a kijelző, erre pedig a legjobb a zseblámpa progi az világíttatja folyamatosan a telefont amig le nem merülslice14: Csak lanucherrel lehet? Azt végképp nem akarok használni szerintem undorító
[ Szerkesztve ]
-
cassius.clay
senior tag
Sziasztok!
Nexus S-em van és azért itt teszem fel a kérdésemet, mert a Nexus S fürumban egyszerűen nem válaszolnak, már többször előfordult ez. Hogy miért azt nem tudom.
Szóval a kérdés:
ez lenne.
Előre is köszi a választ.Privát üzenetre illik válaszolni. Aki ezt elmulasztja, automatikusan tiltom
-
bajnokpityu
félisten
ma azt az infót kaptam XXLnél, hogy ugyan bolti gari,de ettől még a samu nagykerbe küldik vissza, ugyanúgy, ahogy a gyári garisok tennék.
eladó topping dac
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest