Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Nokia-lányka

    tag

    válasz Schuey #8649 üzenetére

    Szia!

    Talán tudok segíteni, mert szűk 1 hete cseréltem SE X10 miniről Galaxy Ace-re, de a családban van egy X8-as is.

    Én a Galaxy Ace-t ajánlanám. :C
    Az X8 elleni érvek:
    1. Hosszú távon nagyon lelombozó és frusztráló, hogy azért nem tudsz 2-3 nagyobb programot telepíteni, mert a belső tárhelyen kell gazdálkodnod. Nekem az X10 mininél rengeteg negatív tapasztalatom volt. Totálisan elcsigázottá tesz, amikor a gyártó játszadozik veled, hogy "igen, igen lesz multitouch, dualtouch, 2.2. vagy bármi"... és inkább kihoznak egy új telefont, a régieket meg nem frissítik. (Egyébként a családban nem is javasoltam az X8-at, de ha a rokonnak az kellett, hát legyen.)
    2. Nekem a betekintési szöge az X8-nak ugyanolyan volt, mint az X10-nek: borzalmas. Számomra kissé sötét a képernyője, nappali fényben semmit(!) nem látni a kijelzőből. (A Galaxy Ace-t is nehéz látni tűző napon, de legalább látsz belőle valamit.)

    Az X8 és Galaxy Ace szerintem ugyanolyan minőségű összeszerelésben, az X8 kamerájáról nincs tapasztalatom. (Az X10 mini kamerája talán hajszálnyival jobb, mint a Galaxy Ace-é, de ha kitapasztalod, akkor nincs gond.)

    A kérdéseidre (már amelyikhez érdemben hozzá tudok szólni):
    - Nekem bitang-gyors a Galaxy Ace wifije, az X8 (és az X10 mini) jóval lassúbb volt.
    - A GPS vicces, mert szórakoztam vele, gyalogosan, egy városban egy tér közepén állva (sehol egy felhő) közel 3 perc alatt talált műholdat. Bosszús is voltam, hogy "na ennyit az új telefonról". A minap pedig sürgősen kellett útvonal, mozgó kocsi hátsó ülésén alig 1 perc alatt nyomta a helyzetemet és az útvonalat is. Szóval végül nálam az is jól vizsgázott.
    - Ez a Samsung-Apple pereskedés kicsit magas nekem. Heves vitákat láttam erről. Személyes véleményem az, hogy a Samsung ihletet merített (és nem lopott!), az Apple pedig látva a saját eladási statisztikáit, elhúzta a kicsi száját és ráugrott az első cégre, aki veszélyezteti. Nekem a Galaxy S és az IPhone csak annyira hasonlít, mint az összes többi mai érintőképernyős mobil: nagy érintőfelület, alul 1 vagy 3 gomb, négyszögletes, hátul kamera stb. Nyilván az első az IPhone volt, de ez a per olyan, mintha az első síkképernyős tévét legyártó cég perelné az összes ma ugyanolyan tévét gyártó céget. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák