Új hozzászólás Aktív témák
-
Smoker84
tag
válasz quailstorm #33400 üzenetére
Tegnap este kiszedtem a 2 oldalú ragasztót az érintő alól,azóta hibátlan
-
Krisz79
őstag
Van 1 Ace telóm.
Miért lassulhatott be ennyire? (oké,hogy 2.ik telónak használom.)
Kb: 2 hete vettem.
Gyári: 2.3.3 van rajta.
GT-S5830.
Mikor megvettem gyári visszaállitásból kezdtem el használni.
Mit lehet vele kezdeni?
Igy ba...om ki....[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
Sanya595
senior tag
Sziasztok.
Jártam már itt.
Szóval adott egy ACE ami sima és nem "i"-s.
2.3.6.-os droid van rajta XWKT3-al.Szeretném rátenni az XPERION-V5-öt.
Hogy kezdjem el? -
törölt tag
válasz Sanya595 #33405 üzenetére
Szia!
Elvileg az 5.0.2.6. recovery is benne van a csomagban. Belépsz a gyári recoverybe és ott ha jól emlékszem apply uptade from sdcard, kiválasztod a cwm recovery-t. Rányomsz majd fel is települ. Reboot system now és visszalépsz a recoverybe ami már a CWM. Akkor innen tudod folytatni a leírtak alapján.
Szerk.: CWM 5.0.2.6.-os recovery: [link]
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Sanya595 #33413 üzenetére
Azért mondtam, hogy nagy az 1 GB, mert annyit soha nem tudsz kihasználni. Hiába látja belső memóriának a az általad létrehozott partíciót így is rakni fog egy két dolgot az eredeti helyére.
A programmal próbáld meg megcsinálni az ext3-at, mert azzal tuti biztos, hogy jó lesz. Én is azzal csináltam, mert volt amikor a recoveryvel formáztam nem ment fel az xperion mivel neki mindenképpen kell egy ext3 ha az nem jól lett megcsinálva nem települ.
-
Sanya595
senior tag
Lejárt a szerk.....mindenképp át kell tenni,mert gépen lehet csinálni.
-
-PLevi-
senior tag
válasz Sanya595 #33439 üzenetére
Van még egy megoldás!
0. Rakj fel egy CM7.2-t, ha most épp nem az van fent.
1. Csinálj egy kb. 512MB-os ext3 partíciót az SD-re. (nagyobbat felesleges)
2. Töltsd le ezt.
3. Csomagold ki, és a benne található fájt rakd rá az SD kártyára.
4. Telefonon Total Commander (Fájlrendszer gyökér) vagy Root Explorer segítségével navigálj el ide: /system/etc/init.d.
5. Másold bele a fájt amiről a hármas pontban volt szó.
6. Állítsd be a jogokat a bemásolt fájlra. Ezeket fejből nem tudom megmondani neked, de ha minden igaz akkor lesz ott (/system/etc/init.d) 5-6 másik fájl, emlékeim szerint 01;02;03... kezdettel. Nézd meg ezeknek a jogait és aszerint állítsd be.
7. Újraindítás.
8. Remélhetőleg örülni.Csak akkor kezdj hozzá, ha semmi fontos nincs a telón (vagy ha mégis akkor legyen róluk mentésed), mert nem 100%, hogy működik.
Ha esetleg nem lenne jó, akkor sincs gáz, mert van még egy (sok) hasonló tárhelynövelő script. A fentinek Amarullz a fejlesztője, ez található az Xperion-ban is. Ronin pedig nagyon tudja a dolgát, ezért ezt ajánlanám első körben.
Minimális eltérések vannak a scriptek között abban, hogy pontosan mit pakolnak át az ext-re.[ Szerkesztve ]
-
w.miki
veterán
Ismerősöm s5830-ra szeretnék visszatenni egy gyári ROM-ot, a leírás alapján, de elakadtam.
1. Nem találtam 3 file-os ROMokat, csak 1 file-osat. (S5830BUKT3_S5830SWCKS1_SWC)
2. Az Odin MIBIB download üzemmódban van, már 15 perce, és úgy tűnik nem is akar továbbmenni...
Van esetleg másik magyar nyelvű leírás, és egy megbízható, 3 file-os ROM?[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
-PLevi-
senior tag
válasz Sanya595 #33444 üzenetére
Hogy érted hogy nem csinál? Próbáld meg számítógépen, de szigorúan kártyaolvasóval, ne a telefonnal!
Alternatív kártyaolvasónak megteszi egy kompakt fényképező is (tapasztalat ), a lényeg hogy ne a telefonnal csatlakoztasd a géphez. -
Farkas86
senior tag
Én a CWM recovery-vel csináltam mindig és soha nem volt gond.
-
greenface
aktív tag
Felraktam én is a Xperion v5-öt, döbbenet gyors, praktikus és jól konfigurálható a gyári után. (évekig azt használtam).
Amivel viszont megszívtam: miután szinkronizáltam a google-ből a lementett kontaktjaimat, akkor derült ki, hogy a telszámokat ill. egyéb adatokat 'note' - ként mentette le. (Nem tudom, hogy a teló régi szoftverének v. a google-nek a hülyesége. Gondolom előbbi inkább. )
Szóval egyesével kéne több 100 számot szerkesztgetni: a telszámokat a megfelelő mezőbe kopizni.
Ha vki tud vmi egyszerűbb megoldást, ne tartsa magában...
[ Szerkesztve ]
''Mit ér az erő, ha nem a tiéd?'' - "Pénz legyen, a többit megvesszük!"
-
Farkas86
senior tag
válasz w.miki #33447 üzenetére
Lehet hibás a rom vagy a cooper.ops.
Eeket használd: Odon+cooper
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.