- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Apple asztali gépek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fujifilm X
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
Ez már a javított változat, az előtt rendszeres volt, hogy egyáltalán nem tudtad bekapcsolni a Wi-fi-t. (Bekapcsoltad, és nem történt semmi... )
Fore: Hallottam már olyan emberről, aki találkozott már olyan emberrel, aki beszélt valakivel, aki igen... Tehát a válasz: IGEN!
[ Szerkesztve ]
-
Kami11
őstag
Van egy program, ami orvosolja a problémát mégpedig az Advanced Wifi Lock. Mióta ez fenn van, nem volt SOD-om. Ajánlom!
A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
Kami11
őstag
SOD: Sleep of Death
Amikor elhagyod a wifi hatósugarát -bekapcsolt wifivel- "kifagy" a telefon. Csak a restart (a bekapcsológomb 8 másodpercig nyomvatartása), vagy aksi kivétele segít.[ Szerkesztve ]
A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
Probert75
addikt
válasz dlaccc #10784 üzenetére
Neked is leírom, mert ezek szerint nem vagytok tisztában, hogy milyen telefonotok van és olvasni sem tudtok!!
Az a baj, hogy egy Galaxy Ace-ed van. Ami alapján és amit akarsz, az pedig egy Galaxy S-re van. De egyébként egyéb különbség az nincs.
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/samsung_galaxy_note_10_pitaka_magcase_tokkal_elado/friss.html
-
Bobrooney
senior tag
válasz dlaccc #10784 üzenetére
Nem lett KO, mert semmit sem csinállt, újra indítottam és faja, viszont:
Probert75: kollégának igaza van, elsiklottam felette, és elnézést is kérek, szégyenlem magam miatta (tanulság: pálinkázva nem bütykölünk ). És az ő leírása szerint minden gond nélkül felment a 2.3.4-es droid Thanx érte
-
szumo
senior tag
válasz dlaccc #14257 üzenetére
Ne a kies-t tedd fel-le, hanem a drivert tedd fel. A kies eltávolításával a drivert is kukázod ha netán lenne, és a felrakása után a kiesben pl van olyan menüpont, hogy driver telepítése.
De inkább keress rá, itt a fórumban egy csomószor linkelték, és tedd fel a drivert magában.Kami11: Az volt az első, hogy az akksi ikont, és a többit lecseréltem. Jelentem működik.
[ Szerkesztve ]
Minden apró probléma kis türelemmel, megoldhatatlan gonddá fejleszthető!
-
dobolson
senior tag
válasz dlaccc #14254 üzenetére
Nem rég nekem is előjött ilyen hiba, hogy nem ismerte fel a telót a gép. Talán pont onnantól asszem, hogy frissítettem a kiest. Utána ledobtam az új kiest, feltettem újra önmagában a samu drivert, és jó volt. Most a egyel régebbi kies van fent a legfrisebbnél, és így minden működik.
-
kmarci25
veterán
válasz dlaccc #14266 üzenetére
Kies kukába, registry-t pucold ki, és utána tedd fel a drivert, itt vannak a linkek, ha ez sem segít, akkor sztem vidd be a szervizbe, és nézesd meg a csatlakozóját...
Driver Win XP-hez
Driver Win 7-hez"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay
- Battlefield 2042
- Windows 11
- Projektor topic
- Facebook és Messenger
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózatokról alaposan
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs