- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
porse
őstag
-
vlevi
nagyúr
" át lehetne tenni az SD-re"
Nálam a Link2SD vált be. Az 1.9-es verziója már működik 2.3.4-es android verzióval is. Az égvilágon mindent át lehet vele rakni SD-re, mert egy linket csinál, és úgy rakja át egy második partícióra. Tehát az alkalmazás észre sem veszi, hogy a /data/... könyvtár helyett máshol van. Természetesen a cache-t, és, ha szükséges az alkalmazáshoz tartozó lib-eket is átrakja.
És ami érdekes dolog, hogy amikor az SD kártyát leválasztod, akkor az android csak az első partíciót választja le, ezért az a partíció, amit a link2sd használ, megmarad. Futnak az appok, widgetek, minden.
Természetesen szívás, ha ki akarod venni a kártyát, de jó dolog, ha csak a KIES, vagy a számítógépes csatlakoztatás miat unmountolta a kártyát a telefon.
A másik dolog, hogy kell csinálni egy második partíciót a kártyán. Akinek kicsi (1-2giga) a kártyája, annak ez nem túl jó hír, de 8Gigából 1 gigát lecsippenteni nem gond.
És bármikor utólag is kivitelezhető. Linuxosok használhajták a gparted-et, akinek windowsa van, annak ajánlom az easeus partition mastert.
Én azt csináltam, hogy azt a 4-5 nagy dögöt, ami nem volt hajlandó SD-re települni, azt a link2sd-vel átlinkeltem, így most a telefon szerint 65mega szabad a belső memóriából.
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózatokról alaposan
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Synology NAS
- Mesterséges intelligencia topik
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest