- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Apple asztali gépek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fujifilm X
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Elessar67
csendes tag
Probert, Virág et. köszönöm a segítségeteket! A marketen ajánlott navi progik járnak adatforgalommal mikor használom őket?
Samsung Galaxy Ace, Galaxy S3 Mini, LG G4 Huawei Mate 20 Pro
-
-
kmarci25
veterán
válasz Elessar67 #11853 üzenetére
Ha nem akarsz warezelni, akkor a legegyszerűbb, ha a gugli naviját használod. Kicsit egyszerűbb, mint az igo és a mobilnetet is használja, viszont tudja, hogy melyik úton menyien vannak (főbb útvonalak).
Ha meg warezolni szeretnél, akkor tényleg gugli."There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
-
Probert75
addikt
Valaki meg tudja nekem mondani azt, hogy az miért van, hogy a konyhában kotyfasztott dolgokból, miért csak 1-et enged a teló feltenni? Megcsináltam még anno a köraksijelzőt. Most meg a scrorrozást akartam olyanra csinálni, hogyha a sor végére érek akkor zölden elmosódik a felső része(vagy az alsó, függően attól merre görgetek). Felteszem a zip-et az sd-re, majd recovery-ből telepítem, és láss csodát a köraksi kijelzőm meg eltűnt, visszaállt a gyárira. Ugyanez történik, ha a köraksi jelzőt teszem fel, akkor meg a scroll tűnik el.
Vagy ezt egy csomagban kell főzni a konyhán és akkor mindkettő meg marad? Ráadásul én az felső elmosódást is benne akarom hagyni a scrollozásban, de nem úgy szerkeszti meg, az hiányzik a készből. Az mitől lehet?
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/samsung_galaxy_note_10_pitaka_magcase_tokkal_elado/friss.html
-
porse
őstag
válasz Probert75 #11859 üzenetére
de ha fent van a korakksis pl akkor azokat a systemui es framework fajlokat toltsd fel ujbol a konyhaba ha hozza szeretnel adni modositast mivel azok tartalmazzak a valtoztatasokat. azaz ujbol szedd ki oket a telorol. de csinalhatod egyszerre is a konyhaba sztem.
... szerintem.
-
kiralycs
csendes tag
kellene nekem egy gyors help, nekiálltam ennek a 2. particiós dolognak, mindent megcsináltam, végén visszamásoltam a dolgaimat majd telefonon az infósávba rányomta hogy kapcsolja ki az adatátvitelt, a gép ne lássa külső meghajtónként, most azt irja ki hogy nincs benne sd kártya, régi 64megásra is ezt írja ill infósávba se tom kiválasztani hogy meghajtó legyen.
vmi 5let? -
Probert75
addikt
Értem, akkor azért cseszik el nekem egymást!!
De az még mindig nem világos, hogy a fels(alsó) elmosódás miért hiányzik a kész ZIP-ből? Csak a scroll-t cseréli ki, az effekt elmrad.[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/samsung_galaxy_note_10_pitaka_magcase_tokkal_elado/friss.html
-
kiralycs
csendes tag
igen telefonba csináltam mert a kártyaolvasóm nem simeri fel az sdhct. ne írd hogy mehet szervizbe mert már igyis magas a vérnyomásom
szerk: van itthon egy másik 4gigás kártyám, azzal még nem néztem de 2 64megással igen és 1ik sem megy, akksit kivettem ujrainditottam párszor, és ahogy irtam infó sávba sem irja ill beállitásokba sem hogy lenne kártya[ Szerkesztve ]
-
porse
őstag
válasz kiralycs #11864 üzenetére
hat nem lett volna szabad a telefont hasznalni erre.. en is vartam vele par hetet h particionalni tudjam.... de ha masik kartyat sem ismer fel akkor, nemtudom... factory reset?! uj rom?! nekem a htc-mmel sikerult uggyan ezt csinalnom... de ott nem volt lehetoseg romolni, tehat az szerviz lett.
nem tudom melyik leiras alapjan csinaltad, de sztem oda volt irva h kartyaolvasoval kell csinalni nem telefonnal.
de piszkalja torol mindent.. de marketen van program amivel menthetoek, csak hova menti ha nincs sd kartya...
nevjegyeket tedd at sim re, ott megmarad. sms eket meg nem tudom..[ Szerkesztve ]
... szerintem.
-
Probert75
addikt
válasz kiralycs #11866 üzenetére
Ha recovery-ben gyomod a resetet, akkor mindent gyalul.
De először ugyanazt a romot told fel, ami most van rajta, reset nélkül! Akkor marad a névjegy, csak alapon lesz minden.
[ Szerkesztve ]
-
-
kiralycs
csendes tag
-
Probert75
addikt
-
kiralycs
csendes tag
válasz Probert75 #11871 üzenetére
a Q5öst rakom mivel ott magyar a leírás, rem okés lesz.am mennyi ideig tart egy ilyen?
szerk: na jó elsőnek reset, nekem +felel a 2.33, semmi bajom vele és ha lehet minnél hamarabb meg akarom oldani a dolgot
ezzel csináltam: *2767*3855# mingy ujraindul, rem
[ Szerkesztve ]
-
Probert75
addikt
válasz kiralycs #11873 üzenetére
A Q6 az 5-ös frissítése és ugyanúgy kell azt is feltenni, mint a Q5-öt.
5 perc az egész! De ha el akarod veszteni a telszámaid, akkor nosza, resetelj.porse nem veszt adatot, ha nem resetel, csak romot cserél. És azon alap lesz minden.
[ Szerkesztve ]
-
Probert75
addikt
-
kiralycs
csendes tag
nem de előbb egy másik 4gigásat felismert, leválaszt majd vissza a 2 particiós 4 gigás és nem ismeri fel, most ujrainditom mert ahogy észrevettem ha megy a teló és cserélem közbe akk utána már nem látja
a 2 particiós kártyát nem veszi be sehogysem, akk marad a régi, leformázom telóba és nekiállok felrakni mindent
Probert75 és akk hogy tom ezt használni? pont azé csináltam hogy 2 partició legyen hogy többnek lássa a teló belső memóriáját, na nekiállok a Q5nek, rem felmegy simán
[ Szerkesztve ]
-
kiralycs
csendes tag
a 2particióst nem látja sehogy sem, egy másik 4 gigásat lát ill a 64 megásokat is,de ha megy a teló és kiszedem, le is választom és utána menet közbe visszarakom akk nem lát semmitse csak ha újrainditom, ez nemtom régebben igy volt e mert nem cserélgettem a kártyákat, mind1, most felrakom ezt a q5-t
-
Probert75
addikt
válasz kiralycs #11891 üzenetére
A kártyaleválasztásnak, majd felcsatlakozásnak mennie kell üzem közben is.
Mondom a Q6-ot ugyanúgy kell feltenni! De számíts rá, hogy a Kies-nek búcsút inthetsz, mert ezeket romokat nem látja.
Vagy rakd fel az általam linkelt független 2.1.1-est, majd a Kies frissíti feljebb, és akkor minden hivatalos lesz, ha minden igaz.
[ Szerkesztve ]
-
porse
őstag
válasz kiralycs #11893 üzenetére
miutan masik kartyat felismer a telefon, ezert a particionalt kartyaval van a gond....
nezd meg ha tudod masik telefonba beteszed mit csinal.
mivel rosszul lett paricionalva, telefont hasznalva olvasokent.. ketlem h a rom csere segiteni fog. a kartyat kene formatalnod.
bar az se normalias ha kiveszed a kartyat utana mast nem vesz be.. artani nem fog az ujabb rom.
szerintem.... szerintem.
-
kiralycs
csendes tag
na fentvan, a 2 particiós memkarit ne is próbáljam belerakni? v most micsi?
-
Probert75
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Facebook és Messenger
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózatokról alaposan
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Synology NAS
- Mesterséges intelligencia topik
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs