- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
-
PROHARDVER!
Összefoglaló
Samsung Galaxy A3 (2016)
Új hozzászólás Aktív témák
-
harcitomi
tag
válasz LANcelot444 #797 üzenetére
Edigitalban 90 lett akciósan, és lehet kamatmentes részletre.
-
jbl
aktív tag
válasz LANcelot444 #797 üzenetére
Én itt vettem 75-ért, 2év gari.
-
oncsi
őstag
válasz sfbalazs #785 üzenetére
Ablakos tokban tudsz hívást fogadni anélkül, hogy kinyitnád a tokot. Ébresztő is kinyomható. Sőt. Fényképezni is tudsz vele elég gyorsan. Nagyon jó a (gyári flip) tok, de kényes. Ha csak kinyitod és mint egy könyvet tartod, akkor jó, de kényelmetlen. Viszont, ha teljesen kinyitod ( visszahajtod a készülék mögé) akkor hamar megtörik a gerincen. Ráadásul nagyon zavaró ha kényes vagy a kijelzőn lévő újlenyomatokra. Maga a kijelző, a tok külső fele, meg a belső oldala is gyűjti a koszt. Viszont, nem csúszik, elegáns, tényleg védi is a telefont. Viszont csak 1x használható, mivel gyakorlatilag beleragasztod a tokba a telefont. Bár ez nem biztos, mert lehet, hogy tesznek bele több ragasztót, de én már felbontva vettem, és nem volt benne több. (A5 van, de gondolom az A3 ban is így van)
Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
Járókeret
senior tag
sziasztok.
telefon vásárlás előtt állunk párommal. lassan 3 éves ace-3 van mindkettőnknek,de sajnos elavult és már a böngészés is halál.
A3 -2016
A5 "régebbi"mindkettő 70 ezer körül van most, pár ezer ft max a különbség.
nem játszunk rajta. navigálás, böngészés.
-
[DE2JAY]
senior tag
A3(6) a jobb valasztas egyertelmuen. (Az en szempontjaim szerint).
Gangsters on the Boardwalk - Díjnyertes játékunk a Google play-en - [sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy s10e]
-
Richie86
senior tag
Sziasztok!
A mai naptól a menyasszonyom is birtokol egy ilyen szépséget. Eddig nagyon tetszik nekünk, bár még csak pár órája vettük Akinek van már vele tapasztalata: jellemző rá, hogy bizonyos idő után belassul? Párom korábbi Galaxy telefonjaival mindig ez volt a gond.
-
domojko
senior tag
Gondolom itt nem gyártói garanciás készüléket kaptál hanem bolti garit. Páromnak mi is vettünk tegnap az extreme-ben 89990 ft. Az a 15k plusz megéri a gyártói garanciát. Úgy meg főként hogy 0% thm-es részletre is meg lehet vásárolni. Nagyon jó benyomást keltő kellően masszív jól összerakott prémium megjelenésű eszköz. Öröm ránézni és kézbe venni. A home gomb feltünően lötyögős, ezt negatívnak veszem. Aida szerint exynos-al szerelt verzió. Kijelző csodálatos, rendszer pörgős gyors. Összességében pozitív a vélemény eddig.
-
Járókeret
senior tag
mi a tapasztalat? átlag használat mellett milyen hamar fogy el a 1,5gb ram? jelenlegi telefonom 1 gigás és teljesen elfogy. kicsit "félek" ettől a 1,5gb-tól.
-
mateus
senior tag
válasz Járókeret #811 üzenetére
2gb-os telóról jöttem át, semmi különbség nincs, én netezek, messenger, viber, navigáció, email megy általában, és soha nem akad, nem lassul be. Jól van optimalizálva.
Úgy voltam vele, h kipróbálom, ha nem jön be, lassú lesz stb akkor eladom, de megszerettem, nagyon minőségi, így marad amíg bírja, vagy nem jön a 2017es A3
[ Szerkesztve ]
-
domojko
senior tag
Én nem azt mondtam hogy egyikben sem lehet megbízni. Egyébként vidéken kicsit egyszerűbb. Bp-en nem a becsületesség a jellemző a sufni gsm- ekre. Csupán az ár különbözetre akartam rámutatni a szürke importos vagy egyéb helyekről beszerzett és a hivatalos helyről vásárolt készülékeknél. Mindig vannak kivételek, becsületes kereskedők. De nem ez a jellemző. Ezt mindenki maga dönti el hogy hol veszi meg a terméket. Olcsóbban ingatag garanciális feltételekkel avagy hivatalos helyről gyártói garanciával valamivel drágábban. Én specko nem fogok lemenni Bp-ről Nyíregyházára telefont vásárolni mert talán van ott egy esetleges becsületes kereskedő.
[ Szerkesztve ]
-
igor-hu
tag
válasz Járókeret #811 üzenetére
Hamar. Annyi hátránya van csak a 1.5gigának, hogy az appokat sűrűn bezárja amiket háttérbe teszel, de a push szolgáltatások memóriában tartásával nekem eddig nem volt gondom. Az üzenetek megjönnek rajta rendesen késés nélkül.
Ha nem zavar a műanyagos készülékház, akkor vegyél inkább nexus 5x-et, a 32 gigás 1 év gyártói garival 90k körül van és a kinézetét leszámítva mindenben jobb. -
manokaki
addikt
Első használatkor kicsit fura volt s7 után , de most egy nap után mintha bemelegedett volna , tökéletes.
[ Szerkesztve ]
Attila
-
mateus
senior tag
Fura ez a home gomb mizéria, nálam stabil, nem lötyög stb, a régi A3on jóval gyengébb minőségű szerintem.
-
manokaki
addikt
Én az értesitő ledet tartom furcsának ,hol jelez hol nem , nektek is ?
Attila
-
manokaki
addikt
válasz migabi24 #823 üzenetére
Én is sokat gondolkodtam rajta , mire váltsak esetleg egy s6 ujra ,de ugye gyenge az aksija ...A5 2016 , nagyobb mint az s6 vagy az s7 A7 2016 jo aksi 3GB Ram , de hatalmas és az árát nem éri meg .. De mindenkép amoledes kijelzőt akartam... Végül ez maradt , sikerült egy vadi ujat ,magyar poacra gyártott , 1 év garival , nagyon jo áron kifognom és ami még fontos fekete )
Kitudja meddig lesz meg , de tetszik az árához képest nahyon egybe van és jó ..
Attila
-
Gerinces
csendes tag
Sziasztok!
Sehogy nem tudtam két dolgot beállítani, ezekben kérek tanácsot:
1., az előző telefonnal (LG) google-ra szinkronizált névjegyeket nem menti el az eszközre.
2., nem tudok saját sms és egyéb értesítési hangot beállítani (a felkínáltak nem tetszenek). A csengőhangoknál el tudtam menteni, és használni az eddig megszokottakat.
És egy segítség, ha valakiknek jól jön: A régi telefonból jövő memóriakártyát NTFS-re kellett formázni, majd a teló még egyszer formázta magának. FAT 32-vel nem volt hajlandó formázni. -
mert_csokis
senior tag
Sziasztok!
Boltban nézegettem az új A3-ast, és miután elindítottam
a fényképezőt, furcsa volt, hogy nincs fókusznégyzet a képernyő
közepén. Azt elő lehet hozni valahogy, vagy ma már nem divat?
Egy hat éves Galaxy S1-est készülök leváltani.
Megszoktam a fókuszálást segítő négyzetet.Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
Gerinces
csendes tag
válasz harcitomi #830 üzenetére
Szia!
Mivel nem vagyok egy android szakértő, azt gondoltam, hogy a google használathoz kell a mobilnet, vagy wifi. Ha ezek nincsenek, és valami közbejön, nincsenek meg a kontaktjaim. A másik gondom, hogy bár ez egy frissebb oprendszer, mégis kevesebb a beállítási lehetőség. Az előző Lg f5-ösömet sokkal jobban lehetett finomhangolni, testre szabni. Pl itt még a szundi idejét sem lehet beállítani, 5 perc és kész! Vagy amit említettem már, értesítési hang adott, csak listából cserélhető.
-
Venn
tag
válasz mert_csokis #831 üzenetére
oda böksz a képernyőn ahová fókuszálni szeretnél egy kör jelenik, ez van kocka helyett
-
Veron
addikt
hello.
térerővel hogy álltok, nem gyenge a rádióvétel nálatok? nekem sokszor csak 2esen áll, ahol másnak, mas típussal többet mutat."Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
Bazs1981
aktív tag
Sziasztok!
Véleményeteket szeretném kérni: pofára ejtettem az LG G3-as telómat és most az A3 2016-ot néztem ki helyette, nem kell már akkora lapát telefon és az lenne az egyetlen kérdésem, hogy az A3 sebességben vajon nagyon elmarad a G3-tól? Annak a sebessége nekem tökéletesen elég volt, ha tudja ez is azt akkor nem variálok tovább! Köszönöm a véleményeket!
-
manokaki
addikt
válasz Bazs1981 #836 üzenetére
én Samu S7-ről váltottam és nincs vele gondom , egy picit féltem a szabad Ram-tól ,de azzal is nagyon jól bánik , az akksi-ról nem is beszélve , az is hozza azt amit az S7 sőt még jobb is .. G3-at már régen használtam ,de szerintem nem fogod megbánni , főleg ha az ár érték tudás arányt nézzük , persze nem a ledrágább helyen kell megvenni
egy dolgot kell megszokni a 4.7" -es kijelzőt , de talán pont emiatt is váasztottam ezt és nem az A5 2016-ot ..
[ Szerkesztve ]
Attila
-
Harkovz
aktív tag
A kamera LED bármelyik program PL.viber értesítésnél tud villogni?És a felvételkori rezgő jelzés is tudja ezt?
-
Járókeret
senior tag
sziasztok. ismét kérdezek.
az S4 mennyivel lenne jobb választás mint az A3 ? azt látom,hogy erősebb "gép", de régebbi is, illetve sokat olvastam,hogy nagyon gagyi a burkolata az S4-nek.
lehet,hogy még beleférne egy A5 2016 is a keretbe, a kérdés,hogy mennyivel jobb döntés?a használat még mindig átlagos: internet,facebook,gps.
max 5" amit még el tudok viselni.
-
Gerinces
csendes tag
Szia!
Köszönöm a válaszod! Bár szakértő nem vagyok, egy menürendszer kínálta lehetőségekkel elbírok. Ahogy belakom a telefont, egyre több dologra derül fény. Amúgy tetszik, jó telefon. Telenoros egyébként.
Tehát: A kontaktok ott vannak, szinkronizáltam a 8.9-es tabommal is. Ám a névjegyek némelyikénél kettőz, de úgy, hogy az néhány névjegyben a tel.számot 06201234567-ként és 062-012-4567-ként is megjeleníti , plusz e-mail cím, ha van. Az eredeti telefonkönyvben nem így voltak elmentve. Persze van, hogy gmail-os címeket is megjelenít ugyanazon a néven. Nem találtam meg a választási lehetőséget, hogy csak telefonszámos névjegyeket mutasson. A telón az eszköz opciót jelöltem be. A többit is próbálgattam persze.
A hangbeállításoknál pedig az értesítési hangoknál nem ajánlja fel a "saját" lehetőséget. A csengőhangnál viszont igen, ott a pluszjel és a csengőhang hozzáadása opció.
Az ébresztésnél hiába fordítom le, nem hallgat el, nincs szundi választás módosítás (5 perc és kész). Persze le tudok tölteni egy ébresztő appot, csak hát...
Ja és örültem volna egy szép analóg óraképnek is, de hát majd ilyet is keresek.
Üdv! -
Veron
addikt
Ma használtam a GPS és Google mapsot, és jó pár órával utána (lehet nincs köze hozzá), leesett a hálózatról a telefon. Valaki tapasztalta már, hogy csak úgy, látszólag ok nélkül eldobja a hálózatot?
Járókeret: Nekem S4 mini volt előtte és ég és föld a két telefon. Az előző bár könnyebb volt, rosszabb anyagokból volt megépítve, állandóan és gyorsan lemerült, és lassabb is volt.
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
ruskop
senior tag
válasz Gerinces #840 üzenetére
Névjegyek: Belépsz a névjegyzékbe majd a jobb felső sarokban ott van az egyebek menü. Azon belül beállítások. Ott láthatóvá válik a megjelenítendő névjegyek. Ott tudod beállítani, hogy mit akarsz látni és mit nem.
Értesítési hang: Beállítások-Hangok és értesítések-Csengőhangok és hangok - Üzenetek értesítései. Itt tudod beállítani a saját hangot. Persze mindez előtt a saját hangot az eszköz notifications mappájába kell másolnod. -
Gerinces
csendes tag
Szia és újra köszi!
A névjegyeknél huncut mód, azokat a beállításokat, melyeket kerestem, nem a főmenüben, az általános beállításoknál találtam meg - ahol kerestem - hanem egy-egy névjegynél külön lehetett beállítani. így kicsit logikátlan nekem. A különböző számformátumoknak pedig az az oka, hogy ugyanazt a számot berakta valamiért mobil, és otthoni címkébe.
A "notifications mappa" nagyon jó tanács volt, nem tudtam erről, minden úgy működik, ahogy szerettem volna!
Analóg órát hiába raktam fel, kicsi widgetként mutatta csak, vagy az egész kijelzőt elfoglalta egyedüli információként, így hát leszedtem.
Jó telefon, szoknom kell, nem bántam meg, hogy megvettem, de az LG rendszere számomra emberbarátibb volt.
Még egyszer köszi! -
tomaszem
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok abban segíteni, hogy a névjegyeket hogyan tudom párosítani a Facebook ismerősökkel hogy az ottani képeket és egyéb adatokat egyesítse a rendszer ? Előtte Blackberry telefonon ez automatikusan ment itt van erre lehetőség ?
-
Tuomas
addikt
válasz tomaszem #844 üzenetére
Szia!
Naptáradatokat pl S tervezővel fiók hozzáadása menüpontban, a névjegyeket pedig messenger alkalmazással az emberek menüpont alatt van egy névjegyek szinkronizálása pont.
Ha nem használsz messengert, akkor van a fb alkalmazásban a beállításoknál egy olyan, hogy névjegyek folyamatos feltöltése, tippre ez lenne az.We were here
-
tomaszem
csendes tag
-
Tuomas
addikt
válasz tomaszem #846 üzenetére
Kell idő, meg a névjegyzékben nézd meg azt, hogy az egyebek -> beállítások menüpontnál a megjelenítendő névjegyeknél ki van-e választva? Itt tudsz egyedi szabályt alkotni (testreszabott lista), ha pl. a többi fiókodból nem szeretnéd megjeleníteni.
Egyébként van olyasmi is, hogy ha jól emlékszem, hogy csak a telefonszámos névjegyeket jelenítse meg, csak ezt most nem találtam meg hol van, de az is lehet, hogy rosszul emlékszem[ Szerkesztve ]
We were here
-
GEPESZ66
veterán
Va-e valakinek arról információja, hogy a régi A3 mikor lesz már kifutó modell a Telekom-nál (ott dolgozik)?
Addig nem tudom az újabbat kérni céges telefonnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Elektromos autók - motorok
- Bestbuy játékok
- Milyen TV-t vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Öregszem
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Óra topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest