- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- BIOS frissítés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
-
PROHARDVER!
Összefoglaló
Samsung Galaxy A3 (2016)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
Nálam sincs semmi hiba a gombokkal. Egyből működik ahogy oda érintem az ujjam. Mondjuk én fix állandó világításra tettem, én így szeretem. Egyébként még nem világított, én is mellényomtam néha. Egyébként emelkedő csengőhangot nem lehet beállítani? én nem találtam ilyet. török 6.0.1-en vagyok, 5.1.1-en nem is néztem, nem sokáig volt fent. Egyébként szuper kis teló ez. Egyenlőre üveg-fólia tok nélkül használom, tokot semmiképp nem akarok, előlap szerintem jól bírja, samsungok eddig is jól bírták nekem, egyiken sem volt üveg-fólia, és karcmentesen adtam el mindet. Viszont hátlapot nem tudom hogy bírja. dbrand vagy valami hasonló nincs rá hátulra? Ja ha kicsit gyorsítani akartok, akkor a fejlesztői beállításokban csak az áttünésanimáció skálázását vegyétek le 0.5-re, és kicsit pörgősebb lesz az animáció, de ugyanúgy látványos marad.
If a second or you are the first to lose.
-
Probert75
addikt
válasz GEPESZ66 #2006 üzenetére
Akkor nekem miért az telepíthető? Látom a 2-es verziót is. Nem tudom mi lehet a különbség.
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/samsung_galaxy_note_10_pitaka_magcase_tokkal_elado/friss.html
-
huszar90
aktív tag
Sziasztok!
Van egy kis problémám. A feleségem a3-asa bedöglött. Ma berakta ultratakarékos üzemmódba és a képernyő elfeketedett nem hozta be a szokásos ikonokat. Csak a kikapcsolás gombra reagált. Mikor újra indítottam volna, nem akar bebootolni. A samsung felirat villog végtelenségig. A telefon gyári függő t-mobilos szoftver van, sose volt hozzá piszkálva, csak telefonálásra, chat-elésre használta. Mit tudok ilyenkor csinálni?
-
Veron
addikt
válasz Humbucker #1982 üzenetére
Nálam a gomb előbb felvillan majd egy kis késéssel dobja fel az alkalmazásváltó az ablakokat. Kb. Fél mp késés van benne, mire megtörténik amit akarsz.
A vissza nyíl egyből reagál. De ezt inkább feature-nek, mint bugnak gondolom.[ Szerkesztve ]
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
nagyúr
Évek óta minden új telómnál, meg az ismerőseimnek a telójánál is az első dolgom, hogy leveszem az animációkat 0,5-re. A felhasználói élmény rögtön lép egy fél kategóriát felfelé.
Ezen a telón amúgy az eredeti animációk szerintem furcsán nyúlósak, esetleg ez is okozhatja, hogy érzésre késnek az érintőgombok. A fólia pedig azt, hogy erősebb nyomás kell, hogy érzékeljen a gomb. Túl száraz bőr is okozhat ilyet.
Most jut eszembe, nekem a home gombbal ébresztésnél jelentkezik ez a késés, ha túl mélyen alszik a telefon, néha 2mp is eltelik, mire végig tudom húzni a ujjam, hogy feloldjam a kijelzőt. Engem ez bosszant, mert az előző telómnál a gombnyomástól számítva 0.5mp alatt már a launcherben voltam.[ Szerkesztve ]
-
h65535
tag
Az érintőgombok, mint a kijelző is kapacitív. Nem attól függ milyen erősen nyomod... Azzal csak tönkre teszed ha neki állsz erővel nyomkodni.
Egy korábbi cikkből:
A kapacitív panelek működése egészen eltérő: itt a kijelzőt takaró plexi vagy üveglap alatt egy rácsos szerkezetű vezető réteget helyeznek el, mely egy elektromos mezőt alakít ki maga fölött, ami értelemszerűen "átlóg" a plexin/üvegen is. Mikor ujjunkkal hozzáértünk a kijelzőhöz, gyakorlatilag töltést vezetünk el ettől a tértől, melynek pozícióját a készülék szintén képes érzékelni. Ebből valószínűleg mindenki számára egyértelműen egyértelmű, hogy a hagyományos érintőceruzák és a körmök miért nem használhatók az efféle, egyébként kiváló képminőséget biztosító, a több ujjas kezelést (multi-touch) is támogató kijelzőkön.
-
h65535
tag
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Nézzük csak: minden kapacitív érintőkijelző gyárilag kalibrálva van, hogy mekkora távolságból érzékeljen. Ha az érintés gyenge, az ujjad kis felületen érintkezik az üveggel. Ha erősen nyomod, az ujjad rálapul az üvegre, így nagyobb felületen érintkezik. Touchpadot ha használtál életedben, ami ugyanígy működik, be is lehet állítani, hogy ha a csuklóddal érsz hozzá, ne vegye figyelembe.
Ha érzékenyebbre kalibrálják, akkor már érintés nélkül is tudja, hol jár az ujjad az üveg fölött, ebből lesz a 3D touch, meg a kesztyűs üzemmód, ahol ugye 1-2mm rés/textil/bőr van az ujjad és az üveg közt.
Ha kevésbé érzékeny, elég egy rosszabb minőségű fólia, hogy erősebben kelljen nyomni ahhoz, hogy az ujjad a beállított távolságra kerüljön az üvegtől.
Az egész rendszer működése függ az ujjad és a levegő vezetőképességétől, sivatagban 0% páratartalom mellett például nem lehet kapacitív érintőkijelzőt használni.
Mint láthatod többet tudok a témáról, mint te, aki 2 perce gugliztál utána először, hogy engem kioktass...[ Szerkesztve ]
-
Probert75
addikt
válasz GEPESZ66 #2022 üzenetére
Szép a mai 13 rom felhozatal! Előbb-utóbb csak lesz magyar is.
https://hardverapro.hu/apro/samsung_galaxy_note_10_pitaka_magcase_tokkal_elado/friss.html
-
vieri2000
tag
Szeretném megkérdezni hogy mit takar hogy az sd kártyára nem lehet telepíteni? Mi a jelentősége a készülék használatakor.
Magába foglalja esetleg egy másik pl navigációs rendszert nem lehet akkor a telóra feltenni?
köszi a válaszokat. -
nagyúr
Mivel járna? Ki is kapcsolhatod teljesen. Legfeljebb néha, amikor valóban több időbe telik a telónak vmi feladat elvégzése, pl. ablak vagy menü megnyitása, váltás appok közt, stb., akkor te csillivilli animáció helyett egy nagy megakadást látsz. Mert hogy ugye az animáció ezek elkendőzésére szolgál. iOs-en is.
-
Veron
addikt
Szerintem nem volt kioktató, csak leírta hogyan működik a kapacitív kijelző. És csak valós dolgokat állított.
Amúgy szerintem sem függ a nyomás erősségétől. Akármilyen kis felületen nyúlsz be a ektromos térbe, működnie kell. A kalibrálás azt határozza meg -ahogy Te is írtad -, hogy milyen messziről érzékel és nem azt, hogy mekkora felületen."Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
nagyúr
-
cole16
csendes tag
Szerintetek a 2017-es A3 miben fog különbözni az ideitől? A 2GB RAM szerintem biztosra vehető, de méretben, megjelenésben várható változás? Mondjuk attól nem tartok, hogy kisebb lenne.
-
negro
őstag
Mivel januarban jotte ez ki , illetve a tesok A5, A7 ugyan igy nez ki, ergo komplett termek palettat fed le ez a dizajn ezert ketlem 1 eves palya futasa lenne.
Ha neked 2GB kell meg nagyobb meret ott az A5. Tok felesleges lenne a Samsungnak 4 honap mulva uj teloval kijonni. A regi A3-at muszaj volt valtani mert ahogy neztem az ehez kepest nevetsegesen gagyi telefon. Ez viszont minosegben, kinezteben, anyag hasznalat olyan mint az A7 hazon belul vagy akar egy S6(7). Testveremnek S6 Edge van es melle rakva komolyan ez jobban nez ki. Mikor mutatattam masnak azt mondtak olyan mint egy iPhone 6, minosegre, meretre meg plane.
Egy szo mint szaz en 1000% -ra veszem ujabb A3-ra 2018 januarig varnod kell.
''A kreativitás kulcsa abban rejlik, hogy tudod, hogy rejtsd el forrásaid''
-
iMagic7
tag
Valaki talált már jó kijelzo üveget? Mert eddig az összes amit próbáltam nem tapad le a széleken.... tudom a 2,5d miatt de máshol is meg tudták oldani ,gondolom akkor itt is lehet találni megfelelő fóliát, mert igényli. ...hiába a gg4, pár hajszalkarc már lett rajta 4 hét alatt is
-
cole16
csendes tag
-
nagyúr
Biztosra veheted, hogy lesz A3 (7) még idén decemberben. Ha nem az erdőben éltél az elmúlt években, akkor ismerned kell a samsung üzletpolitikáját.
cole16: enyém is hajszálkarcos, direkt napfényben, ha úgy tartom, akkor látszik. Kicsit zavar, de csak a tudat, hogy karcos. Egyik karc sem látszik, fénytörést sem okoznak, így gyakorlatilag mondhatom, hogy a karcálló üveg ellátja a feladatát. Nyilván, ha zafír üveg lenne, nem lenne rajta hajszálkarc sem (én mondjuk ezt sem tudom elhinni), de ez van. Ezért nem fogok fóliával szenvedni.
[ Szerkesztve ]
-
mateus
senior tag
Én meg azt kétlem, hogy ne adna ki a Samsung minden évben egy utódot
Főleg, hogy már vannak hírek az A7 2017-ről, szóval tuti, hogy lesz utód.Mindig van mit javítani egy adott telón, ezen is tudnak, attól függetlenül, hogy nekem vagy neked bőven elég.
Lehetne pl. 2 GB RAM (vagy akár több), a mai világban ez már alap az alsó kategóriában is, akkor optikai képstabilizátor stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest