- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
-
PROHARDVER!
Összefoglaló
Samsung Galaxy A3 (2016)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Probert75
addikt
Ezt a hozzászólást nem igazán értem!
Leírtam a hibát és azt is, hogy nem tudom, hogy ezen beállítás nem találása okozhatja e?Ha screenshotot hiányolnád, azt is adtam!
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/samsung_galaxy_note_10_pitaka_magcase_tokkal_elado/friss.html
-
Probert75
addikt
Azt már előre elmondhatom, hogy azt a beállítást nem kellett volna megvenni, ami fixen állandóan engedi megjeleníteni a zárképernyőn. Az kibaxottul eszi az aksit! Kb. 15-18%-ot evett egy nap alatt.
https://hardverapro.hu/apro/samsung_galaxy_note_10_pitaka_magcase_tokkal_elado/friss.html
-
GEPESZ66
veterán
Érdekes, hogy még ide sem került fel a TMH ROM!?
Jöhetne már a XEH is!
[link] -
zozinho
csendes tag
Na kiderült mi volt a baj.
Hát kérnémszépen 1.55-ös volt a töltőfej, így ha nagyon alámerült a feszültség nem igazán töltött.
Minimum 2A-s kapacitású kell, nincs mese, 20-30 % alatt csak kikapcsolt állapotban veszi fel az energiát a régi, de lett egy 2-es ami már teketória nélkül viszi keményen be az áramot.
Kitakarítottam a csatlakozót, mert a kontakt hiánya is bezavarhatott.
Azóta klappol az A3 energiaellátása. -
GEPESZ66
veterán
S7-nél a TMH ROM mellett a XEH-en is van VoLTE.
Kíváncsi leszek, hogy itt lesz-e a XEH ROM-on. -
Markizmark
addikt
-
GEPESZ66
veterán
válasz Markizmark #5012 üzenetére
Aki felrakta a TMH-s romot, annál vajon működik-e a VoLTE?
-
consono
nagyúr
-
khorvat
senior tag
HI!
A3 2016-on nem működik az érintőképernyő, de az alsó HOME gomb és a MENÜ és VISSZA érintőgombok igen. Mi okozhatja a problémát érdemes lehet javítással próbálkozni?
Érintőpanel csere lehet segítene vagy az biztos nem itt csak a komplett LCD kijelző csere a megoldás?
Esetleg előfordulhat, hogy csak vmi kábel csúszott szét vagy kontaktol, vagy ez felejtős mert akkor az alsó gombok se kellene hogy működjenek?
-
khorvat
senior tag
Recoveryből most csináltam egy FR-t de a helyzet változatlan, továbbra sem érzékeli a képernyő az érintéseket, akkor ez hardveres hiba lesz.
Szerviz nem pálya ezt már komplett kijelzőcserével nem gazdaságos javítani 40ezerért.
Kérdés, hogy érdemes-e 5ezerből kihozni egy érintőpanel cserét amit magamnak megcsinálok vagy az tuti nem segít, mert nincs fizikai sérülése az érintőpanelnek így nem az lesz a rossz, hanem maga a kijelző ami nem érzékeli az érintéseket?Sajnálnám szétbombázni így még mobil hotspotnak pl. használható azért!
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
Szerintem az en voltam, "csak" 30-ert.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
nagyúr
válasz Bjørgersson #5019 üzenetére
Jaja, tényleg, rosszul emlékeztem, csak fáradt voltam visszakeresni. Mivel te futottál pár kört az ügy érdekében, szerintem írd le, hol csináltattad meg, 30ért úgyse kapni ilyen minőségű telefont.
-
GEPESZ66
veterán
A TMH-s ROM után mikor jöhet a XEH?
-
Markizmark
addikt
válasz GEPESZ66 #5013 üzenetére
Működik, de ezt számonként aktiválja a Telekom, minden nap végigmennek egy számlistán és az arra alkalmas készülékeken engedélyezik. Kipróbáltuk, működik, hívás közben is marad 4G-n és lehet netezni.
(#5022): Sokára, de tegnap leírtam, hogy miért.
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
GEPESZ66
veterán
válasz Markizmark #5023 üzenetére
A Telekom-os szoftverben sok szolgáltatói hülyeség van plusszban hozzácsapva?
A Telekom-os bekapcsoló hang nem igazán zavarna.
Azt mondta az informatika, hogy tudja aktiváltatni majd a VoLTE-t.
Viszont lehet, hogy itt is lesz a XEH-ban ez a lehetőség, úgy mint az S7-nél.
Ha lesz, akkor érdemesebb talán várni a függetlenre.
A független, vagy a szolgáltatói szokott több biztonsági frissítést kapni? -
Markizmark
addikt
-
GEPESZ66
veterán
válasz Markizmark #5025 üzenetére
A Samfirm megtalálja már a TMH ROM-ot?
-
viiick1899
csendes tag
Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni.. sikerült pofára ejtenem a telefont, összetört a kijelző, ami még félig látszik viszont a pinkódom már nem tudom beírni alul már nem érzékel, és teljesen fekete.. mivel 40%ban telefonra 60% ban az sdre mentettem a képeket így érdekelne, hogy van-e lehetőségem így bekapcsolt állapotban lementenem a telefonról a telefon memóriáján lévő képeim??
-
Bjørgersson
félisten
válasz viiick1899 #5027 üzenetére
Mondjuk az adatkabellel, amit adtak hozza, meg egy szamitogeppel?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
CJ3
senior tag
Hát befrissítettem 7.0 ra a névjegyzékem össze vissza kutyulta hogyan tudom átállítani ABC.be valaki írja meg pls....vagy az előző Android verziót visszaállítani esetleg?
Crypto
-
Bjørgersson
félisten
Samsung Experience Store-ban, par ora alatt megvolt. A gond csak annyi, hogy keves helyen van az orszagban.
-
CJ3
senior tag
Mit kutyultak ezek itt össze az egyenlegem nem tudom megnézni mert nem támogatja ez a retek ......
Hogy lehet visszaállítani az előző androidot ez egy fos pedig ritka h ilyet mondok.
Samsug A3 2016 om van
Melyik 6 osat szedjem ami jó ehhez is akkor?
[ Szerkesztve ]
Crypto
-
Probert75
addikt
-
viiick1899
csendes tag
válasz Bjørgersson #5028 üzenetére
És hogyan ha használhatatlan a kijelző? tegnap este történt, akkor a bal széle és az alja volt egy centis sávba elszineződve de reagált mindenre, ma reggelre lemerült, be tudom kapcsolni, de a pinkódom már nem tudom beírni mert 70%ban elsötétedett a kijelző..... ötlet?
Pluszban érdekelne, hogy van-e itt a fórumon olyan aki vállal kijelző cserét? nyugodtan írjon privátban..
[ Szerkesztve ]
-
Probert75
addikt
Ez a legfrissebb 6-os onnan. De úgy tudom nem lehet downgrade-elni.
-
Probert75
addikt
válasz szemesi69 #5042 üzenetére
Őneki kellett volna írni! Én nem akarok 7-est, maradok a 6.0.1.-nél. Vodás ismerősömnek is reggel jött a 7-es, de ő sem lát változást. Megnéztem neki a futó alkalmazásoknál, hogy mennyi ramot eszik vagy jobb lett e, de ugyanannyi, mint nekem a 6-oson.
-
nagyúr
válasz viiick1899 #5040 üzenetére
Olvass vissza egy oldalt kijelzőcsere ügyben...
Van otg kábeled? Akkor egy usb billentyűzettel vagy egérrel tudod működtetni. Amúgy meg ha repülő módba teszed (pl ha a pin kérő oldalról kilépsz vissza gombbal, vagy az értesítési sávról, ami elvileg még működik) akkor is gépre tudod kötni usb-vel. De ha kipróbáltad volna, míg a választ várod, már te is tudnád.
-
-
Probert75
addikt
válasz viiick1899 #5046 üzenetére
De ha fekete a kijelző bekapcsolt állapotban, akkor már mindegy.
-
nagyúr
válasz viiick1899 #5046 üzenetére
Akkor is gépre kellene tudnod dugni, nem értem miért nem sikerül. Korábban sosem volt még gépre dugva?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest