- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Monitor hiba topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz Szimmanó #410 üzenetére
1. Számos kérdésre ad választ
2. "Ami aggaszt: az első napon a telepítések miatt kb. 90 GB adatmennyiség írása történt meg, az SSDOK tool szerint a Wear Level Count már 6 óra használat után 98 / 100.
Ugyanez a Sentinelben és a Crystal DiskMarkban 14-es érték."
14-es érték nem lehet. Ha nem vagy tisztában a SMART adatok jelentésével, akkor ne vonj le belőle következtetést, mert abból születnek az ilyen butaságok, mint 1hogy 4-en van az MWI egy új meghajtón...
Hard Disk Sentinel-el kell ránézni a meghajtóra és a szöveges értékelést elolvasni, nem pedig a SMART adatokat megpróbálni értelmezni...A 100/98 az a már-már megszokottá váló Samsung FW bug(legalábbis én annak tartom). Amire eddig ráhúztam ezt az új FW-t, ott mindegyik esetben vagy 1-el csökkentette az MWI értékét (új meghajtókról van szó minden esetben), vagy 98-ra állította...
Majd javítják, ha akarják, ha meg nem, nekem úgy is jó, egy biztos: ha a progim 98-t jelenít meg, akkor az MWI 98-on is áll. (ez nem jelenti viszont azt, hogy az SSD egészségi állapota ne lenne kiváló, mert a progim nem elemzi/értelmezi/hasonlítja össze stb a teljes SMART infó értékeit, ergo nem egészségi állapotot közöl. Ahhoz Hard Disk Sentinel kell.)[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
Új hozzászólás Aktív témák
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Napelem
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen monitort vegyek?
- Windows 11
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Tea
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest