Hirdetés

2019. augusztus 20., kedd

Hozzászólások

(#1) aram01


aram01
(nagyúr)

leszedjem egy 6200-es hez? érdemes?

Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...

(#2) aram01 válasza aram01 (#1) üzenetére


aram01
(nagyúr)

persze hogy nem, lefrissítettem és amikor megnyitom a böngészőt (chrome) újraindul a gép, eljátszotta vagy 5x. Vissza raktam az előzőre,és most jó.Ennyit erről.

Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...

(#3) Sifre válasza aram01 (#1) üzenetére


Sifre
(aktív tag)

Nem szeretnék összeesküvés-elméletet gyártani a tervezett tönkretételről, de én biztonsági okokból nem rakok fel a GTX260-hoz 300 feletti forceware-t. Eddig az összes ilyen driver terhelés alatt időnként "megfordítja" a ventilátorvezérlést és minél jobban melegszik a kártya annál lejjebb veszi a fordulatszámot. Roppant vicces amikor az akadozásból veszem csak észre (fejhalgatóval játszok) hogy éppen 103 fokos a GPU és 30%-on megy a venti. Játékból kilépés után meg szépen felemeli 60%-ra.

Szóval maradok a biztonsági résnél inkább.

[ Szerkesztve ]

Nokia 8

(#4) MongolZ


MongolZ
(addikt)

"csak akkor lesz elérhető új driver a régi kártyákhoz, ha valami hibát kell javítani"

... és még az AMD legacy drivereit szidták...

(#5) quailstorm válasza Sifre (#3) üzenetére


quailstorm
(veterán)

Emiatt én is elégettem már egy 8800GT-t...
Viszont a teljesítményfokozás miatt mindig felrakom a legújabbat, nem értem hogy tudsz megragadni a kőkori drivernél, de nem szólok bele.
EVGA Precisionnel, előre beállított manuális értékekkel szabályzom a fordulatszámot, úgy jó. Na meg Zalman, 45um. A 8800GT is zalman volt, csak 66um, és melegedett mint állat, 105°c-nál szállt el, büdös volt, és 2D ment, ezért megvették, de nem találtam hogy mit kéne cserélni.

(#6) aram01 válasza quailstorm (#5) üzenetére


aram01
(nagyúr)

ez az új jó neked?

Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...

(#7) quailstorm válasza MongolZ (#4) üzenetére


quailstorm
(veterán)

Nem vagyok egy AMD-s, de most néztem utána, tudomásom szerint az ATi HD 2000 széria Win8 támogatott, mint leggyengébb, ami 2006-2007-et, DX10-et jelent, ehhez képest az nVidia a GeForce 6000-hez még ad támogatást, ami 2004-2005-ös széria, és DX9-ces. Most akkor mi van az AMD legacy drivereivel? Az hogy nincs.
nVidiánál a 8000 még aktív státuszban van és az 2006-ban kezdődött, mondjuk 2008-ban véget ért. Az ekkor készült ATik már legacy státuszban vannak... Erről ennyit.
(#6) aram01: sajnálom de GTS450-em van, apámnak meg még mindig FX5200, de szívesen vennék abba egy 6600GT-t. Szóval nem tudom. Csak azt hogy 3 OS-t használok ami Windows: XP-Vista-7, meg ott az Ubuntu ahol meg a betat telepítem. Mindig azonnal a legfrissebb drivert felrakom ahogy kijön, és sose semmi bajom nem volt, csak jobb lett a teljesítmény, leginkább linuxon, de az egyik nem túl régi nV driver metro 2033 optimalizált volt, megéreztem. Linuxon is manuálisan tekerem a ventit.

[ Szerkesztve ]

(#8) Puma K válasza Sifre (#3) üzenetére


Puma K
(veterán)

MSI Afterburner

Nem csak MSI kártyákhoz használható!

"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘

(#9) FLATRONW válasza quailstorm (#7) üzenetére


FLATRONW
(őstag)
LOGOUT blog (1)

Úgy van ahogy mondod. Az Nvidia az első generációs directx10-es kártyákhoz is még ad normális támogatást, míg az AMD már a 3. generációs directx10-es kártyáihoz sem (pedig mindig az van mondva, hogy ők nemcsak jelennek haenm a jövőnek is fejlesztenek ami által időtállóbak lesznek a kártyái). Számomra ebből az derül ki, hogy jobb az Nvidia terméktámogatása.

(#3) Sifre - csak azt tudom én is tanácsolni, amit előttem írtak, ne használd az automatikus ventilátorvezérlést (én sohasem használtam)

(#10) aram01 válasza quailstorm (#7) üzenetére


aram01
(nagyúr)

eddig nekem is jók voltak a frissítések,de ez :(

Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...

(#11) quailstorm válasza Puma K (#8) üzenetére


quailstorm
(veterán)

Nemrég végigpróbáltam az összes tuning kitet. Van a driverbe ezáltal nV vezérlőpultba épített, a gigabyte-nak is van valami szarja, de nem és nem. Nincs jobb mint az EVGA Precision, mert csak az működik rendesen, és áttekinthető a kezelőfelülete. Ezen kívül az összes egyre épül, a gyári nVidiásra, szóval nagy gond nem lehet(felületén látszik a 2-es precisionnek nagyon). 3.0.6 precision már a GPU feszültséget is írja, igaz változtatni nem tudom, de látom ahogy mászkál.
Régebbi pre 8800-hoz ajánlott a régi precision is, de akár már a GTS250-előttihez is mint. Menni fog, lévén amikor kezdtem, még nem volt a 3, de GTS450-em volt. Viszont állítólag nem jó az újnak a visszafele kompatibilitása.
2.1.2: 4shared guru3d
3.0.6
(#10) aram01: nem állítom hogy nem tudnak hibázni, de akkor lépj kapcsolatba a supporttal. Főleg egy ilyen biztonsági rés miatt, ott jönnek be a gépedbe ahol nem számítod. Windowsnál is nagyon igaz hogy hiába van csúcs irtód(NOD32), ha nem frissíted a Windows-t, véged.
Vagy majd egyszer kijavítják, ha nem egyedi eset.

(#12) aram01 válasza quailstorm (#11) üzenetére


aram01
(nagyúr)

szoktam frissíteni a wint is

Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...

(#13) Puma K válasza quailstorm (#11) üzenetére


Puma K
(veterán)

Én meg anno a gyárilag legjobban tuningolt Gigabyte GTX275-tel próbáltam az EVGA Precision-t, de nem akart működni, így letöröltem majd felraktam helyette az MSI Afterburner-t és azzal rendesen ment a ventiszabályzás amit az EVGA Precision nem akart megcsinálni mert mindig "elfelejtett".

"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘

(#14) quailstorm válasza Puma K (#13) üzenetére


quailstorm
(veterán)

Dejó, akkor ezt se lehet általánosítani?
Vagy esetleg nem jöttél rá a jobbkatt, duplakatt meg preset-ekkel való mentésre, mert nem olyan egyszerű...
(#12) aram01: ez csak a sebezhetőségnek szólt, de ha nem megy, nem erőltetem, majd lesz eredmény. Esetleg support? 1 héten belül válaszolhatnak is, ha nincs visszajelzés, vagy kevesebb, akkor meg később jön ki a fix fixe.

[ Szerkesztve ]

(#15) aram01 válasza quailstorm (#14) üzenetére


aram01
(nagyúr)

nem fontos,nem a "főgépemet" érinti,marad a 6.14.13.681,nekem ez bevált

Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...

(#16) Sifre


Sifre
(aktív tag)

Köszi a tanácsokat, próbáltam az Afterburnert és az EVGA Precisiont is, de manuálisan szabályozva is fordított volt a szabályzás.

Ha felraktam 100%-ra, egyből leesett a fordulatszám a minimumra (30%), ha 30%-ot állítottam akkor felment 70%-ra.

Használna a fene kőkori drivert, de rá vagyok kényszerítve.

Nokia 8

(#17) quailstorm válasza Sifre (#16) üzenetére


quailstorm
(veterán)

Akkor gyanítom valami egyedi gyártói hűtő van a kártyádon. De ha következetesen fordított, akkor presetekkel, vagy manuálisan tudsz vele bánni. Úgy meg nem kell a régi driver. Miféle kártyád van?

(#18) Sifre válasza quailstorm (#17) üzenetére


Sifre
(aktív tag)

Ilyen.

Az a bajom, hogy nem állandóan fordított. Bekapcsolom a gépet, elindítok egy játékot, felteszem a fülest és játszok. Eleinte minden rendben, szépen emeli a fordulatszámot automatán, vagy tartja a fixen beállítottat. Egyszer csak gondol egyet és hirtelen megfordítja a vezérlést. Pl. ha fixen 70%-ra állítom leveszi 30-ra. Na, ez valami komolyabb játék közben marhára nem vicces. Miután észrevettem kézzel átállítottam 30%-ra, akkor felemelte a fordulatot 70%-ra. Ezután így megfordítva a következő újraindításig működött.

Ha megsül jelenleg nincs pénzem új kártyára ezért nem szívesen kisérletezek, plusz 1440x900 felbontás mellett nem is érzem szükségességét a cserének.

Nokia 8

(#19) quailstorm válasza Sifre (#18) üzenetére


quailstorm
(veterán)

Nem találtam rá hogy ez jellemző lenne a modellre, és igen, én is örülnék neki, elég erős a cucc. Sajnos nem tudok segíteni. Úgyhogy vigyázz rá.

(#20) Sifre válasza quailstorm (#19) üzenetére


Sifre
(aktív tag)

Köszi! :)

Most 280.valahányas forceware van fent, ezzel jól szabályozza a ventit, és amivel én játszom az megy szépen, úgyhogy marad ez. Persze a biztonsági rés is marad, de a kártya érdekében vállalom a kockázatot.

Nokia 8

(#21) quailstorm válasza Sifre (#20) üzenetére


quailstorm
(veterán)

Ami azt illeti, még mindig jobb vállalni a kockázatot, mint addig barmolni, míg nincs hardver - aminek az illesztőprogramja résekkel van teli - mert elfüstölt. Úgyhogy megértem. Másik gépben próbáltad már a kártyát? Nehezen hiszem, de az alaplapon is lehet zűr, komolyan nem találkoztam még ilyennel, hogy magának leszabályoz.
Ellenben van nálam egy bug. Amennyiben módosítom az alkalmazásonkénti 3D beállításokat, vagy előhozom a névjegyét a drivernek, akkor feltossza nekem a ventit 90%-ra... Kedves program. De inkább ez mint a szopás az AMD-kel. Főleg a linux miatt.

(#22) Kaiku válasza Sifre (#3) üzenetére


Kaiku
(senior tag)

Ez érdekes, próbáld ki az EVGA tool-ját. Ezzel te állíthatod be a ventik fordulatát. Nem lehet, hogy a VGA-d BIOS-a hibás és frissíteni kellene? Esetleg használtan vetted és az előző tulaj elállított benne valamit.

(#23) Puma K válasza quailstorm (#14) üzenetére


Puma K
(veterán)

Én csak a személyes tapasztalatomat írtam le.

De igen rájöttem a jobb klikkes "trükkre".

"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘

(#24) quailstorm válasza Puma K (#23) üzenetére


quailstorm
(veterán)

Én is azt írtam, de azt hittem hogyha az EVGA a legjobb egy gigabyte-ra, akkor az lesz a jó másra is. Gigabyte OC guru egy áttekinthetetlen hányás. MSI afterburnerrel meg nem láttam a feszültséget, és nem ment az OC se rendesen. Maradtam az EVGA 3.0.6-nál.

(#25) MongolZ válasza quailstorm (#7) üzenetére


MongolZ
(addikt)

Most gonosz leszek és azt mondom, hogy nvidia régebbi kártyáknak is megadta a win8 kompatibilitást, csak közben fél évig volt néhány biztonsági rés...
Gef6-ra (és kb. radeon 2-3e-re is) Win8-at tenni olyan, mint kétütemű trabira alufelnit venni...
Támogatás ide vagy oda, teljesítménynövekedés már az 1 generációval korábbi kártyánál sem lesz.

(#26) quailstorm válasza MongolZ (#25) üzenetére


quailstorm
(veterán)

"Támogatás ide vagy oda, teljesítménynövekedés már az 1 generációval korábbi kártyánál sem lesz."
natúr bullshit, pár hsz-sal, feljebb írtam hogy van. Metro 2033 volt a téma. Aztán volt COD7, meg COD8 orientált update is, na azt is észrevettem. Pár FPS is sokat számít, leginkább a metro2033-nál. Nem mindegy hogy 23 vagy 26. Meg a képminőség se...
Szerintem meg egy átlagos családnak egy GeForce 6600(GT) vagy 6800 marhára elég. HD-t nézni, Sims3-mazni lehet vele, és erősebb mint egy IGP.
És akkor mit mondasz az Intel HD-ra rakott Win8-ra?

(#27) MongolZ válasza quailstorm (#26) üzenetére


MongolZ
(addikt)

Na ez a "natúr bullshit", TPU-n volt egy ilyen teszt, gyakorlatilag átlag 3-5%-ot hoztak a driverek (ott volt ugrás, ahol alapvetően sz*r volt a meghajtó program), évek (!) alatt. 6800-at megnézem, hogy mikor erősebb, mint egy mai IGP.

(#28) TTomax válasza MongolZ (#25) üzenetére


TTomax
(nagyúr)

Most lazán lehülyézted az összes vevőt aki win8as laptopot vett igpvel... :DDD

★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"

(#29) quailstorm válasza MongolZ (#27) üzenetére


quailstorm
(veterán)

Mert szerinted az AMD mindig hibátlan és tökéletes? Igen szar volt a meghajtó, de javították, a sebesség meg meglett. Az a 3-5% meg igenis látszik, se COD7-nél volt az több is.
Intel HD2000-3000 kvázi a fos és a használhatatlan hulladék kategóriát képviseli nálam, nem szívesen használnám. Nemcsak a teljesítmény meg a sebesség, hanem a képminőség is szar.
szögfüggő anizotrópikus szűrés megvan?
Amennyiben az IGP AMD vagy nVidia, egye fene, táncsak jobb mint a GeForce 210. Mostmár azt mondom elviselném az Intel HD4000-et is, annyira nem lett rossz.
Egyébként mondj valamit, ami miatt egy ASZTALI gépben jobb az IGP, mint egy Geforce 6800.

(#30) MongolZ válasza quailstorm (#29) üzenetére


MongolZ
(addikt)

Ki jött azzal, hogy az AMD drivere hibátlan és tökéletes? Ha nem tudnád az előzményeket, nézz be az 1 nappal korábbi Radeon legacy drivers topikba.
IGP: Felhoztad az EGYETLEN mostani IGP-t, ami ilyen "hibákat" produkál. De tessék, ott a HD2500/4000, a másik oldalon a Trinity, Llano, Brazos, de még a 3200/4200-as szériának is szebb volt a képe.
Hogyhogy miben jobb? Ha elég a teljesítmény, akkor egyerértelműen olcsóbb és kevesebbet fogyaszt. Ugye most viccelsz, a top Trinity a Geforce 210-et körbeh*gyozza. Kb. a Geforce 450 teljesítményének a felét produkálja, miközben a fogyasztása a töredéke (nem csak terhelés közben, hanem idle is) és rengeteg új technológiát támogat.

TTomax: Mert??? Ha nem értenéd a hasonlatot, akkor leírom érthetően: minek olyan vasra win8-at tenni, amelyik szinte semmit nem támogat a win8 képességei közül? Egy modern IGP ezeket mind tudja.

[ Szerkesztve ]

(#31) quailstorm válasza MongolZ (#30) üzenetére


quailstorm
(veterán)

El vagy szállva. Még most is rengeteg HD3000 és HD2000 kapható. IGP-s lapot ritkán vesznek azért, hogy az IGP-t használják benne. Az enyémben is van, Intel GMA, DX10-es, de leszarom. Egyszer volt használva dual monitorhoz. Most mondjam azt hogy szinte mindenben Intel HD3000 van?
Természetesen MOST nem éri meg GeForce 6600-ra építeni, de ha van egy core2 gép, amihez van minden csak VGA nem, akkor nagyon tudsz örülne egy 6-7ezres szériából való GeForcenak is.
Olcsóbb? Viccelsz? Ahhoz nekem váltani kéne mindent a gépben. Ugyanis eléggé le vagyok maradva. Az IGP egy asztali gépben csak egy plusz, ami időnként jól jöhet, és ritkán építesz rá.
GF 210 egy szar, nem tagadom, de home and office az is elég. Fogyasztás meg asztali gépben engem nem érdekel.
Sokkal könnyebb venni a fater gépébe egy AGP-s GF7600-et, mint egy komplett új gépet venni. Ott meg milyen IGP-ről beszélnél? Intel Extreme graphics 2 jó lesz? Ahhoz hogy IGP-ről beszéljünk, minimum 70ezret kéne költeni arra a gépre. Akkor meg raknék bele videokártyát is... Laptop más helyzet, azokat most tényleg lehülyézted, pedig marhára megéri támogatott laptopra Win8-at rakni.
Egyik barátom most jutott el odáig hogy felismerte, hogy elég egy IGP a családi gépbe, az 3 magos AMD konfig, AMD IGP-vel, jó is az. De új gép. A többi akit ismerek és IGP-vel szüttyög, mint HD3000-et használ, asztali gépben is! Egyszerűen nem ment még be a köztudatba ez a dolog... túl új hogy nagy mennyiségbe terjedjen. Suliba is GF210-eket vettek inkább. Még most váltottak alaplapiról PCI-E-re, hol van még a visszaút...
Szóval nyugi, lassíts, gondold át a piacot, mert attól hogy egy technológia megvehető, még nem azt jelenti hogy mindenki megvette.

A modern IGP-k többsége meg teljesítményben ott tart max, de inkább jóval lentebb, mint egy GeForce 7900GT. És tapasztaltam hogy hiába "tudja" a kártya a DX10-et, 9-et, ha lassú, akkor szart sem ér.

(#32) MongolZ válasza quailstorm (#31) üzenetére


MongolZ
(addikt)

Így van, sőt, HD4200-as lapok is kaphatóak. (Egyébként a 2000/3000 nem a lapon van, hanem a prociban...)
Speciális esetekkel fölösleges jönni. Kérdés, hogy tényleg nem éri meg fejleszteni egy régi gépet? Használtan egy Brazos, Llano, stb? Egy normális (nem is top) Llano sokkal jobb, mint egy 6600, ha pedig a játék nem fontos, akkor ott a Brazos. Még újonnan is 20 körül, de inkább alatta szórják a Brazos lapokat - mivel már 7600GT sem nagyon kapható újonnan, gondolom a használt konfigok is szóba jöhetnek, így még jobban járnál. A fogyasztás meg majd akkor fog érdekelni, amikor te fizeted a villanyszámlát, további járulékos előny a kisebb hőtermelés miatti halkabb ventillátorok (ha egyáltalán kellenek). Ha meg számolgatsz is, hogy mennyit fogyaszt egy olyan régi rendszer a Brazos maximum 18W-jával együtt (CPU + IGP), még lehet, hogy vissza is hozná a pénzt.

"Ahhoz hogy IGP-ről beszéljünk, minimum 70ezret kéne költeni arra a gépre." - Brazos alaplap + apu: 18-20e, memória 7-10e. Legyen még egy vinyó 12-15e. És ekkor minden új és garanciás. Napi ~5-6 órát feltételezve egy régi 100-150W-ot fogyasztó géphez képest 10, de akár 15e forintot lehet spórolni csak a villanyszámlán.

"A modern IGP-k többsége meg teljesítményben ott tart max, de inkább jóval lentebb, mint egy GeForce 7900GT" - Mi az, hogy többség? Senki sem tudja. Egy mai csúcs Llano megüti a 7900GT szintjét, a Trinity meg főleg (mondom, nagyjából a GTS450 teljesítményének 60%-át hozza az A10-5800K).
Félreérted az egészet. Az, hogy valami támogatja a DX10/10.1/11-et az nem azt jelenti, hogy az csak az új effektek miatt van. Ez azt is jelenti (jelentheti), hogy ugyanazt a folyamatot kisebb erőforrásigénnyel képes megoldani, ergo gyorsabb lesz pl a játék (lásd HAWX DX10 => DX10.1). Akkor még nem is beszéltem akár a Brazos egyéb multimédiás képességeiről, amiről 6xxx még hallani sem hallott (pl. youtube videók lejátszása, stb., javaslom az ez irányú cikkeket). Vagy ha vesszük a Win8-at, a legújabb energiagazdálkodási lehetőségeket csak DX11-es APU-kkal lehet kihasználni.

[ Szerkesztve ]

(#33) MongolZ válasza quailstorm (#31) üzenetére


MongolZ
(addikt)

Megj: elmúlt az az idő, hogy az iskolák a számítástechnika "élvonalát" jelentse, kár onnan kiindulni...

(#34) quailstorm válasza MongolZ (#33) üzenetére


quailstorm
(veterán)

Elgondolkodtattál azon hogy legközelebb a családi gép IGP-s AMD legyen... HDD az van. Viszont táp kéne, a mercury táp és a cooler master ház pont összeillik nem?
Azt nekem nem kell magyarázni hogy mit jelent a DX API level gyorsulásban. De még mindig rengeteg a DX9, ráadásul ha valami DX9 nem elég, nem lesz 10.1-ben sem. Volt 1GB-os 9500GT-m, az ATi HD3850 256mb széjjelalázta.
i5-ös CPU meg 4GB DDR3 RAM van a sulis gépekben, a GeForce 210-ek mellé. CPU-t nemtom, de 50GFlopsot dob. Az enyém meg 7,5-et... Biztos nagyon kell az office 2010-hez... Net meg úgysincs, 10KByte/s-re van korlátozva, az N95-öm gyorsabb.
Ahol meg ECDL-eztem ott meg 6magos AMD van, 800MHz-en, 16GB RAM-mal GeForce 8800-zal. De ebből úgy 30db.
GeForce 6000 meg pont azért kéne mert tudja a hardvergyorsított flasht, úgyhogy ezt benézted.
"(Egyébként a 2000/3000 nem a lapon van, hanem a prociban...)" egyszerre beszéltem mindenről, tudok róla. Az én intel GMA-m az a lapon van, a 3magos AMD-ben haverom nagyszüleinél meg a CPU-ban, értem én.

(#35) MongolZ válasza quailstorm (#34) üzenetére


MongolZ
(addikt)

Elvileg semmi akadálya a táp és a ház illeszkedésének, ha a csatlakozó kábelek jók (bár én jobban szeretem a minőségi tápokat).
"Ahol meg ECDL-eztem ott meg 6magos AMD van, 800MHz-en, 16GB RAM-mal GeForce 8800-zal"
800 MHz az üresjárati frekvencia, terhelés alatt megnövekedik a gyári értékre (ami attól függ, hogy milyen típusú nagyjából 2.7-3.3 GHz lehet).
3 magos AMD esetén kérdés, hogy pontosan milyen, mert van a 3 magos Athlon és Phenom, ezek nem tartalmaznak IGP-t, de van a Llano és a Trinity, ezek igen.
Szerintem teljesen általános felhasználásra megéri Llano-t, Trinity-t venni (vagy akár Brazost, de akár egy i3/i5-öt is HD2500/4000-el, ízlés és pénztárca kérdése - nekem Brazos van a "családi" gépben, messze nem az a szűkkeresztmetszet, hanem a csigalassú HDD...).

(#36) quailstorm válasza MongolZ (#35) üzenetére


quailstorm
(veterán)

Nem a 800MHz az rendszergazdai downclock, hogy a diákok ne kockuljanak. Erős kihatással van a sebességre, és a felhasználói élményre is.
A táp meg ős ATX, bár Sata átalakító van rajta, ha meg nem kell 6 pines tápkonnektor akkor elvileg jó az is. 6 évet már kiszolgált rezzenés nélkül.
Az meg mindegy lenne hogy Llano vagy Trinity, mert FX5200-nál csak gyorsabb, flasht meg gyorsít.
Ja igen, FX5200 128mb+Win7 Aero. Elképzelted? ;] 2GB DDR333MHz RAMmal, de átvitelben döngeti a DDR2 667-et. +2,8 GHz Celeron D 336.
Egyébként hogy valami kapcsolódás is legyen a topichoz, az FX5200 a Vista 64 driverekkel megy Win7 alatt.

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.