Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyi.mTs
addikt
miért 20perc, mikor 18 perces a videó?
-
Ateszzero
őstag
Hát nem tudom... egyelőre abban a stádiumban van nálam hogy kipróbálni kipróbálnám, de megvenni már nem venném meg.
-
eldiablo
addikt
Resident Evil, mert zombik vannak benne meg mutánsok?
Ez inkább a filmeknek a játék változata. Tűzrevaló ez is! -
wikings2
őstag
Ha már ennél a nézetnél kell maradi akkor inkább ez mint a 4-5 számomra. De nekem a 2-3 marad akkor is a messiás.
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
đayW@LkeR
tag
másik szemszögből élhetjük majd át... háát elégé!
2009.11.10. 09:00 CoDMW2: PENGE'ߣ@Đe [H].......................................... 2011.11.08. 08:00 CoDMW3: PENGE'ߣ@Đe [H]........................................ M4A1-ACR RuleZzz!!! // BF3 - MW3 Rules! 2011.12.08 Lg Optimus Black yeah
-
Findzs
addikt
hát ez nagyon gyenge lett szerintem
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
Sirandrish
legenda
Jajajaajjj
Tudom hogy a 4-5 már nem az az igazi Resident de szerintem azért nagyon jó volt mind a kettő.De ez mi? Sokan sírtak hogy "jaj nem lehet menni lövés közben jaaj de szaar"...őszintén...ez jobb?
Egy f*s L4D Resident köntösbenMindenesetre Resident...úgyhogy várom
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
wikings2
őstag
válasz Sirandrish #9 üzenetére
Ki tudja mit hoznak ki belőle a srácok. Én sose L4D -ztem ,de nekem így videó alapján ez tetszik ,hogy coopban mehetek majd a haverokkal hentelni.
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
Sirandrish
legenda
A 4-5ben sem nagyon kellett már gondolkodni de azért oda kellett figyelni hogy honnan és mire lősz...ahogy elnézem ez megszűnik...futkározás közben lődözöl majd mindenre ami mozog.
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Találtgyerek
veterán
válasz Sirandrish #11 üzenetére
Nekem tetszett az 5,csak a végén a főellenség "csápjait" lőni.....
Szerintem ez sem lesz rossz.06-3o/9759I39
-
Sirandrish
legenda
válasz Találtgyerek #12 üzenetére
Nekem is bejött...és a 4is.
Ez sem lenne rossz ha nem hajazna ennyire a L4D-re..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
WhiteWalker
nagyúr
jééééééééézusom mi ez???? , agyatlan lövölde....tiszta syphon filter
-
wikings2
őstag
válasz WhiteWalker #14 üzenetére
Az a világ legjobb játéka volt ps1 re Ha nem nézzük a Crasht
[ Szerkesztve ]
-
eldiablo
addikt
Azért ott kellett taktikázni. Itt meg...
-
Sirandrish
legenda
"agyatlan lövölde....tiszta syphon filter"
pici ellentmondás
[ Szerkesztve ]
-
Rx
aktív tag
hát érdekes lesz, de várom mivel nagy tisztelője vagy a resident evil sorozatnak, bár a 3 után érdekes irányba ment el a játék, még a 4 talán talán követte a vonalat de az 5 már talán az új generációt indított a játék történelmében
keep it simple! "Régi rendszer: Rx felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!"
-
WhiteWalker
nagyúr
akkor kifejtem,mert a pont pont pontot sokan nem tudják értelmezmi....a játékmenet a resihez képest agyatlan lövölde,ránézésre pedig siphon philter,ami anno király gém volt :-)
-
Rx
aktív tag
válasz WhiteWalker #19 üzenetére
épp ezért nem lesz az az igazi resi.
keep it simple! "Régi rendszer: Rx felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + 2db játék garanciával hibátlanul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest