- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
copin
őstag
Valakinek leesett az álla.
-
Boci_83
őstag
Hoppá. Kicsit
-
Peat;)
veterán
Ezt a kamu képekkel reklámozzák a játékot (sehol egy rece pl) dolgot* már igazán kezelésbe vehetné valami szervezet, ennek a játéknak meg semmi szükségre photoshop bűvészkedésre.
* bárhogy is nézem ez megtévesztés
[ Szerkesztve ]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Kár, hogy Wii verzió nem lesz, nekem a 4. rész a kedvenc játékom a Nintendo hadonászós mókáján.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Peat;)
veterán
válasz bLaCkDoGoNe #5 üzenetére
Umbrella sem volt rossz wiin csak nagyon rövid volt. De graikája kihaszálta a gépet rendesen, csak a játékmenet nem hozta amit kell egy RE-nek.
-
RapUGround
tag
Biztos jó lesz a játék, de mondjuk a négyel nem játszottam. A négyet csak láttam de nem jött be igazán. Én végigjátszottam az RE1-et, 2-őt, 3-at, Code veronicat. A 4 az már nem annyira olyan mint a régiek. De igazából a 2 és a Code Veronica volt a legütősebb.
Például az a sajátszemszögös Hause o Dead stílusu Survivor az volt a büdös kupac teteje vagy a legalja nem tudom. Nekem ez a szaladgálós fegyveres "zombik" nem jönnek be, egyáltalán. Aki a 4-el játszott elsőnek annak tényleg ez jön be, de én aki sok régi részt végigjátszott nekem nem adja vissza azt a hangulatot vagyis a 4. rész. De most kiderült hogy az 5 is olyan lesz. -
west
őstag
válasz RapUGround #7 üzenetére
én is igy álltam hozzá,a zérón kívül,mindet a magamévá tettem.a code v volt a kedvencem,de a 4 kis játék után jobban bejött,és vagy 5x végignyomtam.
ha kihagyod,egy jó részről maradsz le életedben,az tuti.
nem véleten,h az 5ben u.a. a játékmenet...[ Szerkesztve ]
Billentyűzet magyarítás profi szinten. Igényeseknek! Személyesen, vagy postázva.Ritkán vagyok gépnél!!! Mindenkinek fogok válaszolni.Magyarosítás
-
west
őstag
szépnek szép,de agyon van blúrozva...
Billentyűzet magyarítás profi szinten. Igényeseknek! Személyesen, vagy postázva.Ritkán vagyok gépnél!!! Mindenkinek fogok válaszolni.Magyarosítás
-
BITBOYS
addikt
Tyüha, de jó kis gém lesz ez. Tiszta Dark Sector.
-
TazLeacher
nagyúr
Nagyon tetszett a 4. rész, reméllem ez is jön PC-re. Én ez előtt csak a 3-al játszottam (azt is végigtoltam), de azért az jobban bejött. Valahogy az inkább túlélőhorror, mint ez. Nekem valahogy túl meseszerű volt néha. A kisfickó, meg minden. Hiányoztak az igazi zombik. Mondjuk mindettől függetlenül a 4 sem volt rossz, de ez az 5 igazán látványos lesz. Ha megjelenik PC-re simán végignyomom, az tuti.
-
Gebriel
veterán
Remélem a 60% hamar eléri a 100-at.
Jó kis játék lesz -
-
west
őstag
itt egy kis részlet a készítésről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Autós topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xbox tulajok OFF topicja
- Óra topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- Nintendo Switch OLED CFW Atmosphere, 256GB, NYXI kontroller, tok
- Playstation 5 lemezes/kontroller töltő/2db kontroller.
- PlayStation 5 (PS5.) Kontroller. Kiváló állapot,Tökéletes működés.
- PSVR1 headset eladó kiegészítőkkel!
- Eladó egy Playstation 5 FAT Digital Edition konzol Alzás azonnali csere garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest