- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- iPad topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Amazon Kindle
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
vargalex
félisten
-
Fall-N
veterán
válasz vargalex #7905 üzenetére
Igen erre emlékszem, akkor elég undorító dolog. Telenornál müködik azokon a telefonokon is ami nem náluk lett véve. Asszony P Smart 2018-a is Euronicsból lett véve és out of the box működött neki a VoLTE. Nekem alapból tiltva volt a VoLTE elérés múlt héten kapcsoltattam be a Telenor üzletben (ha már mentem amúgy is oda számlát befizetni).
-
vargalex
félisten
De a P Smart 2018-at nem forgalmazta a Telenor? Az én összeesküvés elméletem szerint ugyanis egy olyan megállapodást tudok elképzelni, hogy "forgalmazzuk a készülékeiteket, de a nálunk nem forgalmazott (és általunk nem tesztelt) készülékeken tiltsátok a VoLTE-t a hálózatunkon".
Alex
-
Fall-N
veterán
-
rebla
aktív tag
[kép]
Ez érdekes...
Wifi kikapcsolva. Repülőgép üzemmód.Redmi Note 12 Pro 5G 256/8 hyperos 1.0.7.0.UMOEUXM
-
bcsarli
tag
Szia!
Jack csatlakozós a transmitter. Ez az: https://www.amazon.com/Transmitter-Universal-Wireless-Modulator-Hands-Free/dp/B018QN4INMCsak be kell dugni az eszköz jack csatlakozójába, és szól. Az ipod-al - ahogy írod - tökéletes üveghang, ha kihúzom és átdugom a Note7-be akkor van egy alap sistergés. Rom cseréhez nem értek, nem is mennék bele csak emiatt. Gyári rom-nál merre lenne érdemes keresgélni (miui 11).
-
válasz #07282432 #7865 üzenetére
crDroidAndroid-10.0-20191119-lavender-v6.0.zip
Changelog még nincsen.
-
törölt tag
crdroid helyett a Pixel Experience 10 raktam fel,és ma cseréltem Routert TP-Link Archer C7 és PE alatt lassabb a net mint MIUI alatt. Van megoldás esetleg?
-
-
törölt tag
crDroidot másodjára felrakva tökéletes minden,És még a Gcam 7.2 is szuperül megy.
-
szergely86
csendes tag
válasz #07282432 #7932 üzenetére
Ez most egészen pontosan hogy működik? Az első és második telepítés közt csinálni kell data formatot full wipe-al, vagy előtte szokott valaki mi flash-el gyári romot is húzni? Most is crdroid 5.8-at használok, de nem tiszta milyen lépésekkel kellene áttérnem a 10-es alapú 6.0-ra a kifogástalan működés érdekében. Köszi a megtisztelő választ.
-
-
törölt tag
válasz szergely86 #7934 üzenetére
Csak azért csináltam 2x a crdroidot,mert a legelsőnél nem tudtam hogy lehet állítani a mac szűrést a romba mert alapesetben mindig változik és a routerembe van szűrés bekapcsolva. Másodjára minden tókéletes.
Flashelni Orangefox 10.0.2 kell és fornat data+gapps aminek telepítése előtt kell mountolni a system vendor,stb particiókat.
-
veterán
Hogyan lehet visszaállítani a miui 10.3.6.0 verziót?
[ Szerkesztve ]
-
-
-
tomy86
addikt
Sziasztok!
Tegnap vettem a telefont és egy dolgot nem találok. A repülő mód kapcsolásához nem lehet kitenni ikont az állapotsoron levő kapcsolók közé vagy akár a kezdőképernyőre (Miui Global 10.3.6-os rom)? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből
- Hír Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7
- Hír Nagyon fogy a Redmi Note 7
- Hír 10 milliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Űrsétán a Redmi Note 7
- Hír Négymilliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Százezer Redmi Note 7 már elkelt, de milliós a cél
- Hír Tulajdonképpen vízálló a Redmi Note 7
- Hír A Note 7-tel mutatkozott be a Redmi márkanév
- Hír Benchmark-teszten járt a Redmi Note 7
- Path of Exile (ARPG)
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- SSD kibeszélő
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CSS topic
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- További aktív témák...
- Iphone 15 Pro Max 256gb
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest